FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2016

Un fost selecționer explică decizia lui Iordănescu: "Raț nu este un lider! Dacă se gândește la banderola, ar trebui dat afară"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2016 10:29

În cantonamentul din Italia, selecționerul Anghel Iordănescu a decis să îi ia banderola de căpitan lui Răzvan Raț și să i-o dea lui Vlad Chiricheș.

Răzvan Lucescu, fost antrenor al României, a vorbit despre problema banderolei și a spus că fundașul stânga nu este un lider adevărat și crede că deciza lui Iordănescu este una bună.

" Răzvan Raț este un doar un jucător și trebuie să se supună regulilor antrenorului. Sper ca el să nu fie afectat de decizia de a i se lua banderola. Dacă se gândește la asta, atunci ar trebuie să stea deoparte.

Raț nu poate fi considerat un lider în afara terenului și de aceea Iordănescu i-a dat banderola lui Chiricheș. Raț este un lider pe teren și un jucător pe care te poți baza. Asta este datorită experienței pe care a acumulat-o de-a lungul carierei.

La națională, după ce s-au retras Hagi și Popescu, a existat mereu această luptă pentru banderolă. Erau jucători cu personalitate și de valoare, precum Mutu și Chivu. Raț nu era printre ei. Mutu era un jucător foarte bun, dar adevărații lideri erau Chivu și Rădoi", a spus Răzvan Lucescu la DigiSport.

România debutează la EURO 2016, vineri, 10 iunie, cu Franța. Meciul va începe la ora 22:00 și este în direct la DolceSport și ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

MECIURILE ROMÂNIEI:

Vineri, 10 iunie
ora 22:00 (Paris): Franța - România - Grupa A

Miercuri, 15 iunie
ora 19:00 (Paris): România - Elveţia - Grupa A

Duminică, 19 iunie
ora 22.00 (Lyon): România - Albania - Grupa A

Citește și: Programul complet al EURO 2016 » Când și unde poți vedea meciurile de la turneul final din Franța 

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (3)
sharpe1923
sharpe1923  •  08 Iunie 2016, 15:07

Nu i spun in necunostinta de situatie,am fost la un meci al lui Napoli cu Chievo Verona scor 3-1 pt Napoli...marcator al golului 2,Chiriches...dar mare gafeor la golul celor de la Verona...suporterii din jurul meu sustineau ca Napoli nu a mai avut un fundas central asa de slab de-a lungul istoriei...cu toate ca marcase golul care indrepta spre victorie echipa favorita...acum inteleg cum a fost facuta selectia/alegerea....suntem cea mai slaba selectionata...avem un antrenor facut general de incursiuni prin fotbal, depasit din toate punctele de vedere si ca jucatori,doar vreo 5-6 fotbalisti...TRIST

sakamoto
sakamoto  •  08 Iunie 2016, 09:19

Spatz este un fotbalist submediocru. Prezentza in lotul Romaniei la CE este o rushine. Tosca merita prezentza la CE. Kashketa, jeneralul facut la apelul de seara, dovedeshte-pt a cita oara-ca este un antrenor de...2 bani. Spatz, Hapciu, Pompa, Stancu=nulitatzi! Miini moarte! Du-te Jenerale, pupa cu patima icoane si nu numai! Penibil!

696253093853906
Ghita Florin  •  08 Iunie 2016, 11:56

Asa o fi,dar oare *** care este liderul bancilor de rezerva merita banderola?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează