FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Titularul lui Edi Iordănescu, taxat la pauza meciului România - Belgia: „Un pic fricos! Mihăilă măcar s-a agitat”

Belgia - România / FOTO: Cristi Preda (Gazeta Sporturilor) +39   FOTO
Belgia - România / FOTO: Cristi Preda (Gazeta Sporturilor)

Articol de - Publicat sambata, 22 iunie 2024 22:58 / Actualizat sambata, 22 iunie 2024 23:09

Dan Alexa, Leo Grozavu și Raul Rusescu au analizat la GSP Live prima repriză a meciului România - Belgia, din grupa E a Campionatului European.

Elanul României a fost tăiat în minutul 2 al disputei de la Koln. Lukaku a protejat și l-a servit excelent pe Youri Tielemans, pentru cel mai rapid gol marcat de „belgieni” la un turneu final.

Dan Alexa, concluziile primei reprize din România - Belgia

„Belgia ne-a dominat. Au găsit tot timpul spațiile în spatele lui Marin. Un mijloc foarte dinamic, Tielemans și Onana foarte buni. Au adus mereu un om în plus între linii. Au sistemul cu 3 fundași și ajung mereu cu mingea jos în zona mediană. Așa ne-au pus mari probleme.

Eu cred că Belgia a fost mai bună, a impus ritmul. A avut un plus de agresivitate. Noi am fost periculoși când am avut liniște, am avut și câteva oportunități de contraatac. Din păcate, nu fructificăm bine acest defect al lor”, a spus Dan Alexa la GSP Live.

Leo Grozavu: „Man a fost un pic fricos”

Leo Grozavu așteaptă un plus de agresivitate din partea „tricolorilor”.

„N-am fost KO, dar am fost dominați total. N-am văzut deloc agresivitate. Am văzut niște dueluri... Burcă e un jucător puternic, dar când a dat de stânca Lukaku a căzut. Au fost multe dueluri de acest gen. N-a fost de netrecut Belgia, dar clar a fost mai bună.

Țările din Vest au acest avantaj, acești imigranți sunt puternici din punct de vedere fizic. Se vede că Doku are forță, chiar dacă Rațiu i-a făcut cât de cât față. Bancu a început mai modest, apoi și-a revenit. Aștept mai mult de la Man! Mihăilă s-a agitat, Man a fost un pic fricos”, a spus Grozavu la GSP Live.

Am primit un gol mult prea devreme, exact ce dorea Belgia. De acolo lucrurile nu au arătat foarte rău. Ne-a dominat Belgia, dar și noi am stat sus. Am avut oportunități. Am arătat bine. Se putea și mai bine? Da, evident!
- Raul Rusescu

VIDEO. „Deșteaptă-te, române!”, intonat cu emoție înaintea de România - Belgia

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (1)
cipinho79
cipinho79  •  23 Iunie 2024, 00:51

azi s-a vazut teama de adversar, s-a vazut si ambitie, vointa, spirit de lupta chiar si dupa golul primit rapid, dar desi agresivi, am sesizat niste intrari rudimentare, aproape penibile. din fericire belgienii n-au fortat desi ar fi trebuit sa stie ca la final si golaverajul conteaza si in cazul in care nu bat Ucraina, nu vor castiga grupa. nu se pot reprosa multe, dar nici n-a mai stralucit nimeni de la noi azi. imi pare rau dar Hagi e slabut, n-are nici forta, nici viteza si nici tehnic nu exceleaza cat sa faca diferenta pe teren. Lukaku e un animal, Alibec e singurul de la noi care se mai apropie de el, dar ala are si o viteza in plus. so totusi Alibec a fost aproape de gol, putin a lipsit s-o impinga in poarta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează