GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

„Am repetat biletul de 30 de ori ca să dețin recordul în România”

„Am repetat biletul de 30 de ori ca să dețin recordul în România”
„Am repetat biletul de 30 de ori ca să dețin recordul în România”

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iulie 2020 15:48 / Actualizat joi, 23 iulie 2020 17:16

El este bucureșteanul care a câștigat peste două milioane de lei la pariuri, după ce, în 2019, mai câștigase 1,2 milioane de lei.

La nici un an și jumătate după ce a câștigat la Superbet o sumă de ordinul sutelor de mii de euro, care îl propulsa pe locul doi în topul celor mai mari câștiguri din istoria pariurilor sportive din România, I.P.M a lovit din nou, de această dată, cu o sumă care îl face lider detașat. Dar să-i aflăm povestea fabuloasă de viață, cum a ajuns la aceste câștiguri și ce vrea să facă cu banii!

Omule, cum ți-a trecut prin cap să pui acel bilet?

Eu cam așa joc. Mereu ies din zona pariurilor clasice, pe câștigător, goluri sau ce mai pariază lumea. Ciudățenia e, că în agenție nu prea pariez fotbal, ci alte sporturi, dar acum n-am avut de ales. Am jucat pe penalty sau cartonaș roșu în acele meciuri, pentru că aveau miză mare, fie de titlu, fie de retrogradare, iar asta îi împinge pe jucători să comită greșeli. În plus, caut și meciuri din campionatele cu VAR, acolo unde se dau mult mai multe penalități decât înainte, când multe acte de indisciplină scăpau vigilenței arbitrilor. Iar ca repetare, așa fac eu mereu. Repet de mai multe ori, pentru că dacă iese unul, ies toate. Bine, și aici îi sunt recunoscător lui Superbet. Nicio altă casă din România nu m-ar lăsa să repet un bilet de 30 de ori. Credeți-mă, le-am încercat pe toate! Deschide cont la cea mai tare casă de pariuri din România, care plătește cel mai rapid cele mai mari câștiguri!

Prietenii îl poreclesc Spinazzola, după cel care a comis penalty-ul stupid la Roma – Inter

Și s-au comis câtă frunză și iarbă...

Daaa. M-am uitat de 100 de ori și nu-mi vine să cred, nici la reluare, cum și-a dat Spinazzola cu stângul în dreptul și apoi l-a degajat pe Moses. Asemenea greșeli nu se fac la acest nivel. Nu mai vorbesc despre cartonașul roșu văzut de Vieirinha, de la PAOK, în minutul 90+5. Mare emoție am avut la Genoa – Lecce, pe care l-am bifat ca ieșit, după ce se luase roșu, dar apoi a fost anulat. A avut însă Lecce penalty și mi-a ieșit. Vezi oferta de Pariuri Speciale cu cele mai bune cote din România!

Poți să spui că ai avut noroc cu carul?

Poți să spui și așa, dar dacă îți arăt alte zeci de bilete pierdute în ultima secundă, la un corner, la un gol, la un coș de 3 puncte, o să spui că mai meritam să câștig de 10 ori. Îți dau un singur exemplu, la sumă peste 100.000 de lei câștig potențial. Ultimul meci, meci de baschet în NBA! Aveam un total puncte sub, iar cu două minute înainte de final mai eram cu 15 puncte în marja de eroare. Ghici câte puncte s-au dat? 21. Au fost 5 aruncări de 3 puncte și 6 libere transformate. Instalează cea mai completă aplicație de pariuri sportive din România, vezi în direct cele mai tari competiții ale momentului și profită de streaming și Cash Out!

Cât timp consumi pentru pariuri?

Ohoo, de asta nu mai vorbesc. Consumul este enorm, stau și noaptea și caut variantele câștigătoare. Mă mai cert și cu soția, pentru că avem o fetiță de 11 luni și trebuie s-o mai ajut noaptea. E în perioada în care îi dau dinții, iar eu de multe ori sunt ocupat cu ale mele. Dar ne-am împăcat acum. Glumesc, dar chiar este greu de foarte multe ori.

“În 2019 am promis că data viitoare voi repeta biletul de 30 de ori, nu doar de 20 ori!”

Ai mai câștigat astfel de sume?

În 2019, tot eu v-am luat banii aceia mulți. Au fost undeva la 1,2 milioane de lei, aproximativ 270.000 de euro, pe care i-am luat cu un bilet repetat atunci de 20 de ori. Mi-a spus cineva de la voi, că e puțin sub precedentul record, cel de 300.000 de euro, încasat de cineva din Bacău. I-am spus că mi-a stricat ziua și că data viitoare voi repeta biletul de 30 de ori, ca să fiu numărul 1 din România la pariuri Sportive. Și sunt! Data viitoare voi încerca să repet biletul de 40 de ori. Vezi unde e cea mai apropiată agenție Superbet de tine și mergă să plasezi și tu SuperBilete!

Unde preferi să joci?

Joc aproape în egală măsură online și în agenții. Am conturi aproape peste tot, dar în retail prefer Superbet, care are de departe cea mai variată ofertă de pe piață. În plus, știu sigur că îmi voi primi banii, dacă voi câștiga, spre deosebire de alte case, unele care se cred chiar mari. Și acum am bilete neplătite pe tot felul de motive ridicole. Superbet mi-a plătit până acum mult peste 3 milioane de lei, iar asta vorbește de la sine. E cea mai bună casă de pariuri sportive din România, iar faptul că a plătit cele mai mari 3 câștiguri din istorie vorbește de la sine. Mă bucur și că două dintre ele sunt ale mele!

Ce vei face cu acești bani?

Colaborez de după primul mare câștig cu o companie de pariuri sportive din Africa, mai exact în Ghana, iar eu voi fi acționar la una care va funcționa acolo în curând. Vom deschide în Ghana, Camerun și RD Congo. Sunt convins că sunt bani bine investiți, într-un domeniu pe care îl cunosc. M-au sfătuit mulți, să-mi iau câteva apartamente și să le dau spre închiriere, dar nu-mi place ideea să stau și să aștept să-mi vină câteva mii de euro pe lună. Vreau să fac banii să circule.

Nicio călătorie exotică în planuri?

Orice e legat tot de fotbal. O să râdeți, dar am avut bilete de avion și cazare pentru Lisabona, în august, unde voiam să vedem finalul sezonului de Liga Campionilor. Am anticipat și sperat că se vor calma lucrurile și că vor permite măcar un număr redus de spectatori la meciuri. Vedeți, și aici am riscat puțin. Din păcate, totul s-a anulat. Vom vedea ce vom face spre finalul verii.

Pare că știi ce să faci cu ei. Ai avut mereu bani?

Sub nicio formă. Provin dintr-o familie normală, am fost 6 frați la părinți și ne-am descurcat cum am putut. Mereu am muncit și am încercat să rămân echilibrat, dar să-mi asum și anumite riscuri, pentru că fără riscuri, nu ai cum să ajungi sus. Nici după primul câștig n-am spart banii aiurea. Mi-am luat un apartament fără rată, așa cum plănuisem inițial, și o mașină normală. Am mai și investit, nu toți cu rezultate, dar asta este. Și acum voi face la fel.

Toți pariorii sunt fanii cuiva. Tu cu cine simpatizezi?

Sunt rapidist pur-sânge, echipă pe care și Superbet o îndrăgește și o sponsorizează de mulți ani. Pe când aveam 9 ani, unul dintre frații mai mari m-a dus într-o deplasare a Rapidului la Timișoara. Am dormit 9 ore în vagon pe jos. A fost botezul meu. Am amintiri tari de pe Giulești și de prin toate deplasările pe unde am fost.

Dă-le un sfat tuturor celor care visează să dea și ei măcar una dintre loviturile tale la Superbet!

Să încerce mereu, desigur, responsabil! Dacă vor crede cu adevărat că vor câștiga, la un moment dat o vor face. Și eu am avut perioade când nu legam 3 meciuri pe bilet și eram descumpănit. Nimeni nu poate avea ghinion la nesfârșit. Pariază informat, redu la minim hazardul și la un moment dat vei alcătui biletul potrivit, iar gramul de noroc se va arăta și va face diferența!

Bonus de Bun Venit sau Pariul Șansă? Ce alegi?

Vino la Superbet și pariază live sau premeci pe sporturile tale preferate și la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Citește și:

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

Săptămâna de fotbal

Retrageri nelimitate prin transfer bancar la Superbet

Citește și:

„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Euro 2024
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start
Nationala
Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (5)
alex_x
alex_x  •  27 Iulie 2020, 05:26

Ăștia de la superbet m au ținut trei zile pina mi au dat 200 de lei din cont. Ba ca fac verificări la cont, ba ca nu se poate sa scot banii, trei zile m au trăit pentru 200 de lei. După ce i am primit mi am închis contul. Au o vrăjeală incredibila...

rocky2
rocky2  •  26 Iulie 2020, 15:51
Postat de Andrei VG pe 25 Iulie 2020, 21:42

Reclama mascata cu anonimul milionar. Bravo GSP. Becaliade, articole despre noua prietena blonda sexy a lui X-ulescu, si mai nou reclame nesimtite la pariuri. Cum va numiti voi ziar profesionist?

Inexistentul milionar! Doar cineva cu ciunga-n cap ar putea crede asemenea baliverne menite sa atraga ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

244249106025670
Andrei VG  •  25 Iulie 2020, 21:42

Reclama mascata cu anonimul milionar. Bravo GSP. Becaliade, articole despre noua prietena blonda sexy a lui X-ulescu, si mai nou reclame nesimtite la pariuri. Cum va numiti voi ziar profesionist?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează