GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Înscrie-te luni în promoția Maraton de Campion și ia-ți partea din cei 500.000 de lei puși în joc!

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iunie 2024 13:35 / Actualizat duminica, 02 iunie 2024 13:35

Mult a fost, puțin a mai rămas până la startul turneului final din Germania și, la fel ca echipele participante, și tu trebuie să te încălzești pentru a fi în formă maximă la marea competiție fotbalistică a verii. Așa că te provocăm la un Maraton care te poate transforma într-un Campion și, în funcție de constanța ta, îți poate aduce o parte din cei 500.000 de lei puși în joc în cea mai nouă promoție marca Superbet.

Nu ai cont la Superbet? Creează unul acum și intră în joc!

11 zile, un Pariu Gratuit garantat și o șansă unică

Pentru că weekend-ul e dedicat finalei Ligii Campionilor, meciul care încheie sezonul în fotbalul european, luăm un mic respiro, iar de luni, 3 iunie 2024, ne întoarcem "în iarbă" și începem să ne gândim doar la Europeanul care va lua startul pe 14 iunie. Așa cum echipele participante fac ultimele retușuri și se întrec în SuperAmicale, și tu trebuie să fii în formă maximă la ora la care Germania și Scoția vor deschide marele bal.

Cum intri în ritm? Te înscrii în promoție prin apăsarea butonului “Înscrie-te acum” din pagina Promoții și Bonusuri din site-ul sau aplicația Superbet, apoi plasezi în fiecare zi un pariu pre-meci sau live, în funcție de inspirația ta, de minimum 50 de lei. Dacă ești perseverent, vei apărea zilnic în lista oamenilor care vor împărți 500.000 de lei. În prima zi, vei primi garantat un Pariu Gratuit, iar la final potul va fi împărțit în mod egal de către toți câștigătorii.

Vezi aici regulamentul promoției!

Important: în cazul în care nu te înscrii în promoție până la finalul zilei de luni și nu îndeplinești toate condițiile acesteia, nu ești eligibil pentru premii.

Pe 13 iunie, cu o zi înaintea ceremoniei de deschidere, când vei avea toate informațiile și totul va fi clar, ai de plasat și un Pariu Antepost (poți alege dintre câștigătoarea turneului, golgheterul competiției, echipele care se califică în optimi și multe alte opțiuni) până cel târziu la ora 23:59. Apoi poți sta liniștit, pentru că intri pe lista celor care au câștigat chiar înainte ca primul fluier să se audă!

Te simți inspirat? Consultă Oferta Antepost Superbet pentru turneul final și alege responsabil!

Cu ce ne delectăm în perioada următoare

Cu toate campionatele europene ajunse la final, Sportul Rege trece pe faza "Amicale înainte de oficiale", iar cele 24 de echipe calificate în Germania și-au programat ultimele teste, unele în care-și vor prezenta loturile. E și cazul României, care va întâlni Bulgaria și Liechtenstein în două partide în care Edward Iordănescu va căuta răspunsurile la ultimele semne de întrebare.

În paralel, la Paris, ai parte de o SuperSăptămână la Roland Garros, pentru că încep optimile de finală. În afara Europei, în Asia și Africa, se joacă meciuri în preliminariile Campionatului Mondial din 2026, iar NBA plusează cu marea finală dintre Boston Celtics și Dallas Mavericks. Pleacă în forță, dozează-ți cu atenție efortul, pentru că doar cei mai atenți dintre Maratoniști devin și Campioni!

Real Madrid - Dortmund îi poate aduce un milion de euro unui parior Superbet! Vezi biletul fabulos, de cotă 421064.85

Cote de la 1.25 la 50.00 plătite în avans de Superbet! Deja campioane și golgheteri grație Pariurilor Antepost

13.060.897,06 lei, câștigați chiar de Valentine’s Day la Superbet! Află totul dintr-un interviu exclusiv

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Citește și:

I-am „bătut” pe nemți! Cum arăta vestiarul Germaniei, în comparație cu cel lăsat de România după eliminare
Euro 2024
I-am „bătut” pe nemți! Cum arăta vestiarul Germaniei, în comparație cu cel lăsat de România după eliminare
Fanii lui Bayern blochează transferul ordonat de Vincent Kompany!
Campionate
Fanii lui Bayern blochează transferul ordonat de Vincent Kompany!
Marine Le Pen l-a distrus pe Kylian Mbappe: „Francezii s-au săturat”
Euro 2024
Marine Le Pen l-a distrus pe Kylian Mbappe: „Francezii s-au săturat”

„Să fie RĂZBOI!” » Gigi Becali a început să țipe în fața Palatului: „Luni merg cu Rotaru la Burleanu. La școala de securiști le face injecții în cap să creadă că sunt stăpâni!”

Ofertat să semneze cu noua echipă, Ionuț Radu a rămas șocat când a aflat cine îl va antrena!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează