GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  RAPID BUCUREȘTI

FOTO Derby ca în vremurile bune » Rapid a învins Progresul într-o partidă destinată jucătorilor old-boys

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 noiembrie 2016 13:05

Sala Sporturilor Rapid a găzduit vineri o partidă de gală. Echipele old-boys ale Rapidului și Progresului s-au întâlnit într-un meci amical ce a adus aminte de derby-urile de altădată dintre cele două echipe.

Rapid a învins-o pe Progresul București cu 6-3, într-un meci în care Daniel Pancu a reușit un hattrick.  

Antrenorul echipei Rapid, Marian Rada, a folosit următorii jucători: Marian Ioniță, Marian Grigore, Cristian Dulca, Adrian Iencsi, Ștefan Nanu, Ionuț Voicu, Daniel Sava, Mugur Bolohan, Constantin Schumacher, Valentin Negru, Valentin Bădoi, Vasile Caciureac, Rodin Voinea, Arman Karamyan și Daniel Pancu.

De partea cealaltă, pentru Progresul București, condusă de pe margine de antrenorii Victor Ene, Leo Strizu și Constantin Deaconu, au evoluat: Ionel Adam, Marcel Vasile, Sorin Colceag, Nicolae State, Carol Marina, Romulus Bealcu, Neluș Moroșanu, Mihai Stoichiță, Cornel Ionescu, Ovidiu Burcă, Bolborea Dumitru, Cristian Liță, Gabriel Popescu, Gigel Coman, Cătălin Liță, Claudiu Vaișcovici, Marian Savu și Ionuț Savu.

 

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”
Stranieri
„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (3)
cristi05
cristi05  •  26 Noiembrie 2016, 19:18

si alti rapidisti au fost la CFR - AFC Vis 9 - 0. sa nu facem judecati despre adevaratii rapidisti. singurul rapid legal este din pacate cel in moarte clinica (procedura de faliment). afc rapid si CFR sunt incercari de apreciat pentru a tine in viata spiritul rapidului. in momentul de fata sunt cam 4 categorii de rapidisti: cei care spera intr-o minune cu rapidul lui moraru (slabe sanse din pacate), cei care se simt apropiati de AFC, cei care se simt apropiati de CFR si cei mai multi care sunt dezorientati si stau de o parte. eu care am fost atat la AFC cat si la CFR pe giulesti pot sa spun ca AFC are mai multi sustinatori (la meciul cu pantelimon 9-0 de saptamana trecuta cam 700) dar mai putin activi (cu o galerie de copii), in timp ce CFR are mai putini (cam 100 azi) dar mai activi - o galerie de cca. 40 de vechi rapidisti (asa pe la varsta mea in jur de 50 de ani) care a cantat tot meciul. sincer m-am simtit mai aproape de un meci al rapidului la CFR, decat la AFC. sper ca daca vor intra in liga 4 se vor reuni (sunt cam 10 jucatori rezonabili pentru o liga inferioara in fiecare echipa). important este sa incercam sa nu reincepem adversitatea intre noi (AFC contra CFR) si din pacate exista site-ul 1923.ro cam care asta face; e dreptul lor sa sprijine AFC, dar daca si-au luat numelel de 1923 ar trebui sa fie impartiali. Toate bue i succes lui U !

116617882121701
Mihnea Ilie  •  26 Noiembrie 2016, 15:31

Tevi si Apostol...la Progresul:-)!...cred ca sunt prea in varsta:-)...nu?

ucluj2011
ucluj2011  •  26 Noiembrie 2016, 15:09

Bravo băieții dar ADEVĂRAȚII rapidiști ieri au fost (în număr FOARTE MARE) în Pantelimon la complexul sportiv Ion Țiriac unde , de la orele 20:30 , AFC RAPID a jucat împotriva celor de la AFC Unirea Dobroești pe care a învins-o cu 2-1...... de fapt DUPA lovitura de la 11m pe care Rapidul a primit-o pe bună dreptate în min. 88 , cei de la Dobroești s-au retras de pe teren așa că Rapidul va cîștiga aceasă partidă cu scorul de 3-0 la "masa verde".

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close