FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA

CORESPONDENȚĂ GSP DIN OLANDA Olanda schimbă strategia pentru meciul cu România » Decizia luată de Koeman

Ronald Koeman // foto: Imago
Ronald Koeman // foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 29 iunie 2024 00:45 / Actualizat sambata, 29 iunie 2024 00:45

Olanda a intrat în linie dreaptă pentru meciul cu România, din optimile EURO 2024 ♦ Învinși de Austria în ultimul meci, batavii vor să spele rușinea și să se califice, așa că trag tare la antrenamente ♦ Iar pentru meciul de marți, selecționerul Ronald Koeman a decis să schimbe strategia.

  • România – Olanda se joacă pe 2 iulie, ora 19:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro, iar reporterii Gazetei Sporturilor vor fi pe stadionul din Munchen, de unde vor transmite cele mai importante informații
  • România – Olanda va fi în direct pe ProTV

Jucătorii olandezi au reluat antrenamentele, după ce joi au avut o zi liberă, pe care au petrecut-o alături de familii. „Timpul liber ne-a ajutat mult, dar acum e timpul să ne arătăm valoare”, a spus Van Dijk, chiar înainte de antrenament.

Olanda schimbă strategia înainte de meciul cu România

Înainte de înfruntarea din optimi, selecționerul Ronald Koeman a făcut o schimbare în modul de pregătire. Olandezul a decis ca naționala batavă să se pregătească pentru prima pe stadionul pe care va juca. Până acum, în grupe, naționala Olandei s-a antrenat la Wolfsburg, orașul în care e cazată, potrivit Sportnieuws.nl.

Acum, olandezii vor face antrenamentul oficial la Munchen, pe Allianz Arena. Acesta va începe la ora 16:30, ora locală. Va fi pentru prima dată când olandezii joacă aici precedentele lor meciuri fiind la Hamburg, Leipzig și Berlin.

România nu se antrenează pe Allianz

Dacă Olanda se va antrena pe Allianz, România nu o va putea face. Înainte de meci, „Tricolorii” se vor pregăti la Munchen, dar în alt complex. Motivul? Protocolul UEFA prevede ca echipele aflate la al doilea joc pe același stadion să nu se mai antreneze tot pe terenul respectivei arene. Iar naționala lui Iordănescu a mai intrat pe acest teren înainte de primul meci, 3-0 cu Ucraina .

VIDEO. Cu gândul la Olanda. Imagini de la antrenamentul echipei naționale înaintea meciului de marți cu Olanda, de la Munchen

Citește și:

Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Euro 2024
Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Nationala
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”
Altele
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (1)
dr.jivago
dr.jivago  •  29 Iunie 2024, 08:48

Koeman asta , e de nivelul lui Poenaru... Putem sa le luam lumina la batavi ,daca jucsm cum am facut-o cu Ucraiiiiiina... Gainlle ucrainene ,care umbla buimac pe la Mamaia si prin alte statiuni frumoase , deja investind masiv in imobiliare, sper ca-si vor baga mintile-n cap si vor invata sa respecte poprul roman! Iar Ciolscu care nu da doi bani pe romanii lui, sa inceteze cu pomenile date ucrainenilor..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează