GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Germania – Scoţia: gazdele, rezultate contrastante în meciurile de deschidere

Articol de GSP - Publicat joi, 13 iunie 2024 15:07 / Actualizat joi, 13 iunie 2024 15:48

Mult-aşteptatul meci de deschidere, Germania – Scoţia, are loc vineri seară, de la ora 22:00, pe impunătorul stadion din Munchen. Germania va da startul competiţiei pe care o găzduieşte, însă meciurile de deschidere nu au fost întotdeauna o misiune uşoară pentru ţara gazdă a turneului.

Pentru Die Mannschaft, acest turneu oferă o oportunitate uriaşă pentru a repara greşelile din perioada recentă şi a readuce naţionala Germaniei acolo unde îi este locul. Scoţia lui Steve Clarke vine în Germania cu obiectivul de a accede, în premieră, în fazele eliminatorii.

Germania – Scoţia beneficiază de SuperAvantaj, SuperPariuri şi Bet Builder. Descoperă oferta şi alege-ţi favorita!

Revenirea din declin

Julian Nagelsmann revine vineri seară pe Allianz Arena dornic să relanseze Germania în cursa pentru gloria europeană. Acest turneu reprezintă a doua competiţie majoră pentru Germania în era post-Joachim Low. La precedenta ediţie, campania Germaniei s-a încheiat în faza optimilor de finală, după o înfrângere dureroasă în faţa Angliei.

La 18 luni de la performanţa modestă din Qatar, sub comanda lui Hansi Flick, Germania începe acest turneu final din postura de favorită a grupei din care mai fac parte Ungaria şi Elveţia. În ciuda unui start ezitant sub conducerea lui Nagelsmann, rezultatele recente au adus un val de încredere în tabăra gazdelor.

În 2024, Germania le-a învins pe Franţa şi Olanda, a remizat cu Ucraina şi a învins-o la limită pe Grecia. Cu toate acestea, absenţa meciurilor oficiale adaugă un mic element de incertitudine în ceea ce o priveşte pe Germania, mai ales că istoria arată rezultate contrastante pentru ţările gazdă în meciurile de deschidere.

Totuşi, istoria este de partea Germaniei, care a ajuns în semifinale la fiecare dintre ultimele trei turnee finale pe care le-a găzduit.

Descoperă oferta de pariuri antepost pentru turneul final!

Scoţia visează departe

În timp ce gazdele încearcă să readucă gloria triumfurilor europene din 1972, 1980 şi 1996, Scoţia are obiective ceva mai modeste înainte de doar al 10-lea meci din istorie în această competiţie.

Oaspeţii de vineri au un istoric de eliminări premature, reuşind o singură victorie în faza grupelor, atât la ediţia din 1992, cât şi la cea din 1996. Mult-aşteptata revenire pe marea scenă continentală în 2021 s-a încheiat cu o dezamăgire, obţinând un singur punct în trei partide.

După problemele de la acel turneu final, Scoţia nu a ajuns în Qatar în 2022, prelungind o secetă care datează din 1998. Cu toate acestea, calificarea pentru Germania 2024 a adus speranţă. Un start stelar, cu o serie de cinci victorii la rând, care a inclus o uluitoare victorie împotriva Spaniei, a fost suficient pentru a-şi rezerva biletul pentru Germania, în ciuda unei perioade fără victorie în a doua jumătate a calificărilor.

În ciuda dificultăţilor recente, o singură victorie în ultimele nouă meciuri, oamenii lui Steve Clarke sunt determinaţi să facă o figură frumoasă în această vară. De la o victorie şocantă cu 1-0 într-un amical din 1999, Scoţia nu a reuşit să câştige ultimele patru întâlniri cu Germania.

Cote de la 1.02 până la 17.00 pentru grupa noastră de la European. Vezi Anteposturile Superbet!

Cine poate încurca Franța și Olanda? Vezi toate cotele Antepost Superbet pentru grupa D!

Real Madrid - Dortmund îi poate aduce un milion de euro unui parior Superbet! Vezi biletul fabulos, de cotă 421064.85

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Citește și:
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Superliga
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Tenis
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție
Handbal
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria FCSB! 3 jucători remarcați: „Nu doar că-i măresc contractul, îi iau și apartament!” + „Miculescu e jucător de luptă, o să joace cu PAOK”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează