FOTBAL  »  NATIONALA  »  SLOVACIA - ROMÂNIA

CORESPONDENȚĂ DIN GERMANIA Slovacii au emoții cu alt titular! Cu o zi înainte de meciul cu România, s-a antrenat separat de grup: toate detaliile

Denis Vavro, în albastru, este incert pentru meciul cu România // foto: Guliver/gettyimages +37   FOTO
Denis Vavro, în albastru, este incert pentru meciul cu România // foto: Guliver/gettyimages

Articol de , - Publicat marti, 25 iunie 2024 13:08 / Actualizat marti, 25 iunie 2024 15:22

Slovacii aveau emoții cu David Hancko (26 de ani), nu știau dacă fundașul stânga al lui Feyenoord are să fie apt de joc pentru partida cu România. Mai nou, bătăi de cap le dă și situația stoperului Denis Vavro, 28 de ani, titular în echipa lui Francesco Calzona.

Apărătorul stânga David Hancko, cel mai valoros jucător al echipei, cu o cotă de piață de 35 de milioane de euro, a ieșit accidentat spre finalul meciului cu Ucraina.

Rezultatul RMN-ului i-a încurajat pe slovaci că Hancko va putea juca contra „tricolorilor”, însă de ultimă oră au apărut probleme cu alt titular de drept al formației pregătite de Francesco Calzona.

Emoții cu un titular slovac: s-a antrenat pe cont propriu cu o zi înainte de Slovacia - România

Este vorba despre Denis Vavro, stoper legitimat la FC Copenhaga, jucător cu 22 de meciuri și două goluri la prima reprezentativă.

Vavro a fost integralist în primele două meciuri din grupă, la 1-0 cu Belgia și 1-2 cu Ucraina, dar a acuzat probleme astăzi, la ultimul antrenament înaintea meciului cu România, astfel că s-a pregătit pe cont propriu!

În cele 15 minute ale antrenamentului care au fost deschise pentru presă, Vavro s-a pregătit individual, alături de preparatorul fizic David Brunn, după cum notează colegii de la Sport.sk.

În schimb, Hancko s-a antrenat la capacitate maximă, alături de grup, și este de așteptat să-l vedem din primul minut contra „tricolorilor”, poate chiar în centrul apărării, lângă Milan Skriniar. În acest caz, Adam Obert ar putea să-i ia locul în stânga defensivei.

Altfel, dacă Hancko își va păstra poziția în bandă, selecționerul Francesco Calzona mai are 3 variante de stoper: Norbert Gyomber (Salernitana), Sebastian Kosa (Spartak Trnava) și Vernon de Marco (Hatta Club).

Ultimul antrenament al Slovaciei, la Mainz

Slovacii au efectuat antrenamentul de astăzi, ultimul înaintea meciului, la Mainz, unde au baza de pregătire în această perioadă. Ei nu se vor pregăti la Frankfurt înaintea partidei de miercuri seara.

Denis Vavro evoluează din 2022 la FC Copenhaga. În sezonul 2023/2024 a jucat de 47 de ori pentru danezi, inclusiv în 8 meciuri din Champions League, de fiecare dată ca titular. Le-a înfruntat, printre altele, pe Bayern Munchen, Manchester United și Manchester City.

VIDEO. Costel Pantilimon, înainte de Slovacia - România: „Nu cred că suntem atât de buni prieteni”

Citește și:

Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Euro 2024
Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Nationala
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de la lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”
Altele
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de la lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (1)
razvyyc
razvyyc  •  25 Iunie 2024, 13:40

Inseamnă că vor trage tare. Au șanse la locul 1 din grupă, nu văd de ce nu ar încerca.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează