FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2024

„Dacă ne bate Ucraina, e gata în proporție de 99%” » Cel mai pesimist discurs înainte de EURO 2024

Jucătorii naționalei României
Jucătorii naționalei României

Articol de - Publicat vineri, 14 iunie 2024 10:22 / Actualizat vineri, 14 iunie 2024 10:50

Naționala României se pregătește pentru debutul la Campionatul European din Germania. „Tricolorii” joacă luni cu Ucraina, la Munchen. Vasile Miriuță (55 de ani), fost internațional maghiar cu 9 selecții, este convins că selecționata lui Iordănescu nu mai are nicio șansă la calificare dacă pierde în primul meci.

România are cea mai slabă națională de la acest turneu final din punct de vedere valoric. Miriuță, antrenor liber de contract în acest moment, prevede un scenariu sumbru în cazul în care elevii lui Edi Iordănescu cedează în fața Ucrainei.

Gigi Becali i-a întins capcana lui Dan Șucu! Dezvăluiri despre situația lui Louis Munteanu: „Impresarul mi-a zis”
FCSB
Gigi Becali i-a întins capcana lui Dan Șucu! Dezvăluiri despre situația lui Louis Munteanu: „Impresarul mi-a zis”

Vasile Miriuță, despre un posibil eșec al României cu Ucraina: „Ce făceam dacă eram în grupa Ungariei?”

Deși este născut în România, Vasile Miriuță nu a primit nicio convocare la echipa națională și a ales să evolueze pentru vecinii noștri. Fostul tehnician al lui Dinamo este convins că România nu ar fi avut nicio șansă în cazul în care s-ar fi aflat în grupa A, cea în care evoluează Ungaria. Maghiarii se duelează cu Germania, Elveția și Scoția.

„De arătat arătăm bine, marketing-ul a fost frumos, suporteri în tribune. Important e să arătăm la fel de bine și pe teren. Trebuie să fim realiști, nu să fim subiectivi, ne va fi foarte greu la ora actuală, după ultimele jocuri. Dar un Campionat European e un Campionat European, se vor schimba lucrurile, sunt sigur că jucătorii vor arăta altfel, alt joc față de ultimele două cu Bulgaria și Liechtenstein.

Nici oamenii de la FRF nu au rămas impasibili la bucuria fanilor. Foto: Eduard Apostol (GSP)
Marius Niculae cu un micuț suporter. Balonul cu mesajele jucătorilor naționalei și a lui Edi Iordănescu. Foto: Eduard Apostol (GSP)
Gazdele au fost pregătite de orice situație neprevăzută. Foto: Eduard Apostol (GSP)
O formație locală a interpretat imnul național al României înaintea antrenamentului. Foto: Eduard Apostol (GSP)
Tichetul cu care fanii, peste 3.000, au intrat la antrenament. Foto: Eduard Apostol (GSP)
+10 FOTO

Am încredere în băieți, sincer, chiar dacă, încă o dată, teoretic vorbind, nu prea avem șanse, dar jucătorii vor arăta altfel și, de ce nu, să sperăm într-o victorie cu Ucraina. Dar un început bun, cu un egal, nu va fi rău pentru noi. E foarte important, dacă ne bate Ucraina, pentru noi e gata în proporție de 99%.

Trebuie să spunem oamenilor, suntem români, dar dacă te bate Ucraina, 99% venim spre casă. Să sperăm că va fi altceva, cu toate că e foarte, foarte greu. Toată lumea zice că putem bate Slovacia, dar și ei au 4-5 jucători individuali foarte buni, de Belgia nu mai vorbim. Ucraina am văzut e forță este, ce jucători au, chiar dacă au avut probleme la baraj. Important e să nu pierdem primul joc.

Gândiți-vă dacă eram noi în grupa Ungariei, ce mai făceam? Ungaria zic că are șanse să bată Elveția și Scoția”, a declarat Vasile Miriuță, la Sport Total FM.

Programul României la Euro 2024 » Când și cu cine jucăm în grupe

  • 17 iunie, ora 16:00: ROMÂNIA – Ucraina (Allianz Arena, Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia – ROMÂNIA (Rhein Energie, Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia – ROMÂNIA (Deutsche Bank Arena, Frankfurt)

Toate grupele de la Euro 2024:

  • Grupa A: Germania, Scoția, Ungaria, Elveția
  • Grupa B: Spania, Croația, Italia, Albania
  • Grupa C: Slovenia, Danemarca, Serbia, Anglia
  • Grupa D: Olanda, Austria, Franța, Polonia
  • Grupa E: Belgia, Slovacia, România, Ucraina
  • Grupa F: Turcia, Portugalia, Cehia, Georgia

Match Preview » România - Ucraina, Euro 2024

Citește și:

„La Akanji, sari în stânga!” » Bidonul lui Pickford avea notițe, care l-au ajutat cu intervenția decisivă din Anglia - Elveția! Imagini spectaculoase surprinse
Euro 2024
„La Akanji, sari în stânga!” » Bidonul lui Pickford avea notițe, care l-au ajutat cu intervenția decisivă din Anglia - Elveția! Imagini spectaculoase surprinse
Marine Le Pen l-a distrus pe Kylian Mbappe: „Francezii s-au săturat”
Euro 2024
Marine Le Pen l-a distrus pe Kylian Mbappe: „Francezii s-au săturat”
Prunea a aruncat „bomba”: „Pe Burleanu l-au înregistrat unii!” » Unde au ajuns imaginile: „Nu i-a picat bine. Va fi o problemă pentru România”
Nationala
Prunea a aruncat „bomba”: „Pe Burleanu l-au înregistrat unii!” » Unde au ajuns imaginile: „Nu i-a picat bine. Va fi o problemă pentru România”

„Să fie RĂZBOI!” » Gigi Becali a început să țipe în fața Palatului: „Luni merg cu Rotaru la Burleanu. La școala de securiști le face injecții în cap să creadă că sunt stăpâni!”

Ofertat să semneze cu noua echipă, Ionuț Radu a rămas șocat când a aflat cine îl va antrena!


Comentarii (3)
fibra
fibra  •  14 Iunie 2024, 12:54

Prefer sa batem Ucraina si sa pierdem cu Slovacia decat invers. Daca luam in discutie valoarea jucatorilor mai degraba facem un punct. Sa ne bazam pe faptul ca in fotbal se poate intampla orice? Insa rar am vazut o echipa fara trasee de joc precum a noastra,o brambureala continua care poate incurca adversarele.

OlteanuMarian
OlteanuMarian  •  14 Iunie 2024, 11:14

...zero puncte...

magic4ever
magic4ever  •  14 Iunie 2024, 11:06

La cat de slab a jucat Romania cu Bulgaria si Lichteinstein nu putem sa ne propunem sa scoatem mai mult de un egal cu Ucraina....cred ca se mai face un film despre nationala daca facem un egal...Edi Iordanescu nu are nici o idee tactica,nu vezi trasee,scheme lucrate...totul jocul Romaniei este o mare intamplare si se bazeaza pe cate o sclipire a unui tricolor sau pe vreo gafa a adversarilor....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează