GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Chelsea - Manchester United: Cine câștigă derby-ul zilei din Premier League? Cotă mărită la 50 pentru victoria lui Chelsea! Ce trebuie să faci pentru o cotă de 80

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 februarie 2021 01:26 / Actualizat duminica, 28 februarie 2021 01:39

Chelsea - Manchester United se joacă azi, de la 18:30, în derby-ul rundei a 26-a din Premier League. Londonezii sunt pe poziția a 5-a, cu 43 de puncte, în timp ce „diavolii” ocupă locul secund, cu 49 de puncte.

Thomas Tuchel se pregătește de primul derby adevărat de când a preluat-o pe Chelsea. Tehnicianul albaștrilor o primește pe United după succesul obținut în fața lui Atletico Madrid, la București, 1-0, în prima manșă din optimile Ligii Campionilor. De cealaltă parte, echipa lui Solskjaer vine după un 0-0 cu Real Sociedad, suficient însă pentru ca United să obțină calificarea în optimile din Europa League. Cu trei egaluri în ultimele cinci etape din Premier League, United pare că și-a luat adio de la campionat, rivala Manchester City având un avans de 13 puncte în fruntea ierarhiei.

Partida tur s-a încheiat la egalitate, 0-0, în timp ce în sezonul trecut Manchester United a învins-o de două ori pe Chelsea: 4-0 pe Old Trafford și 2-0 pe Stamford Bridge. Londonezii s-au mulțumit doar cu un succes în fața „diavolilor” în semifinalele Cupei Angliei, scor 3-1. Sunt patru ani de când Chelsea n-a mai învins-o pe United în campionat, de la un 1-0 pe Stamford Bridge, în 2017. Pariorii pot profita dacă Chelsea obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 50 pentru un succes. Poți avea chiar o cotă de 80 în cazul în care pariezi 50 de lei și pe alte evenimente înainte de startul partidelor (detalii AICI)!

  • Jones, Mata și Pogba sunt accidentați la United și vor rata derby-ul cu Chelsea, în timp ce Cavani, McTominay, James și Van de Beek au acuzat ceva probleme medicale și sunt incerți;
  • Tuchel nu se poate baza pe Thiago Silva, accidentat în ultima perioadă;
  • United a câștigat ultimele trei vizite pe terenul lui Chelsea (una în Cupa Ligii, una în Cupa Angliei și una în campionat).

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul lui Chelsea a fost mărită la 50, în loc de 2,30. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! Totodată, puteți obține o cotă de 80 la victoria lui Chelsea, în cazul în care pariați 50 de lei și pe alte evenimente sportive, pre-meci! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează