GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CONCERT

VIDEO Câți bani a produs concertul Coldplay de pe Arena Națională, chiar dacă a fost umbrit de „momentul Babasha”

Articol de - Publicat joi, 13 iunie 2024 19:39 / Actualizat joi, 13 iunie 2024 19:47

Coldplay, una dintre cele mai mari trupe din lume, a concertat aseară la București, pe Arena Națională, cel mai mare stadion al țării. A fost primul show dintre cele două pe care britanicii le-au programat în Capitală, următorul fiind în această seară.

Peste 50.000 oameni au fost prezenți la show-ul trupei, încasările ALPAB (Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București) fiind considerabile, mult mai mari decât în cazul unui meci de fotbal.

Gigi Becali surprinde, după ultimele mutări din Superligă: „Ia-l acasă!”
FCSB
Gigi Becali surprinde, după ultimele mutări din Superligă: „Ia-l acasă!”

Arena Națională produce 112.000 euro în două seri de concert

Clientele de serviciu ale celui mai mare stadion al țării sunt prima reprezentativă și FCSB. În stagiunea precedentă, pe lângă națională și campioana României, au evoluat acolo Dinamo și Rapid.

În lipsa unui stadion propriu, roș-albaștrii dispută majoritatea partidelor de pe teren propriu pe Arena Națională, fiind principala sursă de venit a „bijuteriei” din Sectorul 2.

Costul de operare al Arenei Naționale este de 10.000 euro, la care se adaugă și o taxă în funcție de eveniment:

  • Meci de Superligă / Cupa României - 13.000 euro (fără TVA)
  • Meci de Champions League - 28.000 euro (fără TVA)
  • Meci de Europa League / Conference League - 23.000 euro (fără TVA)

Conform tarifelor ALPAB, o seară de concert i-ar fi costat 56.000 euro pe organizatori, 112.000 euro pentru ambele seri, mai mult decât în cazul unei partide de fotbal. Și costul biletelor a fost pe măsură: 199 lei au fost cele mai ieftine bilete, aproximativ 5000 cele mai scumpe. Concertul de ieri a fost sold-out, la fel cum, cel mai probabil, va fi și cazul celui de azi.

VIDEO. Huiduieli pe Arena Națională

La un moment dat alt spectacolului, alături de Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a urcat pe scena manelistul Babasha, pe numele real Vlad Babașa, fiind unul dintre cei mai în vogă artiști ai respectivului gen muzical. Mai multe piese din repertoriul acestuia au ajuns în trending-ul de pe Youtube-ul românesc în ultima perioadă.

Într-un moment total neașteptat, tocmai echipa britanicilor fiind cei care l-au contactat pe artistul român, acesta a fost huiduit masiv de mulțimea de pe Arena Națională, fapt ce a stârnit numeroase reacții astăzi.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
Superliga
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Superliga
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (17)
666piturca
666piturca  •  14 Iunie 2024, 17:00
Postat de username_2 pe 14 Iunie 2024, 11:15

pe poarta din dos pe unde l-au băgat Coldout pe Papașa

Da, Frate Brother, așa o fi, nu sunt la curent, dar te cred sută la sută.

username_2
username_2  •  14 Iunie 2024, 11:15
Postat de 666piturca pe 13 Iunie 2024, 23:15

Un fel de corner mai scurt, dar direct pe poartā.

pe poarta din dos pe unde l-au băgat Coldout pe Papașa

Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  14 Iunie 2024, 10:43
Postat de DoarDiviziaB pe 14 Iunie 2024, 09:04

nu a fost umbrit de momentul babasha. a fost umbrit de momentul in care organizatorii au decis sa se cante alta muzica decat cea pentru care oamenii au platit. manelele sunt incompatibile cu muzica lui coldplay. este ca si cand te duci la magazin, vrei sa cumperi un kg de rosii insa magazinul iti da 900 de grame de rosii si 100 de grame de apa si tu esti obligat sa te supui. nu a fost corect.

Exact. Daca tema turului este "diversity and inclusion" si se fac colaborari cu interpreti din paturile sociale marginalizate, puteau frumusel organizatorii sa aduca o trupa de rromi get-beget, care sa cante si sa danseze (muzica *** traditionala chiar este frumoasa). In schimb, au ales un manelist "trending on YouTube", complet incompatibil cu tema concertului (ca omul nu provine dintr-o patura marginalizata, asa e firea lui) si cu fanii Coldplay. Apoi s-au infoiat toti desteptii prin social media ca de ce l-au fluierat, ca nu controleaza spectatorii artistul etc. Spectatorii au fluierat in aceeasi masura pe babushka asta si pe organizatori, ca au fost ipocriti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează