GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DOSARUL VALIZA

Cum s-a justificat Becali în faţa judecătorilor: "Am vorbit cu Rummenigge şi Breitner"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 27 mai 2013 23:13

Gigi Becali a fost audiat astăzi în Dosarul "Valiza", unde o decizie va fi dată pe 4 iunie. Patronul Stelei s-a justificat în faţa procurorilor cu un exemplu din fotbalul german.

"În 2008 am vorbit cu Rummenigge şi Breitner, la palat, că de-aia am unul. Înainte de meciul cu Bayern. Mi-au spus că în Germania sînt acceptate premierile în ultimele 3 etape.

În cazul Bistriţa am primit ordonanţă de neîncepere a urmăririi penale. De la o doamnă procuror inspirată. Atribuţia unui fotbalist nu e să cîştige un meci, nu îl poţi obliga să facă acest lucru prin contract", le-a spus Becali procurorilor conform realitatea.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Lovitură pentru Mario Iorgulescu » Decizia luată azi de judecători
Superliga
Lovitură pentru Mario Iorgulescu » Decizia luată azi de judecători
SEISM la clubul din Superliga » Acționarul a decis: „Plec, renunț! Nu vreau să mai aud de echipă”
Superliga
SEISM la clubul din Superliga » Acționarul a decis: „Plec, renunț! Nu vreau să mai aud de echipă”
Mitriță și-a luat ghetele în mâini și a ieșit mai devreme din antrenament » Ce s-a întâmplat în cantonamentul naționalei
Nationala
Mitriță și-a luat ghetele în mâini și a ieșit mai devreme din antrenament » Ce s-a întâmplat în cantonamentul naționalei

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

EXCLUSIV „Securistul era arbitru de Divizia C, voia să mă racoleze” » Interviu cu actorul Mihai Călin despre teatru, viața aspră din comunism și Revoluția din '89: „I-am dat două palme Claudiei, știam că glonțul face pneumonie”


Comentarii (8)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  30 Mai 2013, 20:21
Postat de buerebuistas pe 27 Mai 2013, 23:54

Acuzatia este bazata pe interceptari telefonice si marturiie lui Boca şi Gigel Coman . Repet , imi este scarba de acest JiJi , doar reamintesc niste chestii evidente

mie mi-e scarba de mata, cum a putut sa faca o creatura bipeda ca tine, fara caracter si fara rusine!

simba
simba  •  28 Mai 2013, 13:23
Postat de cracker pe 27 Mai 2013, 23:45

Nici macar tentativa, au fost mascatii intr-un bar dupa cel care cara valiza, nu s-a consumat fapta, nu a fost intrerupta, nu a fost flagrant nimic doar l-au saltat pe caraus dintr-un bar.Nu exista lege care sa-ti interzica sa stai intr-un bar cu o valiza plina de bani.

cred ca si americanii isi doresc acum sa-i fi "intrerupt" inainte pe aia care le-au doborat turnurile ... probabil ca le-ar fi dat drumul dupa aia ...

ricco
ricco  •  28 Mai 2013, 11:01

Acest G.B. daca nu e pus dupa gratii, ar trebui pus intr-o casa de nebuni pentru ca NU e sanatos la cap !!!.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează