FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2024

CORESPONDENȚĂ DIN GERMANIA Tomas Suslov, vedeta Slovaciei, despre România: „Nu mă așteptam la victorie, e o grupă confuză”. Ce va fi azi cu Ucraina

Tomas Suslov, în dreapta, în meciul cu Belgia, foto: Imago
Tomas Suslov, în dreapta, în meciul cu Belgia, foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 21 iunie 2024 10:56 / Actualizat vineri, 21 iunie 2024 11:41

Tomas Suslov, 22 de ani, internaționalul slovac de la Hellas Verona, a prefațat duelul de azi cu Ucraina și a relatat cum l-a impresionat România după primul meci din grupă. Pe 26 iunie, jucăm cu „șoimii” la Frankfurt

Slovacia a produs primul rezultat-șoc al Europeanului, a învins luni Belgia, scor 1-0. Astăzi, de la ora 16:00, la Dusseldorf, echipa antrenată de Federico Calzona se va duela cu Ucraina, pe care România a pus-o la respect la Munchen, scor 3-0. În ultimul meci al grupei, tricolorii se vor întâlni cu „șoimii”, la Frankfurt.

România și-a câștigat respectul adversarilor din grupă: „A demonstrat că este o forță”

Astăzi, „Sokoli” vor să obțină un succes care să-i ducă spre faza optimilor. Totodată, privesc și spre meciul cu românii, din 26 iunie. Tricolorii și-au câștigat pe deplin respectul adversarilor după 3-0 cu Mudryk, Dovbyk, Zinchenko și ceilalți.

Tomas Suslov, 22 de ani, fotbalistul ofensiv al lui Hellas Verona, a făcut o diferență între Ucraina și România.

„Nu ne așteaptă un meci mai ușor decât cel cu Belgia. Ucraina a pierdut în prima partidă, va fi cu siguranță dornică să învingă. Va trebui să repetăm ceea ce am făcut și arătat în primul duel din grupă, dacă vrem să câștigăm din nou.

Sincer, nu mă așteptam ca România - Ucraina să se termine cu acel scor, 3-0. România a demonstrat că e o forță, vrea să fie recunoscută astfel, ca un adversar cu mare calitate. Este o grupă confuză”, a reacționat Suslov, la conferința de presă dinaintea partidei de azi.

Tomas Suslov, vedeta Slovaciei, despre România: „Nu mă așteptam la victorie, e o grupă confuză”. Ce va fi azi cu Ucraina
Tomas Suslov, extrema Slovaciei

7milioane de euro este cota lui Suslov pe transfermarkt

Tomas Suslov are origini ucrainene

Tomas este născut în Slovacia, dar tatăl său este de origine ucraineană. Familia fotbalistului a venit în Slovacia imediat după dezmembrarea fostei Uniuni Sovietice.

„Eu sunt slovac și lupt pentru Slovacia. Iar tata mă susține până la capăt. Voi da tot ceea ce am mai bun pentru a câștiga în fața Ucrainei. În Ucraina mai am doar rude îndepărtate”, a mai declarat fotbalistul din Serie A.

Jucătorul a fost achiziționat definitiv de către Hellas Verona la începutul lui 2024, italienii plătind 1 milion de euro pentru a-l cumpăra de la Groningen.

4goluri și 5 assist-uri în 35 de meciuri a adunat Suslov în sezonul abia încheiat

3goluri a reușit slovacul pentru naționala țării sale în 29 de selecții

Citește și:

Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Euro 2024
Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Nationala
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”
Altele
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează