GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SUPERKOMBAT

FOTO Luptătorii au trecut cu brio peste cântarul oficial pentru gala Superkombat » Trei titluri mondiale în joc mâine seară la București

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 noiembrie 2016 20:06

Cei 26 de luptători care vor lupta sâmbătă seară în finala Superkombat, de la Sala Polivalentă din Capitală, au trecut cu brio peste prima probă, cea a cântarului.

Amansio Paraschiv și Cristi Spetcu vor lupta pentru centurile mondiale Superkombat.

Duelul dintre Paraschiv și Chris Ngimbi va fi o revanșă după ce al doilea a câștigat confruntarea de la Iași și a devenit campion mondial.

Românul a cântărit 72,2 kilograme, în timp ce Ngimbi a avut cu un kilogram mai mult și a trebuit să facă slăbire pentru a putea lupta mâine seară în gala. În cel de-a treilea meci pentru centură va fi cel dintre Ania Fucz din Germania și Marija Malenica din Croația.

Elevul lui Ciprian Sora, Cristi Spetcu, și-a anunțat adversarul, norvegianul deținător al titlului WKN, Simon Santana, că nu va avea nicio șansă în duelul direct de la Sala Polivalentă, care va fi și main-event-ul serii.

“Îl aștept la bătaie, va fi pedepsit rău, așa că va trebui să se mulțumescă doar cu o singură centură”, a spus Spetcu, recent învingător într-un turneu organizat în China.

Cu brio au trecut peste cântar și “Bodyguardul lui Tyson” Valentin Bordianu, “Ciobanul din Coarnele Caprei” Bogdan Năstase, Sebastian Cozmâncă, dar și noile produse ale Academiei Superkombat, Răzvan Țîru și Adelin Mihăilă.

“Cu siguranță va fi un spectacol extraordinar, meciurile sunt extrem de puternice. Vom încheia așa cum se cuvine o colaboare fructoasă de 6 ani cu Eurosport, iar în curând vom anunța mai multe detalii despre noile înțelegeri internaționale privind expunerea și totodată despre proiectul pentru Statele Unite ale Americii”, a declarat Eduard Irimia, președintele Superkombat.

Jann Gunnar Solli, fostul jucător din naționala Norvegiei, cunoscut acum drept DJ Solli, va întreține atmosfera la gala care va fi transmisă în direct în 95 de țări, iar în România va putea fi urmărită în direct pe Sport.ro de la ora 20:00.

Biletele se găsesc la Sala Polivalentă în cursul zilei de sâmbătă și costă 30 de lei.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează