GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI „Este un premiu surprinzător” » Adrian Mihalcea a fost ales „Antrenorul lunii iulie”: „Mi-l doresc pe cel de antrenorul anului!”

Articol de , - Publicat marti, 06 august 2024 12:14 / Actualizat marti, 06 august 2024 12:22

Antrenorul lunii iulie a fost desemnat, în urma voturilor celor trei categorii, Adrian Mihalcea de la Unirea Slobozia. Toată lumea privea formația din Ialomița ca pe o victimă sigură, dar Mihalcea le-a dat peste nas tuturor!

Primele trei meciuri din istorie în Superligă, o victorie cu Farul (1-0) și două egaluri, 2-2 cu FCSB și 1-1 cu Hermannstadt. Un început de poveste pentru ialomițeni.

Adrian Mihalcea a câștigat primul său trofeu individual

„Este un premiu surprinzător, dar până la urmă cred că este premiul întregului club. Începând de la președinte, până la noi staff și, bineînțeles, jucători. Este un premiu care mă onorează și mă obligă în același timp să rămân la aceeași performanță ca și luna aceasta”, a fost primul mesaj al lui Mihalcea.

Întrebat de trecerea din Liga 2 la Superligă, despre impact și adaptare, antrenorul Unirii Slobozia spune: „În momentul acesta este plăcut, într-adevăr, după evoluția noastră din primele trei etape”.

„Suntem o echipă mică, dar încercăm să ne ridicăm la nivelul competiției”

Ținând cont că e neînvins în iulie, după ce-a jucat cu ultimele două campioane FCSB și Farul, plus Hermannstadt. „N-am realizat decât trei rezultate pozitive, dar nu ne garantează nimic pe viitor”, a mai punctat antrenorul, despre evoluție din iulie.

„Știam că va fi greu, băieții au dat de acest greu... Ne-am comportat destul de bine în primele trei etape. Este extrem de important de acum încolo să avem aceeași linie... Încă suntem o echipă mică, încă ne regăsim și noi avem problemele noastre, dar încercăm să ne ridicăm la nivelul competiției, bineînțeles”, a fost mesajul lui Mihalcea în momentul primirii premiului.

Vreau să vă mulțumesc! Practic este doar un premiul intermediar. Îmi doresc ca cel final, cel de antrenorul anului să-mi aparțină!

- Adrian Mihalcea, antrenor Unirea Slobozia

La categoria, „Antrenorul lunii", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Adrian Mihalcea (Unirea Slobozia), Dorinel Munteanu (Oțelul) și Florin Maxim (Corvinul).

Pe lista preliminară au mai fost: Constantin Gâlcă (Universitatea Craiova), Bernd Storck (Sepsi), Ioan Ovidiu Sabău (U Cluj).

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți), care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

CLASAMENT FINAL Antrenorul lunii iulie 2024

1. Adrian Mihalcea

17p

2-3. Florin Maxim

15,5

Dorinel Munteanu

15,5p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor

1. Florin Maxim

5p

2. Adrian Mihalcea

4p

3. Dorinel Munteanu

3p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Adrian Mihalcea

10p

2. Dorinel Munteanu

8p

3. Florin Maxim

6p

Votul specialiștilor

1-2. Dorinel Munteanu

4,5p

Florin Maxim

4,5p

Adrian Mihalcea

3p

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Protestul a început din primul minut la România - Lituania » Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea „tricolorilor” în fața propriilor fani
Nationala
Protestul a început din primul minut la România - Lituania » Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea „tricolorilor” în fața propriilor fani
România - Lituania, în al doilea meci din Liga Națiunilor. A început repriza a doua
Nationala
România - Lituania, în al doilea meci din Liga Națiunilor. A început repriza a doua
Mihai Rotaru sparge banca! Cât plătește Craiova pentru transferul lui Cicâldău » Mutarea e definitivă, pe 4 ani
Superliga
Mihai Rotaru sparge banca! Cât plătește Craiova pentru transferul lui Cicâldău » Mutarea e definitivă, pe 4 ani

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează