GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  BASCHET

COMUNICAT FR BASCHET: Nike, partenerul tehnic al echipelor naționale de baschet ale României

Echipa masculină U20 a României Foto: FR Baschet
Echipa masculină U20 a României Foto: FR Baschet

Articol de GSP - Publicat joi, 19 septembrie 2024 11:16 / Actualizat joi, 19 septembrie 2024 11:20

Începutul anului 2024 a marcat un nou capitol în istoria baschetului românesc, odată cu stabilirea unui parteneriat tehnic între Federația Română de Baschet și Nike, liderul mondial în domeniul echipamentelor sportive.

Această colaborare, care s-a dovedit a fi extrem de fructuoasă, a fost extinsă recent pe termen lung, datorită rezultatelor excelente obținute de echipele naționale de juniori și impactului pozitiv asupra imaginii baschetului românesc.

Purtând echipamente de ultimă generație oferite de Nike, echipele naționale de juniori ale României au avut o vară spectaculoasă în competițiile europene. Reprezentativele U20 masculin, U16 feminin și U16 masculin au obținut rezultate remarcabile la campionatele europene juvenile, reușind să promoveze în elita baschetului continental.

Astfel, România va evolua anul viitor alături de cele mai puternice națiuni ale Europei, având șansa să își consolideze poziția pe scena internațională.

România va continua să evolueze la cel mai înalt nivel, echipată de Nike, nu doar în competițiile de baschet 5 la 5, ci și în cele de baschet 3x3, o disciplină din ce în ce mai populară. Nike va echipa atât reprezentativele de seniori, cât și pe cele de juniori, demonstrând angajamentul față de susținerea baschetului românesc la toate nivelurile.

Carmen Tocală, președintele Federației Române de Baschet, a declarat: „Parteneriatul tehnic cu un brand precum Nike aduce un puternic boost de imagine pentru baschetul românesc. Este de apreciat că Nike a venit alături de Federația Română de Baschet, iar noi ne bucurăm că echipele naționale nu au dezamăgit încrederea acordată baschetului românesc de către brandul numărul 1 în lume în materie de echipament sportiv.

Ne onorează asocierea cu liderul mondial. Echipamentul tehnic de cea mai înaltă calitate, furnizat de un brand cu renumele Nike, contribuie semnificativ la performanțele și imaginea echipelor noastre naționale pe scena internațională”.

La rândul lui, Emanuel Iuhas, Marketing Manager Sport Time România (distribuitor Nike în Balcani), a precizat:

„Suntem extrem de încântați să extindem parteneriatul nostru cu Federația Română de Baschet, consolidându-ne astfel angajamentul față de performanță și de susținerea sportului în România. Colaborarea noastră reflectă misiunea Nike de a susține atleții în drumul lor către excelență, oferindu-le echipamente de cea mai înaltă calitate, inovatoare și adaptate nevoilor lor”.

Acest parteneriat pe termen lung între Federația Română de Baschet și Nike nu este doar un angajament pentru performanță, ci și o promisiune de a ridica imaginea și vizibilitatea baschetului românesc la nivel global. România este pregătită să își continue ascensiunea în elita europeană, cu sprijinul celui mai mare brand de echipament sportiv din lume.

Nike își reafirmă angajamentul de a susține performanța sportivă la cel mai înalt nivel și de a contribui la dezvoltarea baschetului în România, oferind echipamente inovatoare care susțin efortul atleților de a-și atinge potențialul maxim.

Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează