GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  LIDER DE AUDIENŢĂ

Antena 3, liderul posturilor de stiri in ziua de 22 septembrie

Mircea Badea +4   FOTO
Mircea Badea

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 22 septembrie 2011 21:30

Antena 3 a fost lider pe segmentul de stiri in data de 21 septembrie conform datelor furnizate de Gfk Romania pentru publicul din mediul urban in varsta de 18 si peste 18 ani.


Programele propuse de Antena 3 la nivelul intregii zile au asigurat postului pozitia de lider in clasamentul televiziunilor de informatie  cu o medie de 7.4 %share, in timp ce in clasamentul general Antena 3 a  fost depasita doar Pro Tv si Antena 1.


Si in prime time (19-24) Antena 3 s-a impus inca o data ca cea mai puternica televiziune de stiri, inregistrand aseara 7.9% cota de piata. Competitorul sau direct, Realitatea TV, a atins 6.1 % share si a ocupat abia locul 6 in clasament, fata de locul 3 obtinut de Antena 3.

EMISIUNILE SINTEZA ZILEI CU MIHAI GADEA SI IN GURA PRESEI CU MIRCEA BADEA AU FOST LIDERE DE PIATA PEINTERVALELE ORARE CONSACRATE.

Cu 4% rating si 10.5% cota de piata, Sinteza Zilei a ocupat locul 1 in clasamentul tuturor programelor difuzate pe intervalul orar respectiv, reconfirmandu-si si statutul de cea mai urmarita emisiune politica din Romania. Productia difuzata de catre principalul competitor a obtinut doar 2.4% rating si 6.3% cota de piata si a ocupat abia locul 6 in ierarhie.

Mircea Badea cu a sa revista a presei s-a situat de asemenea pe cea mai inalta pozitie in clasament, inregistrand 2.7% rating si 10.6% cota de piata, fata de 2.4% rating si 6.3% cota de piata cat a obtinut competitorul sau direct, care s-a clasat doar pe locul 5.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (7)
ioanemanuel
ioanemanuel  •  22 Septembrie 2011, 22:52

mi-ar placea ca atunci cand un om acuza sa aduca si probe , dar se pare ca asa ceva nu este de dorit pe la noi .

westerlumy
westerlumy  •  22 Septembrie 2011, 22:50

Aici e site de sport sau...? Oricum calculati din 1 decembrie 1995,de cand s-a deschis PRO TV(pe care voi de ciuda il scrieti cu litere mici), chiar daca ati fi avut 23500 de Antene, cumulat tot n-ati fi avut,nu aveti si nici nu veti avea vreodata ratingul lor. Ramaneti voi cu narcisele voastre mancate de motani.Ei sunt cu orhideele si lalelele.Niste tarani !!! Si,in loc de concluzie o intrebare. Cand intreaga voastra echipa redactionala facea parte din acel trust de cate ori erati obligati sa-i faceti o asemenea reclama si propaganda ieftina?

danu_villa
danu_villa  •  22 Septembrie 2011, 20:56

Si astazi este a-10000-a zi consecutiva in care luati bataie de la Pro Tv...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează