FOTBAL  »  NATIONALA  »  VIZITĂ

FOTO Răzvan Marin, vizită la Minister! Cine l-a întâmpinat pe mijlocaș: „Este jucătorul meu preferat”

Răzvan Marin și Sebastian Burduja, foto: Facebook Sebastian Burduja
Răzvan Marin și Sebastian Burduja, foto: Facebook Sebastian Burduja

Articol de - Publicat miercuri, 11 septembrie 2024 16:26 / Actualizat miercuri, 11 septembrie 2024 16:32

Răzvan Marin (28 de ani), mijlocașul echipei naționale, a fost prezent astăzi la Ministerul Energiei, acolo unde a făcut schimb de tricouri cu Sebastian Burduja, președintele Partidului Național Liberal (PNL) București.

Anunțul a fost făcut de Burduja, ministrul Energiei, prin intermediul rețelelor de socializare. Acesta a explicat faptul că Marin este jucătorul lui preferat din echipa națională. Ministrul a remarcat evoluțiile jucătorului de-a lungul timpului și l-a lăudat pentru devotamentul arătat.

Răzvan Marin, vizită la Ministerul Energiei: „Un lider autentic”

Mai țineți minte penalty-ul cu Slovacia de la Euro, când ne-a stat inima tuturor? Sau cel de alaltăieri cu Lituania? Sau cel cu Kosovo de săptămâna trecută? Ei bine, toate poartă același nume: RĂZVAN MARIIIIIIN!
Astăzi ne-a făcut o mare, mare bucurie la Ministerul Energiei, într-o vizită surpriză. N-am fost eu mare fotbalist, dar mereu am jucat cu numărul 8. Răzvan Marin este jucătorul meu preferat al generației de suflet, de ani de zile.
Are talent cât cuprinde, inteligență tactică, tehnică excelentă, spirit de sacrificiu…toate dublate de o seriozitate și un calm fără egal. Un campion adevărat, care reprezintă România la cel mai înalt nivel.

Am descoperit astăzi, alături de colegii mei, un lider autentic, care își asumă responsabilitatea pe teren și inspiră generații întregi de tineri prin exemplul său. I-am urat sănătate, putere și aceeași atitudine de învingător, pentru împlinirea marelui vis al milioanelor de români din întreaga lume: Campionatul Mondial!
Mulțumim, Razvan Marin! Pentru astăzi și pentru fiecare clipă de bucurie și de speranță în inimile românilor!

- Sebastian Burduja, pe Facebook

Răzvan Marin, vizită la Minister! Cine l-a întâmpinat pe mijlocaș: „Este jucătorul meu preferat”
Răzvan Marin, vizită la Ministerul Energiei, foto: Facebook Sebastian Burduja

Răzvan Marin este unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei naționale. Acesta a marcat în partidele cu Kosovo și Lituania, din Liga Națiunilor. De altfel, el este om de bază la Cagliari, locul 17 din Serie A, cu 2 puncte după 3 meciuri.

Cred că terenul a fost mai mult pe placul lor decât pe al nostru. Noi ne-am dori să jucăm unde este terenul bun și putem să practicăm fotbalul pe care îl dorim. Un fotbal bun, de posesie, mai ales împotriva unor asemenea adversari.

- Răzvan Marin, după România - Lituania 3-1

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (5)
dobrin
dobrin  •  11 Septembrie 2024, 20:51
Postat de OlteanuMarian pe 11 Septembrie 2024, 16:36

...pe Bancu nu l iubeste nimeni ?

Haha, sincer nu cred ca ar fi in interesul lui Bancu sa apara in media alaturi de asemenea persoane.

Liviusport1969
Liviusport1969  •  11 Septembrie 2024, 18:42

Nefericită reclamă. Îl costă vreo 10 penalty-uri transformate pentru a se reabilita. Oricum, ca jucător este cu mult peste nivelul politicianului….d-asta zic ca nu-l avantajează asocierea. Fiecare are libertate de exprimare.

fault999
fault999  •  11 Septembrie 2024, 17:58

Mizerabilii din politica murdaresc tot ce ating.Eu nu inteleg de ce Marin a acceptat aceasta intalnire,daca era chemat la o scoala sunt convins ca nu se ducea.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează