FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

ULTIMĂ ORĂ Contra a anunțat lotul de 25 de jucători pentru "dubla" cu Muntenegru și Serbia » 3 mari surprize pe lista lui "Guriță"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 august 2018 13:54

Cosmin Contra, selecționerul echipei naționale, a anunțat astăzi lotul definitiv de 25 de jucători pentru "dubla" cu Muntenegru și Serbia din Liga Națiunilor, din 7 și 10 septembrie. 

Așa cum Gazeta a anunțat joi, din lotul final face parte atacantul Denis Drăguș, de departe cea mai mare surpriză din lista lui "Guriță".

Surprinde și apariția în lot a lui Adrian Stoian, fotbalistul lui Crotone, dar și revenirea lui Alexandru Maxim, mijlocașul celor de la Mainz.

Lotul complet

Portari: Ciprian Tătărușanu (FC Nantes, 51/0), Costel Pantilimon (Nottingham Forest, 27/0), Florin Niță (Sparta Praga, 2/0)

Fundași: Romario Benzar (FCSB, 12/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 3/1), Cristian Săpunaru (Kayserispor, 27/0), Vlad Chiricheș (Napoli, 53/0), Mihai Bălașa (FCSB, 4/0), Alin Toșca (PAOK Salonic, 13/0), Nicușor Bancu (U Craiova 1948 Club Sportiv, 3/0)

Mijlocași: Răzvan Marin (Standard Liege, 11/1), Mihai Pintilii (FCSB, 42/1), Tudor Băluță (FC Viitorul, 1/0), Adrian Stoian (Crotone, 2/0), Paul Anton (Krylia Sovetov, 3/0), Alexandru Chipciu (Sparta Praga, 35/4), Dorin Rotariu (AZ Alkmaar, 6/1), Nicolae Stanciu (Sparta Praga, 22/8), Eric Bicfalvi (FC Ural, 4/0), Constantin Budescu (Al-Shabab, 11/5), Alexandru Maxim (Mainz, 29/2), Alexandru Mitriță (U Craiova 1948 Club Sportiv, 3/0)

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogoreț, 23/6), George Țucudean (CFR Cluj, 5/1), Denis Drăguș (FC Viitorul, 0/0)

Vezi și: E cea mai mare surpriză a lui Contra pentru "dubla" cu Muntenegru și Serbia » "Guriță" îl ia la națională pe cel mai tare puști din Liga 1

PROGRAMUL GRUPEI 4, SERIA C, DIN LIGA NAȚIUNILOR UEFA:

  • 7 septembrie: România – Muntenegru (stadion “Ilie Oană”, Ploiești), Lituania – Serbia (ora 21:45)
  • 10 septembrie: Serbia – România, Muntenegru – Lituania (ora 21:45)
  • 11 octombrie: Lituania – România, Muntenegru – Serbia (ora 21:45)
  • 14 octombrie: România – Serbia (Arena Națională, ora 16:00), Lituania – Muntenegru (ora 21:45)
  • 17 noiembrie: Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
  • 20 noiembrie: Serbia – Lituania, Muntenegru – România (ora 21:4

În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile Euro 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la Euro 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
Superliga
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Superliga
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”
Superliga
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (46)
ray51
ray51  •  02 Septembrie 2018, 10:59

Draga Gurita ! Aceasta selectionata a Romaniei este vizibil cantonata pe meciuri egale si sa zicem ca la Popandaul din Vale: "baieti, haideti sa nu pierdem!". Un lot cu 3 atacanti si 21 de aparatorii-egalului??? Da-o-n pisici de alcatuire/selectie...

cezars61
cezars61  •  01 Septembrie 2018, 10:05

Cel mult egal cu Muntenegru , bătaie în Serbia . E doar o părere , nu săriți de *** în sus ... :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maxp
maxp  •  01 Septembrie 2018, 10:01
Postat de danirovl pe 01 Septembrie 2018, 00:55

Anton,chipciu,rotariu,budescu,maxim!!!super echipa:)))(cred ca am enumerat si vreo 3 titulari)...vai de mama noastra! Astia vin sa mai faca o bauta, ceva. Joaca ba baiatule cu jucatori seriosi...marin,bicfalvi,pintili,mitrita,stanciu chiar. Daca nistor si baluta(ex csu) nu au loc ,inseamna ca faci misto de nationala asta. As vrea sa vad si eu o data combinatia stanciu,nistor si pintilii in spatele lor...sa vad si eu chiar nu ne calificam nicaieri!? Dar noi avem treaba sa ridicam cota altora,nu domnu' contra?

Problema e ca din seriosii aia ai tai o parte nu au nicio calitate. Ca de pilda Pintilii, a carui singure calitati e asezarea in teren si intrarile la rupere. Ca mingea nu o stie lovi. Si Stanciu nu prea e serios. Sau o fi serios, dar nu se vede. Si nu inteleg ce vrei defapt, ca toti de care pomeneai pe lista seriosilor sunt convocati. Treaba cu Nistor si Baluta e subiectiva. Da, consider si eu ca Nistor avea loc, desi nu cred ca e asa minunat cum il vad unii. Baluta nu stiu, nu m-a impresionat niciodata, nu cred ca ar avea ce cauta in primul 11 inaintea unor Mitrita sau Stoian. Sau Maxim, daca e sa joace in flanc. In rest, de-acord sa contesti convocarile lui Budescu si Chipciu, de Anton nu stiu ce sa zic, mi se pare aiurea sa contesti convocarea lui Maxim. E jucator de Bundesliga, ce anume poti contesta la el?!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează