FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U17

Norvegia U17 - România U17 2-0 » Adio, Euro! Tricolorii au ratat posibilitatea de a merge la turneul final

Articol de GSP - Publicat luni, 23 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 martie 2015 19:38

Naţionala sub 17 ani participă la Turul de Elită din Anglia, iar astăzi a disputat al doilea meci, contra Norvegiei, pierdut cu 0-2.

După ce a pierdut primul meci de la Turul de Elită, scor 0-3, contra Sloveniei, naţionala antrenată de Bogdan Vintilă a fost învinsă şi al doilea meci, cu scorul de 2-0, rezultat stabilit  încă din prima repriză după golurile marcate de Hansson 20' şi Grodem 40'

Naţionala României se află pe ultimul loc în grupă şi în următorul meci va juca împotriva echipei din Albion. Partida va fi însă doar pentru statistici, tricolorii nemaiputînd să se califice la Euro.

Norvegia: Haug - Sandrakuma, Saltem, Barstad, Bredeli - Grodem, Sande, Torgersen, Hansson - Risa, Helmersen

România: Suciu - Căpuşă, Ghiţă, Harald, Vlădescu (Petre 50') - Szabolcs - Ciobanu, Oaida (Hagi 65'), Grecu (Mihalcea 26'), Dobre - Coman
Rezerve: Hodoroabă - Gîsă, Casap, Tănase.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Îl vinde FCSB pe Târnovanu? Secretele din spatele interesului lui Becali pentru Zima + Reacția Petrolului: „Are prelungirea pe masă”
Superliga
Îl vinde FCSB pe Târnovanu? Secretele din spatele interesului lui Becali pentru Zima + Reacția Petrolului: „Are prelungirea pe masă”
„Don Juan” Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu, după atacul din GSP.ro: „M-a jignit!”
Superliga
„Don Juan” Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu, după atacul din GSP.ro: „M-a jignit!”
Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru debutul în grupa de Europa League » 3 jucători titulari cu Petrolul sunt OUT
Europa League
Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru debutul în grupa de Europa League » 3 jucători titulari cu Petrolul sunt OUT

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (45)
redsef2005
redsef2005  •  24 Martie 2015, 08:06
Postat de borat101 pe 23 Martie 2015, 20:40

Asta face/da roade mentalitatea de t*.i.gan.i_me si bi*s.n.it.ari. Si de ce nu pune in paranteza de unde vine (club/academie) fiecare jucator, si ce pile il tine in spate? Asta ca sa stim si noi despre ce este vorba.

Poftim, vă spun eu asta: Portari: Bogdan Hodoroabă (LPS Bihor), Cătălin Suciu (Unirea Alba Iulia) Fundași: Tiberiu Căpușă, Andrei Vlădescu, Virgil Ghiță (toţi Academia Hagi), Vlad Gîsă (Dinamo), Harald Fridrich (Poli Timişoara), Mihai Dobre (Viitorul Mihai Georgescu) Mijlocași: Szabolcs Kilyen, Andrei Ciobanu, Carlo Casap, Robert Grecu (toţi Academia Hagi), Răzvan Oaidă (Wolverhampton), Ionuț Tănase (UTA) Atacanți: Florin Coman, Ianis Hagi (ambii Academia Hagi), Vlad Mihalcea (FC Braşov), Adrian Petre (UTA) Mai adaugă-l pe Bogdan Argeş Vintilă, antrenorul (vorba vine) lui Peşte... pardon, a lui Hagi şi reţeta dezastrului şi a incompetenţei e gata.

portardelegenda
portardelegenda  •  24 Martie 2015, 08:02

oricum nu Vintila sau oricare antrenor e buba . Buba e in alta parte dar ma opresc aici pentru ca FRF trebuie sa inteleaga ca know haw-ul se plateste dar si face toti banii

portardelegenda
portardelegenda  •  24 Martie 2015, 07:56
Postat de titelb pe 23 Martie 2015, 19:32

30 sep 2014 Naţionala U17, condusă de Florin Răducioiu, s-a calificat la Turul de Elită după ce a reuşit să învingă Andorra în ultimul meci al grupei, scor 1-0. A fost primul test cu adevărat important pentru Florin Răducioiu. Golul victoriei a fost marcat în minutul 55, de Florinel Coman Ianis Hagi, căpitanul echipei sub 17 ani, a dat două pase de gol în victoria categorică de sâmbătă, scor 6-1 contra Danemarcei

daca ai fi vazut jocurile din Andora asa cum am avut eu curiozitatea sa lle vad pe site-ul federatiei andoreze nu mi-ai fi venit cu argumentul asta pentru ca dac te uitai la CALITATEA JOCULUI PRESTAT in Andora era destul de lesne de anticipat cam ce se va intampla la turneul urmator . Asa ca argumentul cu Raducioiu este superficial si sunt convins ca nu ar fi schimbat nimic din datele problemei . Situatia e disperata iar masurile trebuie sa fie in consecinta si de profunzime . Dar ca sa sti ce trebuie safaci iti trebuie OAMENI DE CALITATE , pe care sa-i MOTIVEZI CORESPUNZATOR . In loc sa cautam solutii la noi in curte orbecaim prin Belgia.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează