GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Cum să urmărești Campionatul Mondial de acasă și să te simți ca pe stadion

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iunie 2018 12:12

Ne-am împăcat deja cu toții cu ideea că vedem (din nou) Mondialul detașați, de-acasă. În cazul meu, a durat un pic pentru a-mi regăsi entuziasmul; în primele zile, încă mai căutam instinctiv numele României pe panoul cu meciurile din grupe. Totuși, am trecut din stadiul de negare în cel de acceptare a situației; până la urmă, sunt atâtea meciuri tari încât nu poți privi cu indiferență turneul.

Nu-mi mai crește pulsul la meciurile echipei naționale, dar gust din plin rezultatele-surpriză de la CM2018 și îmi place să mă uit cât pot de des dincolo de scor, la ce se întâmplă în tribune, la calitatea transmisiei pregătite de ruși, la poveștile echipelor participante (Islanda FTW!). În toată povestea asta, contează și cum „consumi” avalanșa asta de conținut: acasă sau la terasă? La TV sau pe un proiector? Singur sau cu prietenii? La începutul turneului mi-am propus să fac o schimbare; am trecut de la televizor Full HD la un proiector; nu știam la ce să mă aștept înainte de acest ”switch tehnologic”, dar îmi dau seama că a fost cea mai bună alegere. 

M-am oprit la un proiector Epson EH-LS100, după ce m-am interesat întîi de toate caracteristicile sale. L-am instalat foarte ușor, iar partea cea mai bună e că, indiferent cât spațiu ai, acesta nu este o problemă. Modelul acesta de proiector se poate instala rapid și foarte aproape de suprafața de afișare, așa că poți să vezi meciul și în dormitor – suprafața încăperii chiar nu contează, în acest caz. Dar, dincolo de asta, dacă îți dorești divertisment pe ecrane mari, nu e nevoie să faci rabat la calitate – dimpotrivă, datorită sursei de lumină laser durabile, te vei bucura de o soluție de calitate superioară.

epson eh ls100

Confirgurarea este, de asemenea, simplă; la fel și accesarea conținutului, grație celor trei intrări HDMI (inclusiv una MHL), care sunt proiectate pentru conectarea de DVD playere, console de jocuri și multe altele. Extrem de versatil, modelul poate fi controlat foarte ușor, fie în rețeaua locuinței, folosind conexiunea RJ45 sau prin Wi-Fi, cu ajutorul adaptorului ELPAP10 opţional, cu aplicația iProjection instalată pe orice dispozitiv inteligent.

Cireașa de pe tort este, bineînțeles, imaginea realistă și vibrantă, care îți dă o senzație imersivă, chiar dacă în încăpere există lumină ambientală. Practic, mai mult decât atât, poți să îl folosești și în exterior, indiferent de momentul zilei. Acest lucru este posibil prin tehnologia 3LCD, cu același nivel de luminozitate pe alb şi pe culoare (CLO) de 4.000 de lumeni. La acestea se adaugă funcția de îmbunătățire a detaliilor plus umbre definite şi nuanţe intense de negru, cu un raport de contrast de 2.500.000:1.

dm31388

Full HD, EH-LS100 reprezintă o alegere perfecta pe termen lung pentru acasă. Nu trebuie să vă faceți griji pentru durata de viață a lămpii, pentru că sursa de lumină laser rezistă și furnizează până la 10 de divertisment, la care se adaugă și o garanție de cinci ani. Prețul, de aproximativ 12.000 de lei, se amortizează astfel în scurt timp. În concluzie, dacă vrei să te simți la Campionatul Mondial ca pe stadion, în mijlocul acțiunii, e alegerea perfectă. Îl poți comanda de la acest link și tot ce trebuie să faci apoi e să te bucuri de imagine. Chiar dacă anul ăsta nu o să vezi și România pe teren.

Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează