GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ATAC ASUPRA LUI BECALI

Gigi Becali, atacat dur: "Misogin, homofob şi rasist"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 16 octombrie 2012 12:03

Cariera politică a lui Gigi Becali se loveşte de obstacole. Reprezentanţii Coaliţiei Antidiscriminare din România au trimis o scrisoare liderilor USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, în care contestă candidatura lui Gigi Becali la alegerile parlamentare din decembrie pe listele Uniunii.

Iată fragmente din scrisoarea adresată co-preşedinţilor USL Victor Ponta şi Crin Antonescu, în care Gigi Becali e atacat dur:

- "Becalizarea spatiului politic romanesc trebuie sa inceteze!"

- "George Becali - inspirator, suporter si finantator politic al discriminarii transformata in principal crez civic si politic".

- "A accepta un candidat parlamentar pe listele USL, respins in prealabil de toate familiile politice din Parlamentul European, este socant si intolerabil. Valorile acestuia sunt net anti-europene, pe masura unei ideologii rasiste, discriminatorii si intolerante din care George Becali si-a construit o adevarata platforma politica".

Citeşte AICI integral scrisoarea Coaliţiei Antidiscriminare din România

Patronul Stelei a avut de curînd mai multe conflicte cu Csaba Asztalos, preşedintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, pe care l-ar vrea demis din această funcţie.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis azi » Primele informații oferite de un apropiat al „Eroului de la Sevilla”
Stiri extrasport
Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis azi » Primele informații oferite de un apropiat al „Eroului de la Sevilla”
Becali, nevoit să plătească o sumă uriașă: „Trebuie să scot banii ăștia”
Europa League
Becali, nevoit să plătească o sumă uriașă: „Trebuie să scot banii ăștia”
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!
Superliga
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (114)
bazileon
bazileon  •  16 Octombrie 2012, 18:50

Becali este, cu un cuvant ce-i place mult, o hahalera, dar aceasta "Coalitie" e o gasca de basisti ce sug prin ONG-urile lor "de utilitate publica" sute de mii de euro de la buget. Sa ne spuna onor gspe cine sunt conducatorii acestei coalitii, ce lefuri au si cum sunt dobandite; devine evident ca Becali, asa cum e el, este preferabil acestor nemernici anonimi ce paraziteaza bugetul tarii ca sa manance qaqat partizan. In treacat fie spus, fiind Becali ceea ce stim cu totii de atatia ani, de ce nu s-a sesizat Koalitia mai din timp? De pilda cand s-a aliat cu madamme Udrea la Primarie? Rusine coalitiei, rusine GSP!

minosu
minosu  •  16 Octombrie 2012, 17:25

da doamne romanului mintea cea de pe urma

armion
armion  •  16 Octombrie 2012, 16:06

Gigi senator,oier si vidanjor (cu gura ).

Vezi toate comentariile (114)
Comentează