GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  POLITICĂ

Becali vs Hațegan și în Parlament! Ovidiu Hațegan e gata să intre în Camera Deputaților și va fi adversarul patronului FCSB

Articol de - Publicat luni, 14 octombrie 2024, 15:13 / Actualizat luni, 14 octombrie 2024 15:58

Ovidiu Hațegan (44 de ani) e gata să intre în politică! Asta după ce Biroul Politic al PSD Arad a decis, duminică seara, retragerea lui Florin Tripa de pe lista de candidați la Camera Deputaților, din cauza calității sale de inculpat în dosarul cunoscut sub numele „mită la PSD”.

Cei de la aradon.ro scriu că pentru postul eligibil de deputat din partea PSD Arad o să candideze Ovidiu Hațegan, cel care va fi scos de pe lista FIFA a României din sezonul viitor. Acesta urmând să rămână doar în camera VAR. Informația a fost confirmată pentru GSP de liderii partidului politic.

Ovidiu Hațegan va fi scos de pe lista FIFA! Szabolcs Kovacs și Rareș Vidican fac pasul cel mare
FIFA
Ovidiu Hațegan va fi scos de pe lista FIFA! Szabolcs Kovacs și Rareș Vidican fac pasul cel mare

Hațegan a obținut cele mai mari procente la capitolul notorietate!

Numele lui Hațegan „nu apare pentru prima dată în discuții politice, fiind una dintre variantele luate în calcul și de Gheorghe Falcă pentru Primăria Municipiului”, mai scriu jurnaliștii arădeni.

Într-un sondaj efectuat înaintea alegerilor locale și comandat de PNL Arad, Hațegan a obținut cele mai mari procente la capitolul notorietate!

Candidatura lui Ovidiu Hațegan ar urmă să fie supusă votului, astăzi, în ședința Biroului Politic Județean. Mai ales că termenul limită de depunere a listelor de candidați pentru alegerile parlamentare este 17 octombrie.

Gigi Becali a intrat în AUR. Va candida pentru un loc în Camera Deputaților

Patronul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a intrat în AUR, partidul condus de George Simion.

L-am luat pentru că mă interesează să luăm cât mai multe voturi. Cu siguranță, este o persoană populară, simpatizată de un număr important de români. Că va contribui financiar, foarte bine! Cât mai mulți oameni de afaceri, cât mai mulți oameni cu bani sper să o facă”, a spus George Simion la „Prietenii lui Ovidiu”.

Îmi sprijină candidatura. Cu siguranță, o să aibă o pondere electorală. El a candidat din partea USL-ului în 2012 și, la fel, a luat voturi multe. A fost un calcul politic. Mă bucur că a vrut. Prima oară când am vorbit cu dumnealui nu-și dorea o revenire în politică. M-a ajutat și el cu ce sfaturi a avut pentru că am vorbit în anii aceștia

George Simion, candidat AUR pentru postul de președinte

Iulian Călin, un alt arbitru implicat în politică

Iulian Călin, 36 de ani, arbitrul din Superligă care a candidat pentru funcția de primar în localitatea argeșeană Ștefănești, a pierdut fără drept de apel bătălia pentru scaunul de edil al orașului. Candidatul PNL a obținut doar 14,42% dintre voturile alegătorilor, primarul în exercițiu, PSD-istul Nicolae Velcea, obținând o victorie covârșitoare și un scor de 63,96%.

Becali vs Hațegan și în Parlament! Ovidiu Hațegan e gata să intre în Camera Deputaților și va fi adversarul patronului FCSB
Iulian Călin a pierdut fără drept de apel bătălia pentru primăria Ștefănești / Sursă foto: Facebook

Susținut masiv de Alina Gorghiu, președinta filialei PNL Argeș, Iulian Călin n-a avut nicio șansă în alegerile locale. Experimentatul „central”, pe care partidul s-a hotărât să mizeze încă de anul trecut, a fost învins la o diferență imensă de către Nicolae Velcea, cel care și-a asigurat un nou mandat în orașul ce găzduiește patrimoniul Brătienilor.

Cazul lui Florin Tripa din PSD Arad

Magistrații de cameră preliminară de la Tribunalul Arad au stabilit de curând începerea judecății în dosarul de mare amploare în care mai mulți reprezentanți ai PSD Arad și Caraș-Severin au fost inițial reținuți de DNA, legat de felul finanțării entității politice locale, transmit autorului acestui material surse judiciare.

Conform celor de la stiripesurse.ro, între inculpații din acest dosar se numără și Tripa Florin, care ocupă locul doi pentru Camera Deputaților din partea PSD local, după Mihai Fifor, președintele formațiunii.

Concret, Dan Florin Tripa va fi judecat în acest dosar pentru folosirea influenței sau autorității de către persoana care ocupă o funcție de conducere în cadrul unui partid politic în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite în formă continuată și pentru complicitate abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Presa din Anglia a dat verdictul despre noul transfer al lui Dinamo: „Jucătorul uitat”
Superliga
Presa din Anglia a dat verdictul despre noul transfer al lui Dinamo: „Jucătorul uitat”
UEFA nici n-a vrut să audă! Decizie controversată înainte de Lituania-România » „Tricolorii” au fost interziși: „Nu se poate”
Nationala
UEFA nici n-a vrut să audă! Decizie controversată înainte de Lituania-România » „Tricolorii” au fost interziși: „Nu se poate”
Gigi Becali a ajuns la pelerinajul Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași » Patronul FCSB, braț la braț cu George Simion + liderii politici sunt prezenți
Stiri extrasport
Gigi Becali a ajuns la pelerinajul Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași » Patronul FCSB, braț la braț cu George Simion + liderii politici sunt prezenți

Croatul revenit în România după mai mulți ani a sesizat câteva detalii: „Este mai scump! Dar ați avansat mult”

Elisabeta Lipă a amânat pentru o dată incertă întâlnirea cu foștii mari performeri care cer actualizarea rentelor viagere


Comentarii (2)
Andreilupu_1982
Andreilupu_1982  •  14 Octombrie 2024, 16:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

_Van_Basten
_Van_Basten  •  14 Octombrie 2024, 15:51

Ce ochelari frumosi are domnul Figi. Chiar il inalta putin intelectual.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează