FOTBAL  »  NATIONALA  »  SLOVACIA - ROMÂNIA

CORESPONDENȚĂ GSP DIN GERMANIA Selecționerul Slovaciei, despre speculațiile de blat cu România: „Dacă se termină egal, va fi ceva binevenit”

Francesco Calzona
Francesco Calzona

Articol de , , , - Publicat marti, 25 iunie 2024 17:17 / Actualizat marti, 25 iunie 2024 20:53

Italianul Francesco Calzona, selecționerul Slovaciei, a prefațat duelul contra României, din ultima etapă a grupelor EURO 2024.

  • Slovacia - România se joacă miercuri, de la ora 19:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro, iar reporterii Gazetei Sporturilor vor fi prezenți la stadionul din Frankfurt, de unde vor transmite cele mai importante informații
  • Slovacia - România va fi în direct pe ProTV

La începutul conferinței, antrenorul italian a lăudat naționala României, dar a spus că nu va folosi o tactică diferită pentru a-i înfrunta pe „tricolori”.

„România e o echipă bună din punct de vedere fizic și tactic. Va fi un meci greu pentru noi. Însă noi avem stilul nostru de joc și nu aș schimba prea multe. Vom încerca să ne facem jocul și să nu primim gol. Cred că eu și băieții merităm să ne calificăm în runda următoare”.

Francesco Calzona, înainte de Slovacia - România: „Mă tem de forța grupului”

Întrebat de reporterul GSP dacă se teme de un jucător în particular, selecționerul a spus că principalul pericol pentru echipa lui îl reprezintă forța grupului arătată de „tricolori”.

„Suntem atenți la toată echipa. România are un grup bun și îmi place spiritul pe care-l arată și că nu renunță niciodată. Nu vreau să vorbesc de un jucător în particular. Îmi e frică de grup, mai ales că România a arătat foarte bine în prima rundă”, a adăugat Calzona.

La final, acesta a spus că Slovacia se va concentra pe câștigarea meciului, chiar dacă un egal ajută ambele echipe să se califice.

„Nu comentez ce a scris presa internațională. Suntem profesioniști, știm că un egal ne ajută să ne calificăm, dar asta nu înseamnă nimic. Și merităm să ne calificăm, pentru că am jucat un fotbal bun. Mâine ne vom face jocul și sperăm să câștigăm. Dacă se termină egal și asta ne ajută să mergem mai departe, va fi ceva binevenit”, a mai spus selecționerul.

VIDEO. Totul despre Slovacia - România, ultimul meci din grupele Euro 2024 pentru „tricolori”

Citește și:

Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Euro 2024
Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Nationala
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”
Altele
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (3)
schwartz69
schwartz69  •  26 Iunie 2024, 07:45

ar fi pacat sa-si rupa oasele, cand un egal lejer califica ambele formatii si pot merge mai departe putin mai odihniti ! doar jucatorii o pot da la pace in teren ; speram ca vor fi destepti si au suficiente ''relatii'' s-o faca :)

stefanf78
stefanf78  •  25 Iunie 2024, 18:24

Calzona: “ Vom încerca să ne facem jocul și să nu primim gol. Cred că eu și băieții merităm să ne calificăm în runda următoare.”. Pariați pe 0-0…

fecesebistdemic
fecesebistdemic  •  25 Iunie 2024, 18:04

Bravo italianului, e pragmatic

Vezi toate comentariile (3)
Comentează