FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2024

CORESPONDENȚĂ DIN GERMANIA El este pericolul #1 pentru România: „Meciul îl avem în mână” » Miza uriașă a fotbalistului care tocmai a intrat în istoria Slovaciei

Ivan Schranz, pericolul iminent pentru naționala României +24   FOTO
Ivan Schranz, pericolul iminent pentru naționala României

Articol de - Publicat luni, 24 iunie 2024 11:45 / Actualizat luni, 24 iunie 2024 22:37

Ivan Schranz, atacantul de 30 de ani al Slovaciei, a marcat cele două goluri ale rivalilor noștri de miercuri și este monitorizat pentru un transfer în Bundesliga. Fotbalistul este pregătit să-i hărțuiască pe apărătorii „tricolorilor”

El poate fi principalul pericol pentru naționala României miercuri: Ivan Schranz. „Tricolorii” joacă la Frankfurt, de la ora 19:00, împotriva selecționatei lui Francesco Calzona. Meciul ce ne poate duce în „optimile” competiției. Pentru a doua oară în istoria naționalei la Euro, prima oară după 24 de ani.

+20 FOTO

Ivan Schranz, 30 de ani, atacantul Slaviei Praga, a marcat două goluri în primele meciuri în Germania, ne dă fiori în perspectiva jocului de poimâine. Fotbalistul a intrat deja în istoria țării sale, cu două goluri la un turneu final, ceea ce n-a reușit nici măcar legendarul Marek Hamsik, în prezent unul dintre secunzii selecționerului italian.

Este frumos că am reușit să marchez două goluri, dar este un merit pentru întreaga echipă. Așa cum toată echipa se apără, și noi atacăm, iar eu sunt tocmai la sfârșitul acțiunii. Le mulțumesc băieților, păcat că n-am mai reușit o victorie și cu Ucraina
Ivan Schranz, atacant Slovacia

Ivan Schranz se gândește la meciul cu România încă de vineri, imediat după eșecul cu Ucraina

Vârful slovac a început mereu ca din tun. Gol în minutul 7 cu Belgia (1-0), gol în minutul 17 cu Ucraina (1-2). Doar că adversarii noștri de la Frankfurt n-au reușit să mențină avantajul de la pauză cu trupa lui Serhiy Rebrov. Le-a lipsit forța fizică, dar și mentală, cum apreciau și colegii de la sport.sk. „N-au putut ajunge din urmă trenul care scăpa”, au menționat jurnaliștii slovaci.

„Acum este inutil să ne mai facem griji pentru asta. Desigur, vom analiza tot, avem în față un meci decisiv. Acela va fi important și esențial", a mai spus vedeta Slovaciei, privind spre duelul cu România.

8goluri și 5 assist-uri a adunat Schranz în 32 de meciuri pentru Slavia Praga

Există varianta B pentru David Hancko dacă nu joacă: Adam Obert de la Cagliari

Ca și ceilalți coechipieri, ca și microbiștii slovaci, Schranz este îngrijorat de problemele medicale ale lui David Hancko, dar nu vrea să considere asta un obstacol în calea calificării în „optimi”.

„Avem aici (în Germania) 26 de fotbalişti grozavi. Dávid a jucat toată calificarea în poziţia respectivă şi ne-am obişnuit cu el, dar nu cred că ar fi lucrul decisiv", a punctat Schranz. În locul lui Hancko, dacă nu va fi recuperat la timp, ar putea evolua Adam Obert, de la Cagliari.

„Mai avem un al treilea meci înainte (cu România) și îl avem în mână. Dacă o să câștigăm, nu trebuie să ne facem griji pentru alte lucruri", a subliniat Schranz.

Pentru Ivan poate fi o partidă de referință. Mai multe grupări din Bundesliga au pus ochii pe slovac și-l monitorizează pentru un transfer. În afara țării sale, a mai jucat doar în Cipru, la AEL Limassol. Are deja trei ani la Slavia Praga și încă două sezoane de contract acolo. Dar vara aceasta îi poate aduce transferul vieții, la 30 de ani.

Citește și:

Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de la lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”
Altele
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de la lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”
Alexandru Cicâldău se transferă după Euro 2024 » Echipa antrenată de fostul mijlocaș al Barcelonei l-a pus în fruntea listei de achiziții
Nationala
Alexandru Cicâldău se transferă după Euro 2024 » Echipa antrenată de fostul mijlocaș al Barcelonei l-a pus în fruntea listei de achiziții
Anunță transferul mijlocașului central la Rapid: „Destinație surprinzătoare”
Superliga
Anunță transferul mijlocașului central la Rapid: „Destinație surprinzătoare”

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (2)
Basarab1948
Basarab1948  •  26 Iunie 2024, 15:54

„Pericolul nr.1”e...„nea GG”-cu presiunea pe care o pune pe selecționer, pentru „marfa”lui!

bogat
bogat  •  24 Iunie 2024, 16:59

Pericol? Pai nu ati decis ca va fi “blatul perfect”? Ca e plin gsp de maslina asta cu blatul. Adica slovacii se vor multumi sa ne faca noua favoarea de a termina in fata lor si sa spere ca se vor califica de pe locul 3. Ce-l mai prezentati pe Schranz drept pericol cand el va face rotul sa se termine egal?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează