GSP.RO  »  ESPORTS  »  BATTLEFIELD

Tot ce știm până acum despre următorul joc Battlefield

Articol de - Publicat duminica, 29 septembrie 2024, 14:36 / Actualizat duminica, 29 septembrie 2024 14:38

Fanii Battlefield vor trebui să aștepte puțin mai mult decât fanii Call of Duty pentru un nou joc. Însă, pentru cei care nu pot aștepta, mai jos găsiți toate informațiile pe care le avem până acum despre următorul joc Battlefield.

Battlefield 2042 a fost un eșec. Chiar și proiectul recent Battlefield Mobile a fost închis. Pe scurt, franciza este într-o stare dezastruoasă și EA nu știe ce să facă cu ea. Dar asta nu îi va opri să încerce: au confirmat că un nou joc Battlefield este în dezvoltare.

Iată tot ce știm până acum despre următorul Battlefield, inclusiv așteptările noastre legate de data lansării, gameplay și chiar zvonurile despre un BR.

Predicție dată lansării: următorul joc Battlefield nu are o dată oficială de lansare, dar ne așteptăm să fie lansat în 2026. Jocul este în dezvoltare din 2021, iar în medie, am avut parte de jocuri noi Battlefield aproximativ o dată la cinci ani de la începutul francizei.

De asemenea, știm că au angajat pentru acest joc de ceva vreme. Cel mai târziu, credem că următorul joc Battlefield va fi lansat în 2027, dar nu ne așteptăm ca EA să ofere celor de la Massive mai mult timp decât atât.

„Back to basics” pentru Battlefield

După eșecul Battlefield 2042, Vince Zampella, șeful Respawn și GM-ul grupului pentru EA Studios, a declarat că EA vrea să vizeze o experiență similară cu Battlefield 3 și 4.

Având în vedere acest lucru, Zampella a dezvăluit că vor reveni mai multe caracteristici din jocurile anterioare. Una dintre schimbări va fi întoarcerea hărților pentru 64 de jucători. Motivul principal pentru asta este feedback-ul jucătorilor. Hărțile pentru 128 de jucători din Battlefield 2042 au fost profund nepopulare, ceea ce a dus la decizia de a susține hărțile pentru 64 de jucători, iar asta vor menține în următorul joc.

O altă abordare clasică va fi întoarcerea la patru clase diferite, în loc de Specialiști. Așa cum a spus Zampella într-un interviu recent cu IGN: ”Nu tuturor le-a plăcut, dar trebuie să încerci lucruri. Nu a funcționat. Nu s-a potrivit. Specialiștii nu se vor întoarce. Așadar, clasele sunt într-o oarecare măsură esența Battlefield, și ne întoarcem la asta.”

Și alături de întoarcerea claselor, un anunț de angajare din 2023 a dezvăluit că vizează dezvoltatori cu experiență în distrugerea mediului, așa că e sigur să presupunem că ne putem aștepta la multe din asta.

Deci, în ceea ce privește gameplay-ul, putem presupune că acest joc se va întoarce la jocuri de 64 de jucători, concentrate pe distrugere, plasate în „era modernă" a războiului reprezentată în BF3 și BF4.

Battlefield Royale?

Da, după ani de zvonuri despre Battlefield BR, și apoi să nu primim unul în 2042, se pare că acesta este unul dintre puținele lucruri care par sigure pentru următorul Battlefield. În prezent, patru studiouri lucrează la noul Battlefield: DICE, Motive, Ripple Effect și Criterion.

Unul dintre ele (Ripple Effect) lucrează la varianta Battlefield a unui nou Battle Royale gratuit, conform Gaming Insider.Este asta ceea ce își dorește comunitatea Battlefield? Vom vedea, dar cu siguranță nu poate fi mai rău decât Hazard Zone. Ești entuziasmat de următorul joc Battlefield? Sau ai renunțat la speranță după 2042?

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Uraganul John a devastat arena de 500 de milioane de euro » Împrejurimile, inundate complet
Tenis
Uraganul John a devastat arena de 500 de milioane de euro » Împrejurimile, inundate complet
Dorinel Munteanu: „Nu am fost prieten cu cei din generația mea, doar coechipier” » Replica omului cu care a împărțit vestiarul a venit imediat
Superliga
Dorinel Munteanu: „Nu am fost prieten cu cei din generația mea, doar coechipier” » Replica omului cu care a împărțit vestiarul a venit imediat
La Arad nu e liniște nici când UTA câștigă » Ruptură totală între Rednic și ultrași! Scenele surprinse la finalul victoriei cu CFR
Superliga
La Arad nu e liniște nici când UTA câștigă » Ruptură totală între Rednic și ultrași! Scenele surprinse la finalul victoriei cu CFR

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează