FOTBAL  »  NATIONALA  »  COMENTARIU

VIDEO Mircea Rednic, devastator la adresa FRF: „Se compară Mutu cu mine!? Vine un antrenor care acceptă sfaturile lui Stoichiță! Pe mine m-a sunat portarul”

Articol de , - Publicat marti, 30 iulie 2024 09:25 / Actualizat marti, 30 iulie 2024 09:31

Mircea Rednic (62 de ani) spune că FRF are deja bătută palma cu noul selecționer și că era sigur de faptul că Gică Hagi nu va accepta propunerea lui Răzvan Burleanu ♦ Mai mult, tehnicianul celor de la UTA Arad spune că noul antrenor trebuie să „accepte sfaturile lui Stoichiță” și îl atacă pe Adrian Mutu, noul favorit să preia prima reprezentativă.

Edward Iordănescu a plecat de la echipa națională, iar Gică Hagi, prima propunere a celor din Comisia Tehnică, a refuzat postul de selecționer.

Întrebat după meciul dintre UTA Arad și Universitatea Cluj dacă „v-a sunat cineva de la Federație?”, Mircea Rednic a răspuns în stilul său caracteristic: „Portarul! M-a întrebat dacă mi-am lăsat mașina acolo când am fost la ultima ședință de specializare...”.

VIDEO. Mircea Rednic: „Trebuie să vină un antrenor care să accepte compromisuri”

Apoi a comentat decizia lui Hagi a refuza naționala. „Asta cu Gică... A investit, sunt banii lui. Nu poate să vină altcineva să gestioneze. Nimeni nu o poate face cum o face el. Eu zis că antrenorul se știe...”, a punctat Rednic.

Rednic a continuat: „Trebuie să vină un antrenor care să accepte sfaturile lui Stoichiță, să-i accepți și pe Constantinovici, pe Jerry Gane... Niște chestii, niște compromisuri. E greu!”.

În momentul când Edi Iordănescu a spus că nu mai vine deja aveau o soluție. Asta că s-ar putea să mai apară un Chivu, nu știu... Nu e momentul și e un tip inteligent. Eu nu știu de nu sunt...

  • Mircea Rednic, antrenor UTA Arad

„Crucea de pe Caraiman dacă o aduceam nu puteam să batem Belgia și Olanda”

Lui Rednic i s-a spus după meciul cu Universitatea Cluj că „domnul Sabău spunea că sunteți o opțiune serioasă, aveți experiență și că ați câștigat trofee”.

„Puriul” a răspuns: „Aveți deja selecționer! Fum alb n-a ieșit, dar s-a fâsâit! Și Sabău merită, dacă el a zis de mine. Echipa națională are nevoie de oameni cu experiență mai ales în situația care este”.

Și a trimis și-o săgeată către fostul selecționer, Edward Iordănescu: „Putem să-i spunem generația norocoasă. În momentul când am dat de echipe cu jucători de calitate n-au mai mers nici mătăniile, nici crucile. Și Crucea de pe Caraiman dacă o aduceam nu puteam să batem Belgia și Olanda. Edi a obținut un rezultat foarte bun, cariera lui se va schimba total. Nu o să fie ușor celui care vine”.

România - Olanda, optimi Euro 2024, foto: Cristi Preda / GSP
România - Olanda, optimi Euro 2024, foto: Cristi Preda / GSP
+45 FOTO

„Niciodată n-am fost frustrat, dar Mutu se poate compara cu mine?”

Nu înțep pe nimeni. Asta simt! Eu sunt realist. Acolo sunt niște lucruri clare care au fost și în perioada lui Mircea Sandu! Acolo se formase un grup și nu puteai să intri.

Gică dacă vine, vine cu staff-ul lui, cu proiectele lui. Boloni la fel și știu cum a lucrat la echipa națională. El pierde pe mâna lui nu se lasă sfătuit. Știu ce e acolo! Asta e situația”, a mai declarat Mircea Rednic.

Mircea Rednic, devastator la adresa FRF: „Se compară Mutu cu mine!? Vine un antrenor care acceptă sfaturile lui Stoichiță! Pe mine m-a sunat portarul”
Gică Hagi // foto: Imago Images

„Oamenii au avut rezultate și ei decid, ei răspund. Dar mai mult ca sigur vor alege un antrenor pe plăcerea lor. Niciodată n-am fost frustrat. Sunt câțiva care nu mă acceptă acolo. Luat ca performanțe, Mutu se poate compara cu mine? Hagi are două campionate cu aceeași echipă, eu am cu Rapid și cu Dinamo”, a mai punctat antrenorul celor de la UTA Arad.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”
Superliga
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”
Simona Halep, oprită în conferință de Ion Țiriac: „Nu spune! E ilegal, dragă!” » A urmat un moment comic: „Aoleu, da!”
Tenis
Simona Halep, oprită în conferință de Ion Țiriac: „Nu spune! E ilegal, dragă!” » A urmat un moment comic: „Aoleu, da!”
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Superliga
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (37)
valihaita
valihaita  •  30 Iulie 2024, 18:54
Postat de dumitru.serban pe 30 Iulie 2024, 14:08

De unde pana unde Rednic blatist?!!??

:)) N-ai vazut meciul Mimano-Uta de la sf.campionatului trecut??

Unomfoartesimplu
Unomfoartesimplu  •  30 Iulie 2024, 16:57

Respect Rednic! 100% corect tot ce a spus!

rav410wrc
rav410wrc  •  30 Iulie 2024, 14:09

Respect Mister Rednic !! Totusi sper sa nu plece prea curand la Nationala, pentru ca UTA are mare nevoie in continuare de-un meserias ca nea Mircea !! Cu Mutu, ne-am ARS !! :(((

Vezi toate comentariile (37)
Comentează