FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA LA EURO

CORESPONDENȚĂ DIN GERMANIA Cine e sufletul petrecerii în vestiarul României: „Cineva trebuie să facă asta, nu?”

Vasile Mogoș, cu numărul 22, înainte de România - Ucraina // foto: Imago Images
Vasile Mogoș, cu numărul 22, înainte de România - Ucraina // foto: Imago Images

Articol de , - Publicat miercuri, 19 iunie 2024 13:14 / Actualizat miercuri, 19 iunie 2024 15:35

Fundașul dreapta Vasile Mogoș (31 de ani) s-a integrat excelent în sânul echipei naționale și a devenit, neoficial, responsabilul cu voia bună printre „tricolori”.

Vasile Mogoș, fundaș dreapta legitimat la CFR Cluj, a debutat la prima reprezentativă a României în noiembrie 2019, în mandatul lui Cosmin Contra.

Aproape 5 ani mai târziu, a primit cea mai importantă convocare dintre toate, la un turneu final, Euro 2024, deși nu a jucat deloc pe perioada campaniei de calificare, fiind doar rezervă în două rânduri, chiar în ultimele meciuri din preliminarii.

Parte din lot în cele două acțiuni amicale dinaintea Campionatului European, în martie, apoi la începutul acestei luni, Mogoș s-a integrat excelent printre „tricolori” și a preluat neoficial rolul de responsabil cu voia bună, de „DJ” al vestiarului.

Vasile Mogoș, sufletul petrecerii în vestiarul României: „Cineva trebuie să facă asta, nu?”

Chestionat la conferința de presă de astăzi despre acest aspect, Mogoș s-a amuzat:

„Cineva trebuie să facă asta, nu? Să ridicăm un pic moralul (n.r. - zâmbește). Nu știu... mi-a venit natural, automat. Nu sunt unul care se gândește dinainte să facă chestii de genul. Așa sunt făcut și cred că mă apreciază colegii pentru că fac totul natural”.

Ascultăm de toate, acum este moda cu melodia „Made in Romania”. Punem și dansăm cu toții, suntem o familie
Vasile Mogoș, fundaș România & CFR Cluj

Vasile Mogoș, spectacol la conferință: „Tata? Avea ochelari și burtă?”

Spectacolul pus în scenă de Vasile Mogoș a continuat atunci când un jurnalist i-a dezvăluit că a fost abordat chiar de tatăl fotbalistului, la Munchen, înainte de România - Ucraina.

„Avea ochelari și burtă?”, a întrebat Mogoș, stârnind un râs general în sală.

„Păi ce să zic... spre bucuria tatălui, mamei și întregii familii, am avut posibilitatea să-i aduc aici. Cel mai mare cadou mi l-a făcut el, când m-a dat la fotbal. Cred că este un vis pentru orice copil să-ți aduci familia la un turneu final. Deci... salut tata, salut mama!”, a completat el.

De când eram copil mi-am dorit să reprezint România la un turneu final, dar nu poți să îți imaginez niciodată ceva de genul. Să joci un turneu final este cel mai mare vis al unui copil.

Sunt foarte mândru să fiu aici, aș face orice pentru națională. Orice vă vine în cap, aș face! Sunt foarte norocos să fiu aici, colegii mei știu foarte bine cum sunt făcut, ce suflet am, ce inimă am. Voi face în continuare totul pentru națională, orice.

- Vasile Mogoș, fundaș dreapta România

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Ianis Hagi, bun și rău: pasă de gol și cartonaș roșu direct în 33 de minute pentru Rangers, la revenirea în prima echipă!
Stranieri
Ianis Hagi, bun și rău: pasă de gol și cartonaș roșu direct în 33 de minute pentru Rangers, la revenirea în prima echipă!
Nu a mai rezistat: Gigi Becali l-a scos de pe teren în minutul 28, la 0-1 cu Buzău!
Superliga
Nu a mai rezistat: Gigi Becali l-a scos de pe teren în minutul 28, la 0-1 cu Buzău!
Ședință de urgență la Rapid » Ce urmează după eșecul lamentabil cu FC Botoșani
Superliga
Ședință de urgență la Rapid » Ce urmează după eșecul lamentabil cu FC Botoșani

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

EXCLUSIV „Securistul era arbitru de Divizia C, voia să mă racoleze” » Interviu cu actorul Mihai Călin despre teatru, viața aspră din comunism și Revoluția din '89: „I-am dat două palme Claudiei, știam că glonțul face pneumonie”


Comentarii (1)
OlteanuMarian
OlteanuMarian  •  19 Iunie 2024, 13:41

...avem un fotbal pauper...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează