FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA 0-3

Porumboiu îl distruge pe Burleanu: "Păi, mă nesimțitule, de ce nu dai bani la juniori? Ce dracului doctor la servicii mai ești tu?"

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 noiembrie 2016 15:44

Adrian Porumboiu a vorbit despre meciul România - Polonia 0-3 și i-a criticat pe jucători, pe Daum și pe cei din conducerea FRF.

"N-ai cu ce să rămâi dupa un asemenea meci. Un joc mai slab ca acesta nu a fost vreodată făcut de echipa națională în istoria ei. Pentru mine, parcă e un deja vu cu antrenorul. Eu l-am lăudat pe Daum și am spus de când a venit că e bun. Am făcut același lucru și cu Lopez Caro când a venit la Vaslui. 

Să pierzi cu 3-0, să n-ai nicio tactică, să nu faci niciun moment pressing, fără cele 15 minute din repriza a doua, e prea mult. După un asemenea meci, Daum ar trebui sa-si dea demisia. Daum trebuie să plece. Care e diferența dintre Lopez Caro și Hizo sau Daum și Hizo? Ar trebui să vina nea Angelo Niculescu să le explice cum se face temporizarea. Tactica zero, idei zero", a spus Porumboiu pentru ziare.com.

...despre Burleanu: "Ați văzut la sfarșitul jocului când celebrul Boniek a coborât din tribune și a îmbrățișat antrenorul? La noi cine vreți să coboare? Burleanu? El nu poate să coboare pe scări! El a fost urcat pe scărite, i s-au pus carucioare. N-are nimic în comun cu Federația

Burleanu putea măcar să asigure securitatea la acest meci. Am înțeles că e doctor în securitate. Măi, doctorașule, dacă nu poți să faci la un asemenea meci să nu intre nimeni cu petarde, ce dracului doctor la servicii mai ești tu? Am înteles că doctoratul lui e în ceva de securitate, dar el nu poate să asigure securitatea.

Am văzut cea mai mare neobrazare și cea mai mare impertinență la un tânăr neisprăvit. A spus să se uite toți oamenii de fotbal în oglindă. Dacă se uită el, ar trebui să se spargă oglinda. Cum să-ți permiți să spui că vei da 10% din bani la juniori? Păi, mă nesimțitule, dacă tu din banii de la UEFA iți iei 150.000 de euro, iar voi vă luați în total un 1 milion și ceva de euro, de ce nu i-ați dat voi la juniori? Ce merit a avut Burleanu la calificare?".

"La un moment dat am regretat că nu l-am luat pe Grigore de la Huși să joace la Vaslui. E bine că nu l-am luat. Acum joacă la cămile. El joacă «fantastic», dar a fost penibil ieri. Eu l-aș fi băgat pe Tamaș. Îi dau dreptul să bea două butoaie de vin și tot joacă mai bine ca ăștia" Adrian Porumboiu

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mihai Teja a prins contractul carierei: a semnat cu cvintupla campioană din Europa!
Campionate
Mihai Teja a prins contractul carierei: a semnat cu cvintupla campioană din Europa!
Sportul românesc fierbe, după ce statul român a decis să înghețe rentele viagere pentru 600 de sportivi: „E anormal, nu înțelegem ce se petrece! Eu văd că sunt bani!”
Special
Sportul românesc fierbe, după ce statul român a decis să înghețe rentele viagere pentru 600 de sportivi: „E anormal, nu înțelegem ce se petrece! Eu văd că sunt bani!”
Mai bun decât ce are FCSB acum? Ce spun cifrele transferului dorit de Gigi Becali
Superliga
Mai bun decât ce are FCSB acum? Ce spun cifrele transferului dorit de Gigi Becali

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (19)
haideusicfr
haideusicfr  •  12 Noiembrie 2016, 22:10
Postat de romulus65 pe 12 Noiembrie 2016, 20:31

Porumboiu are dreptate,Burleanu si staff-ul lui nu trebuiau sa -si acorde singuri prime daca urmaresc cu adevarat binele fotbalului romanesc.

??!!!??

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  12 Noiembrie 2016, 21:27

asa d-lor iesiti si luati atitudine fata de nesimtitii astia care sug (sugeami-ar...). cei care nu sunt de acord cu asta sunt ori comunisti_cooperatisti, ori dinamovisti care spera sa revina daca distruge cineva Steaua, ori platiti de diverse persoane, servicii, etc. iesiti si distrugeti aceste creaturi care cred ca au leagaturi "necurate"

10154178709534605
Aron Marian  •  12 Noiembrie 2016, 21:07

moderati comentariul de ce sa-l vada cititori ....***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează