FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAȚIONALĂ

CORESPONDENȚĂ DIN GERMANIA Slovacul din Superliga care nu ne dă nicio șansă: „Batem cu 2-0”. Ce a spus despre punctele forte și cele slabe ale țării sale contra „tricolorilor”

Slovacia - Ucraina. Foto: Imago Images
Slovacia - Ucraina. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 25 iunie 2024 13:38 / Actualizat marti, 25 iunie 2024 17:02

Apărătorul lui Sepsi, Branislav Ninaj, 30 de ani, este de părere că nu vom asista la un blat mâine la Frankfurt, iar Slovacia va învinge România. Fotbalistul a explicat pentru GSP.ro cine ne poate crea cele mai mari probleme

Calcule peste calcule, declarații mai mult sau mai puțin fanteziste, posibilă tentativă de remiză de salon aruncată pe piață. România va întâlni Slovacia mâine, miercuri, de la ora 19:00, la Frankfurt, un meci ce ne poate duce în „optimile” competiției.

Ar fi abia a doua oară în șase prezențe la Euro când trecem de faza grupelor. În 2000, ceea ce mai rămăsese din Generația de Aur, plus Cristi Chivu și Adrian Mutu, printre „tricolori”, a bifat precedenta, singura, performanță de acest gen la un turneu continental.

Șase slovaci au jucat în ultima ediție de Liga 1

Conform statisticianului Gazetei Sporturilor, Liviu Manolache, 26 de slovaci au evoluat de-a lungul timpului în Liga 1, dintre care trei au avut peste 100 de meciuri: Nemec - 195, Safranko - 133, Ninaj - 107.

În ultima ediție de campionat, șase slovaci au jucat în Liga 1: Fabry, Safranko, Vojtus, Nemec, Ninaj și Hromada.

Ceea ce este sigur e că Branislav Ninaj, 30 de ani, apărătorul lui Sepsi, va continua la formația din Sfântu Gheorghe. Are deja trei ani și jumătate de când este la formația din Covasna. Este una dintre piesele de rezistență ale ardelenilor.

3selecții a adunat Ninaj la prima reprezentativă a Slovaciei

Analiza lui Branislav Ninaj: „Schranz cel mai periculos, Lobotka și Skriniar cei mai buni"

Puternicul stoper născut la Bratislava, 1,91 metri înălțime, a prefațat meciul dintre conaționalii săi și România într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor. Este ferm convins că nu va fi un meci de salon, un blat, iar Slovacia va învinge!

"Predicția mea este că Slovacia se va impune, naționala mea va învinge la Frankfurt. Nu cred că jucătorii și antrenorii iau în calcul să joace la egal sau să o lase mai moale, mă refer la ambele echipe. Sunt sigur că Slovacia vrea să învingă, are doar acest obiectiv, pentru a fi sigură că merge mai departe la turneul final.

Cel mai periculos jucător al nostru este Schranz, este într-o formă foarte bună. Dacă mă chestionezi în privința celor mai buni jucători ai Slovaciei, cred că sunt Lobotka și Skriniar", a declarat Ninaj pentru GSP.ro.

Schranz (Slavia Praga) a marcat cele două goluri ale Slovaciei la Euro. Skriniar, ex-Inter Milano, este apărătorul celor de la PSG, în timp ce Lobotka, mijlocașul defensiv al lui Napoli, a fost pe lista de dorințe a lui Xavi la Barcelona.

41de meciuri a adunat Ninaj în ultima ediție de campionat pentru Sepsi

Branislav Ninaj, cu Slovacia până la capăt: „Nu-ți voi dezvălui dacă avem sau nu vreun punct slab"

Ninaj s-a amuzat atunci când a fost chestionat în privința slăbiciunilor echipei sale naționale.

"În mod cert, nu-ți voi dezvălui dacă avem sau nu un punct slab (râde). Sper ca Slovacia să treacă de faza grupelor, să meargă cât se poate de departe. E greu de estimat până unde poate dura călătoria. De asemenea, doresc tot binele României, dar după meciul cu Slovacia.

Dacă ar fi să închei cu un pronostic, aș spune că Slovacia se va impune cu 2-0", a mai spus stoperul lui Sepsi.

126de meciuri a adunat Ninaj pentru Sepsi, având două goluri și două assist-uri

Citește și:

Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Euro 2024
Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Nationala
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”
Altele
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (3)
Ianis.e.varza
Ianis.e.varza  •  25 Iunie 2024, 23:10

Bravo lui, mentalitate de învingător, le ar trebui și băieților care joaca la națională așa ceva.

dimco61
dimco61  •  25 Iunie 2024, 17:58

Daca sloVaca vrea 2-0,atunci 2-0 le dam!Au ajuns si astia sa ne ia la misto,desi nu e nimic de capul lor!

Catalynn_21
Catalynn_21  •  25 Iunie 2024, 17:50

Io zic ca românii care vor să vadă echipa FRF în optimi trebuie să fie mâine “belgieni de mici”! Numai o înfrângere a eroilor slăvari garanteaza calificarea … Teoretic orice e posibil, însă istoria ne arată ca o echipă mică cum e cea a FRF se îneca mai mereu la mal.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează