FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Mircea Sandu susține că știe motivul din cauza căruia Gică Hagi va refuza echipa națională

Mircea Sandu / Foto: GSP.ro
Mircea Sandu / Foto: GSP.ro

Articol de - Publicat joi, 25 iulie 2024 17:55 / Actualizat joi, 25 iulie 2024 18:05

Mircea Sandu (71 de ani), fostul președinte al FRF, spune că Gică Hagi nu va veni la echipa națională.

Gica Hagi este prima variantă de selecționer aleasă de Comisia Tehnică a FRF.

Mircea Sandu: „Farul nu înseamnă nici Marica, nici Gică Popescu, ci doar Gică Hagi!”

Mircea Sandu a discutat despre problema selecționerului de la echipa națională. Fostul președinte al Federației consideră că Hagi nu va prelua banca României deoarece este sinonim cu Farul Constanța și încearcă să dezvolte proiectul prin construirea stadionului.

„Loți Boloni n-o să mai vină niciodată. La revedere! Și-a dat seama de data trecută, din urmă cu 4 ani, cine și cum a făcut ofertele.

Gică Hagi nu cred că va veni. Așa cum Edi Iordănescu a spus că pleacă pentru familie, așa și Farul este familia lui Gică. Eu cred că el va mai sta 3-4 ani acolo ca să pună lucrurile în ordine. Dacă pleacă Hagi, cine mai pistonează autoritățile locale pentru construcția stadionului din Constanța?

Farul nu înseamnă nici Marica, nici Gică Popescu, ci doar Gică Hagi! Dacă pleacă el, se mai face stadionul peste un secol. El nu va părăsi Farul acum. Poate peste câțiva ani va pleca să antreneze în Spania sau în Turcia, unde este adulat.

Cristi Chivu nu va veni în România, își va face cariera afară. Toți oamenii de care vorbim – Adrian Mutu, Cosmin Contra, Gică Hagi – toți au o mare problemă: naționala nu e valoroasă. Nu are staturi care să te „scoată” într-un meci. Am avut, la EURO, un portar care ne-a mai salvat. E normal, ca antrenor, te gândești ce șanse de calificare ai la Cupa Mondială, cu această națională”, a declarat Mircea Sandu, conform sportpesurse.

FRF caută un selecționer după ce Federația s-a despărțit de Edi Iordănescu, tehnicianul care a calificat România la Euro și a pregătit naționala la turneu final. Conform informațiilor GSP, Hagi nu va accepta oferta de la Federație.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (5)
Unomfoartesimplu
Unomfoartesimplu  •  26 Iulie 2024, 09:37

Stie Mircea Sandu... Normal ca stie, dar nu e ceva care sa nu fie evident. Hagi are viata lui de familie si profesionala; are o liniste care la aproape 60 de ani e binevenita. Sa se lege la cap cand nu-l doare si asta pe o farama din banii pe care-i face nefiind la nationala, nu are sens. Nationala nu este atractiva in conditiile date pentru nimeni. Au spus-o altii care se mai si pricep, jucatori mai buni nu exista, iar cei pe care ii avem, atata pot. Poate peste vreo 10 ani, daca mai apare ceva din urma, acum insa e o linie cam moarta. Pe Mutu nu-l recomanda chiar nimic, iar ceilalti sunt asezati financiar...

o_bic
o_bic  •  26 Iulie 2024, 06:48

Nașule,G. Hagi nu mai are ce sa demonstreze la Farul. Campionate a luat,jucatori a dat pe la loturi,in cupele europene e ciuca batailor. Daca avea ceva de demonstrat,doar la națională mai putea face ceva.

OlteanuMarian
OlteanuMarian  •  25 Iulie 2024, 22:00

Mircea Sandu ...un mare patriot ...si un erou ...a condus federatia spre rezultate exceptionale ...numai boala l a doborat ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează