GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV „Eram cu două domnișoare care-mi dădeau micul-dejun la pat” » Giovanni Becali, dezvăluiri dintr-o viață tumultuoasă: „Mureau în costum la pușcărie!”

Articol de - Publicat miercuri, 18 septembrie 2024 18:53 / Actualizat miercuri, 18 septembrie 2024 18:53

Giovanni Becali este unul dintre cei mai importanți agenți de jucători pe care i-a avut fotbalul românesc după 1990. Dar este și un personaj extrem de controversat, ajungând inclusiv în spatele gratiilor. A fost condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare în „Dosarul Transferurilor”.

Giovanni Becali (72 de ani) a participat de curând la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” și-a fost întrebat de Ioanițoaia, pe finalul dialogului, dacă „nu-ți pare rău că lumea are impresia că ai avut o viață de șmecher, de mafiot?”.

Giovanni Becali: „Chiar așa să ajung, să iau ergastolo?! Mureau în cravată, în costum”

„Dar ce să îmi pară?”, a venit imediat răspunsul. „Eram un copil care îmi găseam strada. Aveam mai multe străzi. Până când mi-am luat-o pe asta, am luat-o pe asta, m-am gândit”, a completat.

Stăteam în Italia și vedeam, citeam ziarele. Ergastolo, ergastolo, ergastolo (n.r. închisoare pe viață). Bă, zic: «Chiar așa să ajung, să iau ergastolo?!». Mureau în cravată, în costum, la pușcărie. Așa și-au trăit viața acolo. Ei ne pregăteau pentru altceva....”, a mai spus Becali.

„Lui socru-meu i-am spus că sunt blănar, după aceea că sunt bijutier”

Apoi a intrat în fotbal. „Până să intru în fotbal, în ‘85, eu eram însurat cu o fată de pilot. Moare socrul meu în accident de avion. Se naște prima fată. Și eu mergeam pe drumuri. Lui socru-meu i-am spus că sunt blănar, după aceea că sunt bijutier...”, a povestit impresarul.

  • Socrul lui Giovanni Becali, tatăl Stellei Becali, a fost celebrul pilot Tulio Hernandez. El s-a stins în cea de-a doua cea mai mare tragedie aeriană din Spania, fiind chiar căpitanul care pilota avionul Boeing 747-200, al companiei Avianca, când au murit 181 de oameni. Alți 11 au supraviețuit prăbușirii, dar au fost grav răniți.
„Eram cu două domnișoare care-mi dădeau micul-dejun la pat” » Giovanni Becali, dezvăluiri dintr-o viață tumultuoasă: „Mureau în costum la pușcărie!”
Imagine de la accidentul aviatic în care a murit Tulio Hernandez

Când m-am dus la soacră-mea în primul an, veneau două domnișoare, «muchachas»... Și-mi aduceau micul dejun. Eu de pe străzi eram cu două domnișoare care-mi dădeau micul-dejun la pat!

Giovanni Becali, impresar

Giovanni dezvăluie discuția pe care a avut-o cu soția sa. „Și îi spun nevesti-mii: «Mami!».... Atunci nu erau telefoane mobile. «Eu plec la Paris, la Atena, încolo, încoace. Sunt un negustor». «Mami, dacă nu-ți dau telefon în fiecare seară înseamnă că a doua zi... Iei avionul și pleci cu asta mică la mă-ta. La maică-ta în Bogota până când îți dau eu de veste». Adică nu știam... «Che sara, quel che sara, con la mia vita»”, a dezvăluit impresarul.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Superliga
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis » Primele informații: rămâne în spital până cel puțin luni!
Stiri extrasport
Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis » Primele informații: rămâne în spital până cel puțin luni!
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!
Superliga
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează