GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Firma din România în care investește Mihaela Buzărnescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 iunie 2024 11:52 / Actualizat sambata, 08 iunie 2024 09:29

Mihaela Buzărnescu, una dintre cele mai cunoscute jucătoare de tenis din România, a făcut un pas important în afara terenului de joc. Tenismena a achiziționat un pachet semnificativ de acțiuni în cadrul JT Grup Oil, una dintre cele mai importante companii care activează pe piaţa distribuţiei de carburanţi.

Aceasta nu este prima investiție pe care Buzărnescu o realizează într-o companie. În ultimii ani, ea a investit în imobiliare și în piața crypto, iar această diversificare a portofoliului de investiții va genera oportunități valoroase care i-ar putea maximiza resursele financiare, mai ales în contextul în care compania promite o dublare a cifrei de afaceri în următorii ani și o politică de dividend atractivă pentru investitori, dacă rezultatele vor permite acest lucru..

Investiția Mihaelei Buzărnescu vine într-un moment în care JT Grup Oil a decis majorarea capitalului social printr-o Ofertă Publică Inițială de 65 milioane lei, pentru dezvoltarea și consolidarea liniilor de business, de la creșterea volumelor tranzacționate pe piața locală, până la deschiderea de noi puncte de desfacere atât B2B cât și B2C.

În prezent, JT Grup Oil a acumulat ordine pentru achiziția unui număr de peste 3,5 milioane de titluri, echivalentul a 40% din pachetul pus în vânzare. Până pe 10 iunie acțiunile companiei pot fi tranzacționate sub simbolul JTG la prețul de 6,50 lei/acțiune.

„Sunt încrezătoare în proiectul pe care îl dezvoltă JT Grup Oil și văd un potențial imens în această inițiativă. Cred cu tărie că JT Terminal are toate șansele să devină un punct de referință în România și în sud-estul Europei. Este un business sustenabil, cu o strategie atent conturată și planuri de dezvoltare ambițioase, care a demonstrat angajamentul său față de performanță în această industrie. Există o paralelă între tenis și mediul de business. La fel cum în tenis trebuie să ai strategii bine conturate și ambiție pentru a ajunge în vârf, și în business trebuie să ai o strategie clară cu planuri de dezvoltare ambițioase. În ambele domenii, perseverența, know-how-ul și capacitatea de a inova sunt esențiale pentru a atinge excelența.”, a declarat Mihaela Buzărnescu.

JT Terminal este proiectul strategic al companiei JT Grup Oil, care va consolida poziția României ca hub regional pentru produse petroliere lichide. Odată ce va fi complet operațional și datorită capacităților impresionante de stocare, care vor asigura continuitatea aprovizionării și evitarea unei penurii de combustibili, JT Terminal, cel mai nou și modern terminal privat de produse petroliere din România, va permite companiei să livreze zilnic 1 milion de litri de carburanți. În plus, creșterea capacității de stocare va permite companiei JT Grup Oil să își extindă raza de distribuție a carburanților și să dezvolte noi facilități pentru nordul și vestul țării.

JT Grup Oil este o companie de distribuţie de carburanţi din Constanţa, controlată de omul de afaceri Jean Paul Tucan. Cu o prezență de peste 20 de ani pe piață și o gamă largă de servicii și produse, JT Grup Oil desfășoară operațiuni de distribuție de carburanți în zona de Sud-Est a României cu ajutorul unei flote proprii de 11 cisterne cu o capacitate de până la 40.000 de litri, dotate cu pompe și indicatoare pentru măsurarea cantității livrate. Pentru distribuția de carburanți în zona de nord a țării, compania are parteneriate cu reprezentanți ai mediului de business, colaboratori pe termen lung.

 

****

Despre JT Terminal

JT Terminal, cel mai nou și modern terminal privat de produse petroliere lichide construit în România în ultimii 50 de ani, care va opera produse specifice precum motorină, biodiesel și bitum cu scopul final de a le distribui pe piața internă și externă de carburanți. Este un proiect strategic care va crește în următorii 5-10 ani și care va genera o multiplicare a cifrei de afaceri, de la 224 milioane de lei până la aproximativ 3 miliarde de lei.

 

Proiectul va dispune de 8 rezervoare cu o capacitate de stocare totală de 31.500 de tone și va gestiona barje cu o capacitate de la 3.000 până la 9.000 de tone, 16 vagoane în același timp, pe două linii ferate paralele, și câte 20 cisterne simultan în zona de încărcare și descărcare. Datorită facilităților de care dispune terminalul, JT Grup Oil S.A. are perspective excelente de dezvoltare a business-ului prin intermediul parteneriatelor strategice cu cele mai importante companii din industrie la nivel European, ce și-au manifestat deja intențiile în această direcție.

****

Despre JT Grup Oil S.A.

În prezent, JT Grup Oil S.A. desfășoară operațiuni de distribuție de carburanți în zona de Sud-Est a României cu       ajutorul unei flote proprii de 11 cisterne cu o capacitate de până la 40.000 de litri, dotate cu pompe și indicatoare pentru măsurarea cantității livrate. Pentru distribuția de carburanți în zona de nord a țării, compania are parteneriate cu reprezentanți ai mediului de business, colaboratori pe termen lung.

În ultimii zece ani, profitul companiei a fost de 51 milioane de lei, reflectând o performanță financiară solidă și sustenabilă. De asemenea și cifra de afaceri din ultimii cinci ani a înregistrat o creștere constantă de la 171 milioane de lei în 2019 la 224 milioane de lei în 2023, lucru ce demonstrează capacitatea companiei de a se adapta la cerințele pieței, de a inova și de a-și optimiza operațiunile pentru a impulsiona creșterea continuă și succesul pe termen lung.

Fondată in 2001, JT Grup Oil S.A. este una dintre cele mai importante companii care activează pe piața distribuției de carburanți și dezvoltatorul primului terminal privat de produse petroliere din România în portul Constanța. În perioada 2004-2005, a construit un terminal de bitum la Medgidia, pe care l-a vândut la scurt timp după recepție, iar banii obținuți în urma vânzării au fost investiți în dezvoltarea rețelei de distribuție de carburanți. În 2008, compania a început să dezvolte rețeaua de distribuție și a introdus pe piață peste 250 de rezervoare dotate cu pompe și indicatori de nivel. Din 2023, JT Grup Oil S.A. și-a diversificat gama de produse, și a accesat segmentul de motorină fără acciză, care deservește vasele comerciale pentru porturile Midia și Constanța.

 

 

Citește și:

România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Nationala
România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează