GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Conor McGregor vs. Dustin Poirier: „The Notorious” is back! Cotă mărită la 40 pentru victoria lui Conor McGregor

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 ianuarie 2021 20:50 / Actualizat sambata, 23 ianuarie 2021 21:14

Conor McGregor și Dustin Poirier se întâlnesc duminică, nu mai devreme de ora 6 (ora României), în cea mai așteptată luptă a anului din UFC! „The Notorious” se întoarce în ring, la aproape un an de când și-a anunțat retragerea, într-o revanșă  pe care i-o acordă lui Poirier.

În 2014, Dustin Poirier i-a rezistat mai puțin de două minute lui Conor McGregor. Irlandezul a câștigat atunci prin KO tehnic și le-a promis fanilor că va celebra revenirea în UFC cu o nouă victorie spectaculoasă. Cel mai bine plătit sportiv din lumea artelor marțiale se află la a treia revenire din carieră, după ce mai spusese „adio” și în 2016, 2019 și 2020.

Conor McGregor a ajuns la Abu Dhabi la începutul săptămânii și a atras atenția tuturor cu o decizie întâlnită destul de rar la asemenea nivel. Luptătorul irlandez a refuzat să se cazeze la hotel și s-a cazat la bordul unui iaht de lux. Super-lupta începutului de an va avea loc pe Etihad Arena, în Fight Island, în fața a 2.000 de spectatori. De la înfrângerea cu Khabib Nurmagomedov, din 2018, McGregor l-a învins în 40 de secunde pe Donald Cerrone, în ianuarie 2020, iar acum îl va avea din nou în față pe Poirier. Pariorii pot profita dacă McGregor obține din nou victoria, un bookmaker important oferind cota 40 pentru un succes (detalii AICI)!

  • În jur de 25 de milioane de euro a câștigat McGregor pentru ultima victorie din UFC;
  • Poirier are 26 de victorii și șase înfrângeri;
  • McGregor deține recordul de a fi, în același timp, campion la două categorii din UFC: ușoară și pană.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru victoria lui Conor McGregor a fost mărită la 40, în loc de 1,30. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 200 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează