Alte știri din fotbal
Metodă nouă » Prima reacție a patronului, după FC Botoșani - FCSB, a venit pe facebook: „Un lucru este clar!”
2
William Baeten, cel mai criticat fotbalist din Botoșani - FCSB: „Indolență și lentoare!”
1
A răpus-o pe FCSB, acum așteaptă ca patronul să își respecte promisiunea: „Ne-a motivat!”
0
Elias Charalambous își „taxează” jucătorii, după eșecul de la Botoșani: „Când ratezi cum am făcut-o noi astăzi, plătești”
2
Știri din fotbal internațional
Tottenham i-a pus prețul lui Radu Drăgușin! Care este poziția lui Juventus și a lui Napoli
0
Surpriză! Pe câți ani a semnat Pep Guardiola cu Manchester City + Prima reacție a antrenorului
0
Achraf Hakimi a semnat » Contract până în 2029
0
Antrenorul lui Tottenham, anunț de interes pentru Radu Drăgușin: „Atunci va juca”
0
Lifestyle
Vedeta din România, cu nervii la pământ din cauza lui Neymar: „S-au dus pe lângă mine 10 milioane! Poate am noroc în dragoste... și acolo e dezastru”
18
Starul de 100 de milioane a apărut cu noua iubită la evenimentul monden al finalului de an » Blonda a atras toate privirile
7
EMOȚIE! Imagine înduioșătoare la România - Cipru, surprinsă la final de fotoreporterul GSP
12
O dansatoare profesionistă e noua Miss Universe 2024 » Cine a reprezentat România
2
„Geoană, Ciolacu… Ciucă… George Simion… Și femeia aia, cum o cheamă?” Ce ...
Libertatea
Artileria nord-coreeană face pasul în Ucraina: Transferul de arme grele ...
Adevărul
Becali a sărit să-şi bată un fotbalist din lot: "I-am spus că nu ştie ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
Esti penibil. Dupa cum comentezi clar esti *** unora din jocurile de pariuri. Nu ai inteles nimic din comentariul meu. Dar, ce pretentii sa ai de la cei ca voi....
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Voi astia *** tot timpul aveti impresia asta. In plus vedeti conspiratii peste tot. Bine ca nu completeaza si plamanii vostri.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Amice, esti frustrat rau...ti-ai pierdut averea la pariuri ???
si inca ceva pentru ca era sa uit. romanii se plang ca nu au bani si ca sunt saraci si vai de capul lor insa pe cei mai multi pe care ii vad in casele de pariuri sunt exact cei care se plang de bani si de preturi. pai cum poti sa te plangi ca nu ai bani daca tu ii arunci pe geam? taxe cat mai MARI pentru lux. pariurile nu sunt o necesitate ci un lux deci suprataxare. SUPER
Eu consider ca impozitarea jocurilor de noroc trebuie sa fie la fel ca la orice alt venit. Pe de alta parte eu as creste de 2-3 ori acciza pentru tutun si bauturi care contin alcool indiferent de pondere si mai putin pentru cele care contin alcool in scop medicinal care insa sa fie date doar cu reteta de la medic. As stabili un pret minim inclusiv pentru spirt sa nu ajunga pe mainile betivilor. Dupa care as pune acciza pentru zahar inca de la producator. Magazinele care vand tigari ar trebui sa fie impozitate suplimentar. De asemenea as creste impozitele la case intrucat sunt mai mici inclusiv decat in Bulgaria si le-as raporta la salariile din alte tari. Adica salariul mediu in Romania este de 4 ori mai mic decat in Germania? BUN! atunci impozit la proprietati de 4 ori mai mici si tot ar creste de 4-5 ori impozitul. Ne plangem ca suntem saraci insa suntem gomosi si ne trebuie 2-3 masini de familie dar plangem dupa pretul la benzina.
90% minim ar trebui sa fie impozitul pe profit al *** ăștia .
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Aici e spilul, problema NU MAI E DOAR DE FINANTE PUBLICE, A DEVENIT O URGENTA DE SANTATE PUBLICA!!! Sigur ca sunt actori de pe piata (inclusiv GSP) care realizeaza venituri legitime de pe urma aceste industrii. Dar orice roman stie cel putin un caz de familie destramata din cauza dependentei de pariuri, pacanele samd. Nu ai cum sa lasi un asemenea fenomen sa ii afecteze pe cei care sunt dependenti la nivel medical si nu se pot apara singuri. GSP si ceilalti care traiesc din reclame ar trebui sa-si puna problema in felul urmator: ce e preferabil, sa se ia o masura de impozitare care poate reduce putin piata publicitatii din pariuri, bere samd sau sa se ajunga ceva mai tarziu la o masura extrema gen INTERZICEREA RECLAMELOR la pariuri sau la bere, cum s-a procedat pana la urma cu tigarile? Sunt foarte curios daca acest comentariu va fi sau nu cenzurat...
in cel putin o tara din lista aia,impozitul pe castig e platit de casa de pariuri, castigatorul incasand tot ce e pe bilet,nu stiu in celelalte,dar cred ca e cam la fel. In alta ordine de idei, nu poti falimenta marile companii de pariuri care activeaza in Romania.Cel mult se vor retrage. Cam trebuie reformata filozofia impozitelor in Romania, o tara care se imprumuta la greuceanu pt traiul zilnic. Niciun castig n ar trebui sa scape de impozitare,altfel e nasol.
nenumarate articole eronate din nestiinta : acum si in viitor SE IMPOZIITEAZA RETRAGERILE, NU CASTIGURILE, mare diferenta si nu in favoarea cuiva..... 10.000 jucati la un pariu cota 1.5 produc 15 000 impozitati asa : 3000 cu 10% = 300 7000 cu 20 % = 1400 5000 cu 40 % = 2000 total = 3700 ron ; 15 000-3700 = 11 300, castig 1300 in loc de 5000 la impozit 0.
Trebuie spus ca politica fiscală a unei tari nu trebuie sa copieze alte politici fiscale. Aceasta depinde de strategii mai ample. Cu siguranța ce spun domnii aceștia e adevarat, dar ce “uita” ei sa precizeze este ca in alte tari câștigurile din jocuri de noroc intra in coșul venitului impozabil al contribuabilului, unde se aplica niște cote la fel de mari sau chiar mai mari decat cele din proiectul acesta (pana la 43% in Italia, pana la 45% in Spania sau Germania). Deci ideea ca impozitul pe noroc e 0 e falsa. Sistemele fiscale europene nu sunt foarte prietenoase cu cei ce fac bani peste un anumit nivel - uitați-va câte vedete au probleme pentru ca încearcă sa isi ascundă venituri. Sigur, pe buna dreptate, ar trebui ca și sistemul fiscal românesc sa fie capabil sa urmărească orice venit global al contribuabililor și e vina guvernanților ca de atata vreme nu au fost in stare sa informatizeze sistemul, dar pana la urma diferența ar fi de forma. O impunere la sursa, cum se propune aici, sau un impozit progresiv pe venit global, indiferent de sursa venitului, cum e la altii, nu schimba pe fond lucrurile. Rămâne de văzut, sigur, daca efectul va fi cel dorit. Daca nu, o repliere e oricand posibila.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.