FOTBAL  »  NATIONALA  »  CIPRU - ROMÂNIA

Trei dileme în echipa de start a României cu Cipru » MM Stoica și Basarab Panduru au dat explicații pentru fiecare post

Articol de - Publicat vineri, 11 octombrie 2024 22:49 / Actualizat vineri, 11 octombrie 2024 23:23

Mihai Stoica, președintele Consiliului Administrativ de la FCSB, și fostul internațional Basarab Panduru, au dezbătut cele 3 semne de întrebare cu privire la eChipa de start a României înainte de meciul cu Cipru, care se joacă sâmbătă, 12 octombrie, de la 21:45.

Basarab Panduru și Mihai Stoica au dezbătut cu privire la fotbaliștii care vor fi folosiți de Lucescu în poartă, în banda stângă a atacului, dar și pe poziția de vârf. Sunt conviși că linia de fund va fi formată din Rațiu, Burcă, Drăgușin și Rațiu, iar la mijloc vor fi Răzvan Marin, Marius Marin și Nicolae Stanciu. Dennis Man este și el văzut titular de drept în banda dreaptă a atacului.

Basarab Panduru și Mihai Stoica, dezbatere pe tema a 3 posturi din echipa națională pentru Cipru - România

PORTAR

Basarab Panduru -„Horațiu trage să își revină, trebuie să joace acolo. Ușor, ușor, fiind acolo, e și el luat în calcul. Revine numărul unu (n.r. Niță), revine fostul numărul unu (n.r. Moldovan și ce se întâmplă cu numărul unu de la ultimul meci (n.r, Târnovanu).

Îl mai scoți pe Târnovanu? La preliminariile pentru Mondial trebuie să ai echipa făcută, nu să apere altul peste noapte. Eu cred că trebuie să te duci spre viitorul portar pentru preliminariile de Mondial. Cred că Niță, este o diferență foarte fină. Mă gândeam că putea fi și Sava dacă rămânea la CFR. O să fie un meci de cumpănă. Dacă va fi Târnovanu, cred că pe el se va merge de acum”.

Mihai Stoica - „Niță și Moldovan sunt asemănători ca profil. Târnovanu se diferă mult prin talie, diferența este colosală. Vrei un portar cu talie sau unul cu reflexe? Ții cont de ce a făcut Târnovanu în Europa sau nu ții cont? Te interesează ce ai văzut la antrenamente sau ce îți propune antrenorii de portari? Sunt foarte multe necunoscute. Cred că o să fie Niță. Sava a comis-o rău de tot”.

EXTREMĂ STÂNGA

Basarab Panduru: Mitriță parcă a ieșit dintr-un antrenament, și-a luat ghetele și a ieșit. S-ar putea să îl coste. În orice caz, cred că mai degrabă nu ar fi fost titular.

Mihai Stoica: Pe poziția asta nu va începe un jucător titular și în Cipru și în Lituania. Sper exemplu, va începe acum Mihăilă și în Lituania va începe Coman. Așa, cred.

Basarab Panduru: „Atunci te gândește care echipă ar sta mai aproape de poartă ca să îl bagi pe Coman. Cam așa ar fi. Ești în careu, poate Coman să facă mai multe lucruri. Are 20-25 de metri până la poartă, poate Mihăilă să fie mai periculos. Cipru care că e puțin mai bună decât Lituania.

VÂRF

Basarab Panduru: „Eu cred că Drăguș acolo. A jucat în stânga la Trabzonspor. L-am văzut și a juat 90 de minute. Acolo îi spune ceea ce noi nu vrem. Trebuie să joci într-un sistem exact pozIția în care te bagă. Nu trebuie să inventezi poziții. Dacă joci 9, stai acolo să ajuți echipa. Nu trebuie să te duci în stânga sau în dreapta. Cred că cu el, nu cred că Alibec. Pușcaș dă ceva goluri la Bodrum, dar văd că a fost în afara lotului la meciul cu Lituania. Cred că Drăguș. Pușcaș nu prea are legătură cu restul echipei (n.r. râde)”

Mihai Stoica: „Cred că e important cum s-au prezentat la antrenamente. Nu au nicio legătura ca profil Drăguș cu Pușcaș. Mai degrabă Alibec cu Drăguș ar putea fi asemănători. Pușcaș e genul de atacant care e doar combativ. Vreau să mărturisesc că mă uit mai atent la el, pentru că prea îl ia toată lumea. Contra l-a luat, Edi, acum și Mircea Lucescu. Nu mi-a plăcut niciodată”.

Cum va arăta echipa de start a României în meciul cu Cipru în opinia lui Mihai Stoica și Basarab Panduru: Niță - Rațiu, Burcă, Drăgușin, Bancu - R. Marin, M. Marin, Stanciu - Man, Drăguș, Coman (Mihăilă)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
România U21 a făcut spectacol cu Muntenegru! Final DRAMATIC în Elveția - Finlanda: golul din prelungiri a schimbat clasamentul în grupă
Nationala
România U21 a făcut spectacol cu Muntenegru! Final DRAMATIC în Elveția - Finlanda: golul din prelungiri a schimbat clasamentul în grupă
Cipru - România, din etapa a 3-a a Ligii Națiunilor » Echipa superofensivă pregătită de Mircea Lucescu
Nationala
Cipru - România, din etapa a 3-a a Ligii Națiunilor » Echipa superofensivă pregătită de Mircea Lucescu
Mircea Lucescu a răspuns! Reacție tăioasă când a fost întrebat despre neconvocarea lui Daniel Bîrligea: „Nu pot să fac asta. Nu am nicio garanție”
Nationala
Mircea Lucescu a răspuns! Reacție tăioasă când a fost întrebat despre neconvocarea lui Daniel Bîrligea: „Nu pot să fac asta. Nu am nicio garanție”

A jucat pentru România la un Mondial, apoi a ajuns la Campionatul de la Canal! » Povestea celei mai infame competiții din România: fotbal, muncă silnică și torturi aplicate de criminali de drept comun!

„Am avut prime de la FCSB”, la 4 ani după Cazul Valiza! » Interviu-BOMBĂ cu Marian Cristescu despre o carieră plină de povești: „Budescu îl lua de urechi pe băiatul lui Ioan Niculae” + „Răzvan Lucescu ne-a legat cu sfoara”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează