GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ce este un bonus fără depunere și de ce ar trebui să-l alegeți?

Articol de GSP - Publicat joi, 11 ianuarie 2024 12:14 / Actualizat joi, 11 ianuarie 2024 12:14

Cazinourile pentru jucătorii noi pot fi puțin copleșitoare, deoarece este posibil să fiți asaltat de oferte și bonusuri uimitoare doar pentru că v-ați înscris. Uneori, jucătorii noi nu vor să joace cu banii lor - și atunci apar bonusurile fără depunere.

Bonusurile fără depunere sunt un nou tip de bonus pe care cazinourile îl testează pentru jucătorii noi, pentru a-i face să se implice în cazino și să joace jocuri pe care, de obicei, nu le joacă cu banii lor. 

În articolul de astăzi, analizăm ce este un bonus fără depunere și de ce ar trebui să îl alegeți.

Ce este un bonus fără depunere?


După cum probabil știți, cazinourile adoră să ofere bonusuri noilor jucători pentru a încheia afacerea și a se asigura că dvs., în calitate de jucător, obțineți cele mai bune rezultate din experiența jocurilor de noroc online. Un bonus fără depunere este un tip de bonus care poate oferi rotiri gratuite, sau un sold gratuit în schimbul înscrierii la cazino. Acest lucru vă poate cere să prezentați un act de identitate pentru a verifica că sunteți un jucător nou.

Un bonus fără depunere este la fel ca orice alt bonus, dar nu trebuie să faceți o depunere, așa cum sugerează și numele, ceea ce înseamnă că jucați cu banii cazinoului și nu cu ai dumneavoastră.

De ce ar trebui să alegeți un cazino cu bonus fără depunere?

Există câteva motive bune pentru care ar trebui să acceptați un bonus fără rulaj, dacă acesta ar veni din partea unui cazino de renume sau evaluat. În primul rând, dacă un cazino oferă un bonus fără depunere la un joc de sloturi real (nu unul care provine chiar de la cazino), atunci are bani pentru a-l susține și este cel mai probabil de încredere. Acest lucru înseamnă că, dacă ar fi să câștigați mult și să treceți de orice cerințe de pariere, atunci cazinoul va fi fericit să vă aibă ca jucător și câștigător, în ciuda faptului că nu ai făcut niciun depozit.

Un alt motiv pentru a lua în considerare o ofertă fără depunere de la un cazino este pur și simplu pentru a încerca sloturi și jocuri noi pe care poate nu le-ați încercat cu banii proprii. Bonusurile fără depunere nu sunt niciodată masive, dar ar trebui să vă ofere suficient pentru a avea o experiență cu jocurile pe care le jucați ca parte a bonusului fără depunere. Acest lucru în sine s-ar putea dovedi valoros dacă ar trebui să câștigați, dar dacă nu câștigați nimic - cel puțin ar trebui să fie distractiv să jucați!

Va aștepta cazinoul ceva de la mine în schimbul unui bonus fără depunere?

Nu! Cazinoul vă va oferi un bonus fără depunere fără obligații. Acest lucru înseamnă că, dacă veți câștiga, este posibil să trebuiască să pariați mai mult, dar nu va trebui să depuneți pentru a folosi fondurile. Cazinoul este doar fericit să vă aibă ca jucător în timpul rundei de bonus fără depunere!

De ce oferă cazinourile bonusuri fără depunere?

Când vă înscrieți la un cazino, de obicei bifați căsuța care permite cazinoului să vă trimită e-mailuri. Aceasta este de obicei o cerință pentru un cazino fără depunere, sau cel puțin oferta pe care ți-o oferă. Acest lucru în sine este de neprețuit pentru cazino, deoarece pot trimite emailuri promoționale și chiar oferte specifice care vă pot face să doriți să depuneți în cazino.

Cazinourile oferă aceste bonusuri, de obicei, împreună cu anumite cerințe de pariere (vezi secțiunea următoare), ceea ce înseamnă că, dacă doriți cu adevărat să profitați la maximum de bonusul fără depunere și de experiența de cazino, ar trebui să depuneți și să jucați cu banii dumneavoastră, și nu cu cei ai cazinourilor.

Sunt bonusurile de cazino fără depunere supuse cerințelor de pariere?

Din păcate, da. De cele mai multe ori, bonusurile fără depunere sunt legate de câteva tipuri de cerințe de pariere. Cel mai frecvent, o cerință de pariere pe care o puteți întâlni pentru bonusurile fără depunere este pur și simplu cerința de pariere de 40x. Acest lucru înseamnă că, dacă câștigați 10 Euro din rotirile gratuite, va trebui să pariați 400 Euro pentru a putea începe o retragere cu orice sold rămas sau câștiguri.

O altă cerință de pariere pe care o puteți obține, care în unele țări este, de asemenea, o cerință legală, este aceea de a face un depozit. Acest lucru poate însemna că ați câștigat 10 Euro și trebuie să faceți un depozit minim (să spunem 5 Euro) pentru a putea retrage 15 Euro. Acest lucru nu este la fel de comun ca prima opțiune, dar încă mai există.

Ce alte tipuri de bonusuri de depozit există?

Există o gamă largă de bonusuri la depunere pe care le puteți întâlni ca jucător nou sau existent în unele cazinouri. Acestea variază de oriunde între a obține exclusivități gratuite (cum ar fi rotiri gratuite, un sold gratuit sau un supliment atunci când depuneți o anumită sumă).

Acestea sunt cele mai comune bonusuri, dar există și unele bonusuri de depunere mai de nișă, cum ar fi returnarea banilor dacă pierdeți totul într-un anumit interval de timp, precum și alte plase de siguranță/asigurări că veți putea juca mai mult timp.

Pot solicita un bonus fără depunere de mai multe ori?


De obicei, acest lucru nu este posibil. Majoritatea cazinourilor oferă un bonus fără depunere jucătorilor care joacă pentru prima dată și care nu au mai jucat în cazinoul lor înainte, pentru a se asigura că pot obține detaliile dvs. și pentru a vă atrage cu mai multe oferte și oferte în cazinoul lor. Deși acesta este de obicei cazul, unele cazinouri vor să te țină fericit ca jucător și pot oferi o mână de bonusuri fără depunere pentru ca tu să joci.

În cea mai mare parte, va trebui să faci un depozit înainte de a putea accesa orice alte opțiuni de bonusuri cu cazinoul tău.

Concluzie


Per total, cazinourile care oferă bonusuri fără depunere sunt unele dintre cele mai bune și îți oferă ție, ca jucător, posibilitatea de a juca mai mult fără să cheltuiești niciun ban. Dacă doriți să găsiți unele dintre cele mai bune cazinouri fără depunere, faceți clic aici pentru a găsi cele mai bune cazinouri fără depunere și încercați un nou slot, sau un joc de cazino online pe care poate nu l-ați mai jucat niciodată!

Citește și:
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Superliga
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Anunț uriaș din Scoția pentru Ianis Hagi, înainte de meciul lui Rangers
Stranieri
Anunț uriaș din Scoția pentru Ianis Hagi, înainte de meciul lui Rangers
Dignostic crunt pentru vedeta lui Real Madrid. Cât stă Dani Carvajal după accidentarea suferită
Campionate
Dignostic crunt pentru vedeta lui Real Madrid. Cât stă Dani Carvajal după accidentarea suferită

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

Cristian Chira, în cârje la Oțelul - Universitatea Craiova » Dialog exclusiv cu GSP: „Aștept rezultatul de la RMN și sper să scap de operație”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează