GSP.RO  »  ESPORTS  »  ESPORTS

Genshin Impact: Îl va depăși Xilonen pe Kazuha?

Articol de GSP - Publicat marti, 08 octombrie 2024, 17:38 / Actualizat marti, 08 octombrie 2024 17:40

Acum că a fost dezvăluit oficial kit-ul lui Xilonen, haideți să vedem dacă o poate depăși pe Kazuha pentru a deveni cel mai bun suport al jocului.

HoYoverse a lansat în sfârșit Xilonen's Collected Miscellany pe 4 octombrie și a luat cu asalt comunitatea Genshin. Se pare că ar putea să îl detroneze pe Kazuha și să forțeze mulți jucători să-și schimbe componența echipei! Să aruncăm o privire...

Kit-ul lui Xilonen

Înainte de a discuta puterea ei generală, să aruncăm o privire mai atentă la modul cum funcționează mai exact kit-ul lui Xilonen.

Abilitate elementară - Zgârietura lui Yohual

Xilonen intră în starea Nightsoul's Blessing și câștigă o cantitate stabilită de puncte Nightsoul. Viteza ei de mișcare și capacitatea de cățărare sunt mult îmbunătățite.

Pe baza tipurilor elementare de coechipieri va câștiga până la trei stive, numite Samplers, care vor reduce puterea RES a inamicilor loviți.

Talente

Ecourile lui Netotiliztli

Când sunt activate două sau mai multe Sampler, atacurile normale și plonjante ale lui Xilonen sunt îmbunătățite și RES-ul inamicilor va fi scăzut în funcție de tipurile elementare de membri ai partidului.

Dacă sunt activate mai puțin de două Sampler, propriul DMG va fi sporit și RES-ul inamicilor la Geo va fi redus.

Când lovește un inamic, Xilonen câștigă puncte Nightsoul. Când punctele Nightsoul sunt pline, le schimbă pentru a activa toate cele trei Samplers.

Teaca blindata portabila

Când sunt atinse punctele maxime Nightsoul, Xilonen va declanșa un efect similar cu Nightsoul Burst.

Când un membru al grupului din apropiere declanșează o explozie Nightsoul, DEF-ul lui Xilonen va crește.

Darul Tărâmului Nopții - Binecuvântarea Forge-Fire

Când personajul activ intră într-o anumită stare - în acest caz, sprint și cățărat - Xilonen poate lua terenul deja în starea Nightsoul's Blessing.

În timp ce se află în Natlan, Xilonen nu va consuma nicio rezistență în timp ce sprintează și urcă cu priceperea ei.

Turul Tepeilhuitl

Ori de câte ori un membru al partidului declanșează Transmisia Nightsoul, va recupera o cantitate stabilită de Phlogiston.

Explozie elementară - Punctul Ocelotlicue

Dacă Xilonen își dezlănțuie finalul atunci când are două sau mai multe Sampler, va trata o instanță de AoE Geo DMG și va restabili periodic HP-ul membrilor grupului din apropiere.

Dacă are mai puțin de doi Sampler, va trata trei cazuri de AoE Geo DMG.

Utilizări potențiale pentru Xilonen

Trusa lui Xilonen o face foarte universală. Ea poate fi folosită ca suport, ca vindecător sau chiar ca DPS - deși constelațiile mai înalte sunt probabil necesare pentru acesta din urmă.

Ea poate sprijini tot felul de echipe fără a fi nevoită să-și facă griji că elementul ei este Geo, spre deosebire de majoritatea celorlalte personaje Geo. Echipele Vaporize, Freeze/Melt, Mono Element și Hypercarry sunt toate în limitele capacităților ei, făcând-o extrem de versatilă și valoroasă.

Xilonen împotriva Kazuha

Acum, Xilonen îl va înlocui pe Kazuha în meta? În general, Xilonen pare să fie la egalitate cu Kazuha ca suport neutru și cu siguranță poate fi aleasă ca suport în locul lui. În acest sens, ne așteptăm ca ei să devină pe primul loc drept cele mai bune suporturi din joc.

Desigur, multe echipe vor beneficia atât de Xilonen, cât și de Kazuha, deoarece a avea două suporturi este chiar mai bine decât unul. Și în cazuri precum Spiral Abyss este posibil să plasați Kazuha într-o echipă și Xilonen în cealaltă. Dar dacă îi doriți pe amândoi, având în vedere că valorează cinci stele, cu siguranță va trebui să vă salvați Primogems!

O veți alege pe Xilonen când va fi lansată? Sau veți economisi pentru următoarea reluare a lui Kazuha, dacă nu îl aveți deja?

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Au apărut imaginile cu cel mai nou stadion din Superliga: „Facem echipă acum”
Superliga
Au apărut imaginile cu cel mai nou stadion din Superliga: „Facem echipă acum”
Leonard Doroftei a vorbit despre prietenia cu interlopul Fane Spoitoru: „A fost un om deosebit”
Stiri extrasport
Leonard Doroftei a vorbit despre prietenia cu interlopul Fane Spoitoru: „A fost un om deosebit”
Transfer de ultim moment în Superliga! » A semnat și a fost prezentat de noul club
Superliga
Transfer de ultim moment în Superliga! » A semnat și a fost prezentat de noul club

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

„Am avut prime de la FCSB”, la 4 ani după Cazul Valiza! » Interviu-BOMBĂ cu Marian Cristescu despre o carieră plină de povești: „Budescu îl lua de urechi pe băiatul lui Ioan Niculae” + „Răzvan Lucescu ne-a legat cu sfoara”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează