Comentarii (421)
dobrin
dobrin  •  25 Martie 2022, 20:22
Postat de ciprianuniversitatea pe 25 Martie 2022, 20:20

Dupa primele 5 minute se vede clar ce jucatori buni au grecii.

ne-au inghesuit cam rau...

ando89
ando89  •  25 Martie 2022, 20:21

Cristi este în Grecia de câțiva ani și tot scrie... Maestre, nu pot sa tin cu Oly de când am văzut anul trecut un midget cu suflet mare care arbora un steag al lui Paok pe o plajă cu tot ceremonialul, inclusiv defilare și fanfară. Pentru curioși era în Vourvourou, Halkidiki. Karydi.

elgabri
elgabri  •  25 Martie 2022, 20:21

Selectionerul pensiilor speciale ;))

ciprianuniversitatea
ciprianuniversitatea  •  25 Martie 2022, 20:20

Dupa primele 5 minute se vede clar ce jucatori buni au grecii.

elgabri
elgabri  •  25 Martie 2022, 20:19
Postat de moise.rautu pe 25 Martie 2022, 20:19

Rușinea Mimamo l-a sabotat pe marele Gicu Dobrin la CM 1970, apropo de articolul de azi din GSP..

Era in acea vreme ceva bauturi cu numele de Dinamo ??

moise.rautu
moise.rautu  •  25 Martie 2022, 20:19

Rușinea Mimamo l-a sabotat pe marele Gicu Dobrin la CM 1970, apropo de articolul de azi din GSP..

magic4ever
magic4ever  •  25 Martie 2022, 20:18

Bine ca nu joqca titular simulatorul/domnisoara Tanase.....

sanofsamertx1
sanofsamertx1  •  25 Martie 2022, 20:18
Postat de dobrin pe 25 Martie 2022, 20:16

Cum s-ar zice... orice "pasare" isi vede puiul cel mai bun antrenor. Asa si cu Puiu Iordanescu :)))

Ce-și dorește un schior vechi pentru fiul lui? Pârtie, frate! :))

dobrin
dobrin  •  25 Martie 2022, 20:18
Postat de ciprianuniversitatea pe 25 Martie 2022, 20:17

Poyet antrenorul Greciei. Ce jucator.Mare!

Pai de... la noi n-a avut loc Dan Petrescu...

sanofsamertx1
sanofsamertx1  •  25 Martie 2022, 20:17
Postat de ando89 pe 25 Martie 2022, 19:45

Eu le-as oferi grecilor o musaca românească. Diferențe: carne de vită și porc fiartă și apoi dată prin mașină. Apoi trasă la tigaie. Ceapă da, vinete calite idem. Adăugăm cartofi felii fierti pe jumătate și apoi prăjiți. Ciuperci. Telemea rasa din belsug. Dăm la cuptor maglavaisul cu bulion si puțin vin. Consumăm cu murături asortate.

Musacaua lor se numește ghiveci, metre. :)) Aia a noastră pare mai de infarct, așa, dar de zece ori mai gustoasă. :)) Uitasem: Hai România!

  • 1
  • •••
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • •••
  • 43
Comentează