FOTBAL  »  NATIONALA  »  SLOVACIA

CORESPONDENȚĂ DIN GERMANIA Cel mai bun mijlocaș slovac ne-a citit: „Asta așteaptă românii” » Ce spune despre un eventual blat: „E perfid”

Stanislav Lobotka
Stanislav Lobotka

Articol de - Publicat luni, 24 iunie 2024 22:04 / Actualizat luni, 24 iunie 2024 23:31

Stanislav Lobotka, mijlocașul lui Napoli, a radiografiat jocul echipei lui Edward Iordănescu și știe la ce trebuie să se aștepte miercuri. Fotbalistul a catalogat un eventual egal de salon drept ceva „perfid”

Grupa E este imprevizibilă. Toate cele patru echipe au câte 3 puncte înaintea ultimei runde. România va juca miercuri, de la ora 19:00, la Frankfurt, contra Slovaciei. Tricolorii speră să treacă pentru a doua oară în istorie de faza grupelor. La al 6-lea turneu final de Euro.

2000a fost anul când România a trecut de faza grupelor, fiind eliminată în prima fază eliminatorie, de către Italia

VIDEO Match Preview » Slovacia - România, Euro 2024

Cum crede Stanislav Lobotka, jucătorul lui Napoli, că poate învinge România

Unul dintre jucătorii-cheie ai naționalei slovace, Stanislav Lobotka, a avut o afirmație interesantă înaintea confruntării finale din capitala financiară a Germaniei.

„Suntem slovaci și ne place să complicăm lucrurile. Nu numai în sport, ci în general”, a remarcat Lobotka. Fotbalistul a continuat, citat de cei de la sport.sk: „Am vrut să decidem soarta calificării (în optimi) încă din meciul cu Ucraina, din păcate nu ne-a ieșit. Trebuie să ne concentrăm pe ultimul meci și cred că dacă repetăm ​​performanța împotriva Belgiei și din prima repriză împotriva Ucrainei, avem șanse mari să câștigăm”, a declarat mijlocașul defensiv al slovacilor.

57de selecții și 4 goluri a adunat mijlocașul lui Napoli pentru naționala Slovaciei

28de milioane de euro este cota jucătorului conform transfermarkt

Lobotka a analizat naționala României: „Nu vrea să domine, ci mai degrabă să se apere bine”

Lobotka a încercat să explice jurnaliștilor din țara sa de ce naționala Slovaciei nu poate menține același ritm pe durata ambelor reprize ale unei partide.

„Este dificil împotriva adversarilor precum Belgia sau Ucraina să joci fotbal perfect timp de 90 de minute. Nu suntem la nivelul Spaniei sau Franței, care pot juca în acest stil împotriva oricărui adversar la fiecare 4 zile”, a subliniat Lobotka.

A urmărit sâmbătă meciul Belgiei cu România, scor 2-0 pentru De Bruyne et Co.

„Pe mine personal nu m-au surprins românii. Sunt organizați, se apără bine și au extreme rapide. Va fi un meci la fel de greu ca precedentele două”, a declarat Lobotka. România se prezintă într-un stil mai defensiv decât Slovacia, este de părere mijlocașul napoletanilor.

„Nu este genul de echipă care vrea să domine mingea, ci mai degrabă să se apere bine și să aștepte greșeala adversarului”, a precizat fotbalistul.

Exclude varianta unei remize de salon: „Să joci la egalitate este foarte perfid”

S-a tot vorbit în ultimele zile de un potențial egal de salon între cele două echipe. Lobotka exclude „blatul” din start.

„Antrenorul ne împinge să jucăm pentru victorie, indiferent împotriva cui jucăm. Dacă au mai rămas 10 minute de joc și ar fi un egal care să te avantajeze, atunci poate ar fi altfel.

Dar să joci la egalitate de la începutul jocului este foarte perfid. Vom intra în meci cu ideea că vrem să câștigăm și să încercăm să fim primii în grupă”, a transmis, ferm, Lobotka.

49de meciuri a adunat Lobotka pentru Napoli în ediția precedentă, având un assist

VIDEO Căpitanul Slovaciei, Milan Skriniar, declarații după înfrângerea cu Ucraina: „Nu îmi pasă de rezultatul dintre Belgia și România” + Mesaj pentru Pușcaș

Citește și:

Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Euro 2024
Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Nationala
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”
Altele
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează