GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Generația de Suflet față în față cu ISTORIA. Hai, România!

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iulie 2024 11:26 / Actualizat marti, 02 iulie 2024 11:40

Toată suflarea fotbalistică din țară e alături de Națională în lupta extraordinară cu Olanda din optimile Canpionatului European. Strigăm toți, într-un singur glas: R O M Â N I A, ale! Ar fi prima dată când am depăși un tur eliminatoriu la un Campionat European, ceea ce ar însemna o performanță extraordinară pentru Generația de Suflet a lui Ianis Hagi, Răzvan Marin și Radu Drăgușin.

România – Olanda reprezintă o oportunitate extraordinară și pentru pariori, care vor găsi peste 1.400 de opțiuni la acest duel în oferta TotoGaming. Descoperă în continuare cum poți profita de cotele foarte bune din Destinația Campionilor.

Bet Builder și Avans 2 Goluri pentru România vs. Olanda

Ai mai multe idei pentru marele joc împotriva batavilor? Nimic mai simplu: folosește Bet Builderul TotoGaming și poți utiliza mai multe piețe de pariere din partida România vs Olanda pe același bilet. Noi am testat următoarele variante: Olanda – cornere peste 5, Sub 2,5 Goluri în meci și 1X (egal sau victorie România în timpul regulamentar).

Ai mizat pe victoria Naționalei României, iar atacanții noștri fac 2-0 pe tabela de marcaj în fața Olandei? Selecția devine automat câștigătoare, indiferent de desfășurarea ulterioară a jocului. Cu Avans 2 Goluri privești mult mai relaxat restul meciului.

Nu uita nici de TotoChat, unde dezbați de-a fir a păr fazele importante din România – Olanda. Conectează-te și alătură-te discuției antrenante la care participă cei mai pasionați pariori. Mereu ai ceva de descoperit la TotoGaming.

Cele mai bune cote din Destinația Campionilor

Fii îndrăzneț și încearcă mai multe combinații norocoase la optimea de finală dintre România și Olanda. O calificare a Generației de Suflet în sferturi, indiferent de metodă (timp regulamentar, prelungiri sau penalty-uri) primește o cotă de 5,30 din partea TotoGaming.

Un alt pariu care merită încercat, de data asta ceva mai sigur, conține peste 3,5 cartonașe galbene, la o cotă de 1,67 de la același operator de pariuri.

Dacă te tentează pariurile pe marcatori, avem o propune și din această zonă. Un gol înscris oricând de Ianis Hagi are o cotă de 9,50, în oferta celor de la TotoGaming.

Toate cotele prezentate aici pot suferi modificări până la ora de start a meciului România vs Olanda.

Scrie ISTORIE alături de Generația de Suflet și bucură-te de meciul anului în România. Spectacolul și momentele emoționante merg mână în mână la TotoGaming!

Cote România - Olanda

Bet Builder

Avans 2 Goluri

Citește și:

Fundașul central român se transferă la AC Milan » Contract pe patru ani
Campionate
Fundașul central român se transferă la AC Milan » Contract pe patru ani
Gică Hagi transferă căpitanul adversarei din Superligă » Antrenorul confirmă: „Pleacă la Farul”
Superliga
Gică Hagi transferă căpitanul adversarei din Superligă » Antrenorul confirmă: „Pleacă la Farul”
„Ați reacționat împotriva pericolului Marine Le Pen” » Jucătorii Franței, avalanșă de reacții după surpriza din alegerile din Hexagon
Euro 2024
„Ați reacționat împotriva pericolului Marine Le Pen” » Jucătorii Franței, avalanșă de reacții după surpriza din alegerile din Hexagon

Reacție de milioane la muzeul Maybach din Bavaria, la vederea imaginilor cu Gigi Becali reparându-și limuzina cu ranga

Toni Kroos, discurs manifest despre imigrația din Germania: „M-aș simți inconfortabil dacă fiica mea ar ieși după ora 23 în Germania”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează