FOTBAL  »  NATIONALA  »  RAPID

EXCLUSIV Ce fotbalist a venit sub comanda lui Marius Șumudică: poate intra direct titular, a impresionat încă din start

Articol de - Publicat marti, 10 septembrie 2024 17:13 / Actualizat marti, 10 septembrie 2024 20:17

Tobias Christensen, 24 de ani, poate evolua și în proxima etapă, luni, cu U Cluj, este pregătit fizic. Marius Șumudică a adunat date despre noul său elev, nordicul a oferit primele declarații în România

Tobias Christensen (24 de ani) a fost adus pentru a stabiliza jocul la centrul terenului pentru Rapid. Până la momentul semnării actelor cu bucureștenii, norvegianul a fost monitorizat de către departamentul de scouting al clubului, în timp ce antrenorul Marius Șumudică a adunat date personale despre el.

700de mii de euro a plătit Rapid pentru a-și asigura serviciile fotbalistului

Poate juca din proxima etapă în tricoul Rapidului

În această stagiune, a bifat toate cele șase meciuri ale celor de la Fehervar, fosta sa echipă, în competiția internă, în trei dintre ele fiind integralist. Pe plan internațional, a evoluat în tururile 2 și 3 preliminare Conference League, însă maghiarii au fost eliminați înaintea play-off-ului de către Omonia Nicosia.

Este un detaliu important. Sursele GSP susțin că Tobias este o opțiune pentru Marius Șumudică în perspectiva primului 11 în vederea meciului de luni cu liderul Superligii, U Cluj. "Este apt din punct de vedere fizic. Poate evolua fie număr 6, fie număr 8. Un mijlocaș central de mare calitate. Poate să joace din prima etapă", au transmis apropiații grupării.

5,96este media de recuperări pe meci în acest sezon, în prima ligă a Ungariei

Marius Șumudică a luat referințe despre Tobias Christensen

Christensen a sosit la București cu viitoarea soție. Este recomandat ca un tip foarte liniștit în afara gazonului. Partenera sa, Signe Ekra, l-a însoțit în Capitală. Iubita lui Tobias Christensen a studiat între 2020 și 2023 la o facultate de business din Norvegia natală. Ea a fost alături de fotbalist și pe durata experienței sale în Ungaria.

În ceea ce-l privește pe Marius Șumudică, tehnicianul a luat și referințe despre noul său elev de la jucători alături de care el personal a lucrat. "Șumi a vorbit cu Alexander Søderlund, fostul său elev de la Rize. Alex îl cunoaște bine pe Christensen, din liga internă, a vorbit laudativ despre actualul rapidist.

Apoi, a vorbit și antrenorul cu Tobias, l-a impresionat pe Șumi, un om foarte serios, genul de bărbat care îți transmite o stare de bine de la început", au mai transmis sursele GSP.

1,72este media de recuperări prin presing pe meci, ocupând astfel locul 42 în clasamentul ligii maghiare

Primele declarații ale lui Tobias Christensen: „Am văzut fotografii și videouri cu rapidiștii"

Până la momentul debutului în tricoul alb-vișiniu, norvegianul a oferit primele declarații pentru suporterii Rapidului.

"Transferul a mers foarte repede, totul a durat doar câteva zile. De când am auzit de posibilitatea transferului, am avut câteva zile aglomerate, dar sunt foarte fericit să fiu aici, acum.

Sunt mijlocaș ofensiv, îmi place să fiu creativ, să joc mingea, să muncesc mult, să ofer echipei. Am învățat să lupt și să dau totul pe teren. Messi a fost întotdeauna fotbalistul meu preferat.

Clubul, faptul că are ambiții mari, plus fanii m-au convins să vin la București. Am văzut fotografii și videouri, am simțit că Rapid mă vrea foarte mult. Sunt fericit că sunt aici. Vreau să readuc Rapid acolo unde merită, în top", a declarat nordicul într-un interviu acordat pentru Rapid TV.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
ȘOCANT: Aici vrea UEFA să se joace la Euro 2028! Mesaj sumbru la porțile arenei: „Moartea nu este neagră, ci doar bleumarin mai închis”
Campionate
ȘOCANT: Aici vrea UEFA să se joace la Euro 2028! Mesaj sumbru la porțile arenei: „Moartea nu este neagră, ci doar bleumarin mai închis”
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Superliga
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Transfer oficializat azi de Universitatea Craiova! » Al 9-lea fotbalist care ajunge sub comanda lui Gâlcă
Superliga
Transfer oficializat azi de Universitatea Craiova! » Al 9-lea fotbalist care ajunge sub comanda lui Gâlcă

Real Madrid - Stuttgart, prima etapă din Liga Campionilor » Cum arată echipele probabile și cotele

Cum a apărut fiica lui Șumudică pe Giulești: „Mi se pare mie sau duduia o copiază pe Teodora Stoica?”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează