FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2024

CORESPONDENȚĂ DIN GERMANIA Noul portar titular al Ucrainei a reacționat la întrebarea GSP: „Ce-am învățat din lecția predată de România? Dacă vrei să câștigi, asta trebuie să faci!”

Anatoliy Trubin
Anatoliy Trubin

Articol de - Publicat sambata, 22 iunie 2024 10:21 / Actualizat sambata, 22 iunie 2024 10:22

Anatoliy Trubin, 22 de ani, a avut câteva parade remarcabile în fața Slovaciei, un atu în victoria cu 2-1 a „galbenilor”. Omul care l-a trimis pe bancă pe Andriy Lunin de la Real Madrid a explicat pentru GSP.ro ce detaliu a funcționat după 0-3 cu România la Munchen, în perspectiva a ceea ce va urma pentru Ucraina

Anatoliy Trubin, portarul Benficăi, a fost preferat de către selecționerul Ucrainei, Serghei Rebrov, pentru a începe din primul minut cu Ucraina (2-1), iar goal-keeper-ul de 22 de ani a avut o prestație remarcabilă la Dusseldorf.

Practic, a securizat victoria echipei sale, a ajutat-o să reintre în cărțile calificării pentru optimi, va fi în formula de start și cu Belgia. Gafeurul din meciul cu România, Andriy Lunin, portarul lui Real Madrid, atât de lăudat în primăvară, va fi spectator în următorul meci, decisiv, al vecinilor noștri.

10milioane de euro a plătit Benfica lui Șahtior Donețk în august 2023 pentru a-l achiziționa pe Trubin, care acum este cotat la 25 de milioane de euro pe transfermarkt

Ucrainenii au prins ideea din zbor după 0-3 cu România: „Nu câștigi doar cu numele”

La finalul meciului, la zona mixtă, Trubin a fost printre cei prezenți în fața jurnaliștilor. GSP.ro a avut reprezentanți la dialogurile de după meci cu jucătorii celor două echipe, iar Anatoliy s-a numărat printre cei ce au acceptat dialogul, în limba engleză.

"Cu siguranță sunt 3 puncte foarte importante pentru noi. După un prim meci foarte prost, am înțeles cu toții că nu ne mai permitem să ratăm cele 3 puncte", și-a început discursul fotbalistul pentru presa internațională.

"Ce ați învățat din lecția oferită de România la 3-0 în primul meci din grupă", a fost întrebarea adresată de reporterul GSP portarului Benficăi.

"Dacă vrei să câștigi, trebuie să dai tot ce ai, să lupți pentru fiecare minge. Să alergi... Fără aceste lucruri nu poți câștiga niciun meci, nu câștigi doar cu numele", a replicat fotbalistul portughezilor.

4modificări a efectuat selecționerul Rebrov în formula de start, apariția lui Trubin fiind una dintre ele

Anatoliy Trubin nu este interesat de România - Belgia: „Ne concentrăm doar pe meciul nostru”

"Ce rezultat ți-ai dori sâmbătă la România - Belgia?", l-am mai întrebat pe portarul ucrainenilor.

"Sincer, nu mă gândesc la Belgia - România, noi trebuie să ne concentrăm pe ce am jucat azi (n.red ieri) și pe următorul nostru meci, contra belgienilor. Va trebui să dăm 100% din ce avem și apoi să vedem la final ce va fi", a reacționat goal-keeper-ul.

„Dacă nu am crede că învingem Belgia, atunci nu am mai intra pe teren", a continuat noul portar titular al Ucrainei.

Trebuie să fim mai bravi, să nu facem pasul înapoi. Cel mai bun mesaj al nostru pentru patria noastră a fost victoria cu Slovacia. Am îmbunătățit situația, dar încă mai avem multe de oferite. Viața există în țara noastră, trebuie să muncim mai mult
Anatoliy Trubin, portar Ucraina

48de meciuri a adunat Trubin în sezonul precedent, încasând 47 de goluri. În 17 meciuri n-a încasat gol

Citește și:

Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Euro 2024
Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Nationala
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de la lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”
Altele
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de la lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează