GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Black Friday de la FineStore: Nu rata calificarea în campionatul reducerilor!

Articol de GSP - Publicat luni, 13 noiembrie 2023 17:05 / Actualizat luni, 13 noiembrie 2023 17:08

Black Friday la FineStore este ocazia perfectă pentru amatorii de băuturi fine să descopere gusturi noi, să trăiască experiențe gustative inedite la prețuri speciale toată luna noiembrie. Grăbește-te însă să cumperi produsele preferate înainte de epuizarea stocurilor!

FineStore a tăiat prețurile la peste 2.000 de produse pentru campania Black Friday 2023. Un prilej ideal pentru a-ți aproviziona barul de acasă cu băuturi de calitate, numai bune de servit prietenilor când vă strângeți să vedeți împreună un meci sau să discutați despre sporturile preferate. Și cine a zis că iubitorii de sport consumă exclusiv bere s-a înșelat!

Bărbații cu gusturi alese la băuturi fac întotdeauna alegeri inspirate 

FineStore vine în întâmpinarea bărbaților care apreciază o băutură de calitate cu ofertele de neratat din campania de Black Friday! Rom Captain Morgan, vodka Absolut Vodka, coniac Hennessy, tequila Padre Azul, whisky Chivas Regal, Jagermeister sau vinuri alese - găsești de toate la super preț pe FineStore, până la sfârșitul lunii noiembrie. Nici măcar nu trebuie să pleci din confortul casei tale pentru a-ți face aprovizionarea, ci poți achiziționa totul online; dacă ai nevoie de sfatul unui specialist, poți beneficia de asistență prin call center, iar comanda ta va fi livrată oriunde în țară, chiar gratuit, dacă depășește valoarea de 199 de lei. Dacă te afli, însă, în București și preferi să îți cumperi băuturile preferate direct de pe raft, poți merge în magazinul fizic Bulevardul Aerogării, nr. 2-8, Sector 1, unde vei putea primi asistență pentru cumpărături direct de la specialiștii FineStore.

Uimește-ți prietenii cu o băutură de calitate, la super prețuri

Dacă prietenii tăi sunt amatori de băuturi spirtoase, nu ar strica să ai în casă licori de calitate, pe care cu siguranță le vor aprecia.

Un rom Matusalem îți aduce pe cerul gurii savoarea exotică a insulelor Caraibe, grație formulei care a rămas secretă până în zilele noastre; este perfect pentru a fi consumat ca atare sau într-un long drink precum Cuba Libre, ori într-un cocktail mai complex. La fel de bine îi poți impresiona și cu o vodka Beluga, cu un lichior Unicum, creat special pentru regele Joseph al II-lea al Ungariei, în anii 1790. Sau, de ce nu, cu un whisky Gentleman Jack - o specialitate a brandului Jack Daniels, datorită filtrării secundare prin cărbune de lemn de arțar, ori Nucky Thompson.

Dacă preferi, totuși, ca atunci când îți inviți prietenii să consumați împreună vin, ai, cu siguranță de unde alege. Vin roșu sau alb, sec sau demisec, de la podgorii cu tradiție din România și Republica Moldova, ori de proveniență străină - la FineStore găsești toate soiurile, pentru toate gusturile și toate buzunarele. 

Profită cât mai curând de oferta de Black Friday, pentru că stocurile sunt limitate și se epuizează rapid. Și dacă tot ești la capitolul cumpărături, n-ar strica să arunci o privire și după cadouri pentru sărbători pentru amicii pe care îi prețuiești sau pentru membrii familiei. O sticlă de băutură aleasă cu sufletul, fix pentru gusturile persoanei căreia îi este destinată, este oricând un cadou inspirat.

Ca bonus, dacă achiziționezi cel puțin un produs cu eticheta "Verde la Black Friday", intri automat la tragerea la sorți pentru concursul cu 100 de premii constând în pachete promoționale alcătuite din cinci produse de top de la FineStore!

Citește și:
Reacții incredibile ale lui Dan Șucu la golurile încasate de Rapid cu U Cluj » Patronul giuleștenilor, un car de nervi
Superliga
Reacții incredibile ale lui Dan Șucu la golurile încasate de Rapid cu U Cluj » Patronul giuleștenilor, un car de nervi
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Superliga
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”
Superliga
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează