FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

VIDEO Ioanițoaia intervine în cea mai aprigă polemică de la această acțiune a naționalei: „Lucescu nu e singurul, iată ce s-a întâmplat aseară la Italia - Belgia”

Ovidiu Ioanițoaia
Ovidiu Ioanițoaia

Articol de - Publicat vineri, 11 octombrie 2024, 13:50 / Actualizat vineri, 11 octombrie 2024 14:21

În cadrul rubricii „Ioanițoaia la zi” de la emisiunea GSP Live, directorul Gazetei Sporturilor a analizat și confruntarea Italia - Belgia 2-2 din Liga Națiunilor, remarcând că Luciano Spalletti a convocat și a folosit pe finalul partidei de pe Stadio Olimpico o rezervă la echipa de club, pe Giacomo Raspadori de la Napoli. Ioanițoaia a făcut astfel o paralelă cu discuțiile despre prezența lui Ianis Hagi - abia reprimit la antrenamentele lui Rangers - la naționala României.

„Italia - Belgia a însemnat două meciuri într-unul: a fost 2-0 pentru Italia, care stăpânea jocul și părea să nu aibă nicio problemă, până în minutul 40, când a fost eliminat Pellegrini.

După acel moment, meciul s-a schimbat complet, iar Belgia, deși fără Courtois și De Bruyne pe teren, a preluat controlul și a dominat autoritar până la final. Italia a suferit și a tras din greu să scoată un egal pe teren propriu, probabil acest 2-2 fiind un rezultat echitabil”, a afirmat Ioanițoaia.

VIDEO. Ovidiu Ioanițoaia: „Mircea Lucescu nu e singurul. Se întâmplă și la Italia”

„Aș vrea să mai fac o observație, legată de faptul că noi tot timpul batem monedă pe convocarea lui Ianis Hagi, care nu are meciuri în picioare decât la națională”, a continuat directorul Gazetei.

„Nu sunt nici avocatul lui Lucescu, nici procuror, dar observ că la Italia - Belgia, Luciano Spalletti l-a chemat din nou și l-a folosit pe Giacomo Raspadori, vârful lui Napoli, de regulă rezervă la echipa de club. Din 7 etape de Serie A, a intrat în 4 și doar spre final. Are 0 goluri și 0 assisturi. Deci Lucescu nu este singular prin faptul că îl convoacă pe Ianis; iată că și Spalletti convoacă o rezervă la națională și o folosește”, a încheiat Ioanițoaia.

👉 Revenit în vară la Rangers, după împrumutul de la Alaves, Ianis Hagi a bifat doar 36 de minute în acest sezon la prima echipă a scoțienilor, pe 6 octombrie, în victoria cu St. Johnstone, 2-0, partidă în care a reușit un assist și ulterior a fost eliminat. Până la începutul lunii octombrie, Hagi se antrena cu formația secundă a lui Rangers, dar a făcut parte din lotul naționalei și la acțiunea din septembrie, 3-0 cu Kosovo și 3-1 cu Lituania.

👉 Giacomo Raspadori, folosit aseară de Spalletti, în meciul dintre Italia și Belgia, a bifat 6 prezențe la Napoli în actuala stagiune, 4 în Serie A și două în Cupa Italiei, fiind titular numai de două ori în campionat.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mario Iorgulescu a scăpat de acuzația de omor » Decizia de ultimă oră luată de judecători
Superliga
Mario Iorgulescu a scăpat de acuzația de omor » Decizia de ultimă oră luată de judecători
Ia naștere o nouă superputere în Europa: cel mai bogat om al continentului și Red Bull sunt gata să cumpere clubul!
Campionate
Ia naștere o nouă superputere în Europa: cel mai bogat om al continentului și Red Bull sunt gata să cumpere clubul!
Ioanițoaia intervine în cea mai aprigă polemică de la această acțiune a naționalei: „Lucescu nu e singurul, iată ce s-a întâmplat aseară la Italia - Belgia”
Nationala
Ioanițoaia intervine în cea mai aprigă polemică de la această acțiune a naționalei: „Lucescu nu e singurul, iată ce s-a întâmplat aseară la Italia - Belgia”

A jucat pentru România la un Mondial, apoi a ajuns la Campionatul de la Canal! » Povestea celei mai infame competiții din România: fotbal, muncă silnică și torturi aplicate de criminali de drept comun!

„Am avut prime de la FCSB”, la 4 ani după Cazul Valiza! » Interviu-BOMBĂ cu Marian Cristescu despre o carieră plină de povești: „Budescu îl lua de urechi pe băiatul lui Ioan Niculae” + „Răzvan Lucescu ne-a legat cu sfoara”


Comentarii (9)
22cea
22cea  •  11 Octombrie 2024, 16:08

Comparam mere cu muraturi .

lulu
lulu  •  11 Octombrie 2024, 15:57

Nea Ovidiu sunt câteva "mici"diferente,mă mir (vorba vine) că nu le-ai sesizat 1.italianul a jucat ,chiar dacă din postură de rezervă, vreo 6 meciuri,printisorul,, din luna mai,a strâns la echipele de club vreo 25 minute.2 Una-i Napoli și cu totul alta Rangers,chiar dacă în opinia tăticului e o superechipa.3.Pruncu'regelui are o cotă de vreo 3 milioane,vorba vine,Rangers s-ar debarasat și gratis de deserviciile lui,italianul 25 milioane.4.Printisoru'e mai vârstnic cu vreun an jumate și încă nu a dovedit absolut nimic la nicio echipă, excepție echipa lui tăticu său unde era căpitan la 17 ani(dacă taticul l-ar fi citit pe J.Verne,sunt convins ca-l făcea pe ăla micu capitan la 15 ani).

tororosso
tororosso  •  11 Octombrie 2024, 15:22

Poți compara pe Raspadori cu Hagi Jr. ? În ce campionat joacă Hagi și în ce joacă Raspadori . Italianul are jocuri/goluri: 33 / 9/2023/2024

Vezi toate comentariile (9)
Comentează