FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2024

GALERIE FOTO Doina olandezului: moldoveanca i-a furat inima unui adversar al României » Fotografiile care au topit internetul

Doina Turcanu și fundașul olandez Stefan de Vrij au o relație frumoasă +27   FOTO
Doina Turcanu și fundașul olandez Stefan de Vrij au o relație frumoasă

Articol de - Publicat sambata, 29 iunie 2024 09:27 / Actualizat sambata, 29 iunie 2024 09:27

Fundașul olandez Stefan de Vrij are o relație frumoasă cu Doina Turcanu, bruneta cu origini basarabene și românești. Sunt căsătoriți, au un băiețel, iar olandezii apreciază mult acest cuplu

În spatele oricărui bărbat puternic este, de obicei, o femeie la fel de puternică. Este și cazul adversarului nostru de marți de la Munchen, olandezul Stefan de Vrij, cel ce va avea misiunea să stopeze atacurile lui Denis Drăguș, Nicolae Stanciu, Ianis Hagi și ceilalți tricolori.

Batavul de 32 de ani este căsătorit cu Doina Turcanu, o tânără basarabeancă a cărei frumusețe este remarcabilă, bruneta având origini românești.

+23 FOTO

7milioane de euro este cota lui Stefan de Vrij conform transfermarkt

Stefan, Doina și Nolan, împreună la Euro 2024

Practic, povestea lor de dragoste a început în 2017, la Roma, pe când internaționalul „portocalei mecanice" juca pentru Lazio. Relația celor doi s-a dezvoltat, au și un băiețel împreună, care este alături de mama lui în Germania, cei doi urmărindu-l pe Stefan la meciurile de la Euro.

Fotografiile postate de Doina au fost foarte apreciate de prietenii și de următorii ei de pe Instagram, mama și fiul fiind în diverse ipostaze pe stadion, la Euro 2024, uneori stoperul batav venind în tribună pentru a-i saluta pe cei dragi.

67de selecții și 3 goluri are de Vrij pentru naționala Olandei

Sunt foarte apreciați pentru relația lor frumoasă

Stefan și Doina, alături de băiețul lor, Nolan, locuiesc la Milano, în condițiile în care apărătorul îmbracă tricoul lui Internazionale. Nunta celor doi a fost într-un cadru mirific, undeva la munte, într-un conac.

Pe lângă faptul că este o mamă iubitoare și o soție dedicată, Doina continuă să-și urmeze cariera, design interior. Chiar dacă a fost apreciată mereu pentru sprijinul pe care i l-a acordat mereu bărbatului de lângă ea. Stefan și Doina sunt foarte apreciați în mediul online pentru relația lor trainică, sunt și pe gustul olandezilor, care consideră că femeia a avut un rol pozitiv în evoluția carierei internaționalului batav.

+4 FOTO

La un an după ce Stefan a cunoscut-o pe Doina, fostă "Miss Trionfale" în 2010, fotbalistul a fost transferat de Inter Milano, alături de care a cucerit două campionate, două Coppa Italia și trei Supercupe.

Doina Turcanu a obținut de curând și cetățenia italiană

Doina Turcanu a obținut de curând și cetățenia italiană, trăind în Peninsulă din 2005, de când avea 14 ani. Basarabeanca cu origini în România este nelipsită de la meciurile lui Inter, dar și de la cele ale naționalei Olandei.

În Germania l-a luat alături și pe băiețelul lor, care se bucură de micile plăceri ale vieții. Stefan a încercat să-și petreacă timpul liber, pe care îl are în cantonamentul echipei lui Ronaldo Koeman, în compania celor mai importante persoane din viața sa.

Stefan a fost integralist în cele trei partide din grupă. Marți, la Munchen, la meciul România - Olanda, Doina și micuțul familiei vor ține pumnii strânși adversarilor tricolorilor.

33de meciuri a strâns olandezul și un gol pentru Internazionale în ultima ediție

Cu gândul la Olanda. Antrenamentul echipei naționale înaintea meciului de marți cu Olanda, de la Munchen

Citește și:

Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Euro 2024
Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Superliga
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Lovitura dată de Maccabi Tel Aviv înaintea meciurilor cu FCSB » A semnat seara trecută
Liga Campionilor
Lovitura dată de Maccabi Tel Aviv înaintea meciurilor cu FCSB » A semnat seara trecută

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (2)
Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  29 Iunie 2024, 10:44

Si cand va zicem ca sunteti obsedati de femei mai mult sau mai putin dezbracate, ne cenzurati comentariile. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Averroes
Averroes  •  29 Iunie 2024, 10:02

Atentie, pare o mare conducatoare de Corvette

Vezi toate comentariile (2)
Comentează