GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Joacă în echipa Hisense, campioana aparatelor de aer condiționat

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 iunie 2024 14:16 / Actualizat vineri, 07 iunie 2024 14:19

Când vine vorba de aparate de aer condiționat, Hisense acoperă toate segmentele ale acelor părți din ce în ce mai importante în fiecare locuință. Gama de aparate de aer condiționat Hisense variază de la nivelul de bază la modele premium, denumite Fresh Master, Energy Nordic, Energy Pro X și Energy Expert.

Toate acestea funcționează pe baza tehnologiei inverter, care este un mod fiabil, silențios și economic de a răci sau de a încălzi.

Aparatele de aer condiționat Hisense sunt eficiente din punct de vedere energetic, au un design modern, sunt smart și pot fi utilizate atât pentru răcirea, cât și pentru încălzirea spațiului. Ele sunt, de asemenea, foarte silențioase în timpul funcționării, emițând cel mult 19db în modul silențios.

Fresh Master este un aparat de aer condiționat care are grijă de sănătatea dumneavoastră. Are toate caracteristicile pentru a se asigura că aerul de la interior este proaspăt, curat și sănătos. Prin intermediul tehnologiei brevetate Fresh Air, care reîmprospătează întreaga încăpere în doar 3 minute prin introducerea de aer proaspăt și purificat de afară, acesta detectează calitatea aerului măsurând concentrația de CO2 și indică calitatea aerului pe afișajul LED. Grație tehnologiei inovatoare HI-NANO, aparatul de aer condiționat îndepărtează bacteriile și virusurile de la interior. Este eficient energetic și silențios. Fresh Master poate fi utilizat și pentru încălzire, chiar și atunci când temperaturile scad până la -22 de grade. Fresh Master are patru moduri de repaus, iar funcționarea sa poate fi programată cu ajutorul unui temporizator de 24 de ore.

Utilizatorul poate comunica cu acesta prin telecomandă, WIFI și funcția de comenzi vocale, ceea ce îl face ușor de folosit. Aerul poate să bată în diverse direcții, inclusiv spre tavan și spre podea, ceea ce îl face foarte ușor de programat. În plus, cu Dual Self Clean, nu trebuie să vă preocupați de curățarea lui, acesta se va curăța singur!

Modelul Energy Nordic poate încălzi locuința chiar și atunci când temperatura de afară scade până la -25 de grade, întrucât este echipat cu o carcasă exterioară specială de încălzire, pentru a proteja unitatea internă de temperaturi scăzute. Este eficient din punct de vedere energetic în ambele moduri, de încălzire și de răcire și poate fi controlat de vocea umană, prin telecomandă sau prin dispozitivul de control cu fir. Poate fi gestionat și de la distanță, prin rețeaua WIFI. Are funcția ChildLock, pentru a preveni orice blocaje posibile. Calitatea aerului din încăpere este asigurată de diversele filtre și funcții, inclusiv filtrul cu carbon activ, funcția de control al umidității și funcția dublă de auto-curățare.

Modelul Energy Pro X este un aparat de aer condiționat elegant, disponibil în două variante de culoare, alb sau negru. În ceea ce privește caracteristicile tehnice, este un aparat de aer condiționat eficient din punct de vedere energetic la care puteți verifica și controla dumneavoastră înșivă energia de consum din aplicația ConnectLife APP și prin funcția Power Consumption Display. Este ușor de folosit și de setat, cu posibilități multiple de a-l controla: prin telecomandă, smartphone, tabletă sau orice alt dispozitiv iOS/Android, prin rețeaua WIFI, și, de asemenea, îl puteți controla vocal prin Alexa/Asistentul Google. Încălzește eficient locuința cu fluxul de aer Smart care oferă aer curat și proaspăt în fiecare minut de utilizare, chiar dacă temperaturile exterioare scad până la -22c. Utilizatorul poate seta fluxul de aer după bunul plac, cu modul Follow/Avoid, care folosește senzorul SmartEye pentru a identifica unde vă aflați și a vă oferi cel mai confortabil mediu pentru dumneavoastră, indiferent dacă este vară toridă sau iarnă friguroasă, funcția AI SMART va asigura mereu un mediu interior confortabil. Nu în ultimul rând, are funcția HI-NANO pentru a purifica aerul din locuință de virusuri și bacterii, în timp ce o diversitate de filtre și funcții de curățare asigură că aerul din încăpere este proaspăt și curat, prevenind, în același timp, formarea mucegaiului.

Energy Expert este un aparat de aer condiționat inteligent și fiabil, ce vă garantează aer purificat în fiecare zi, întrucât îndepărtează virusurile și bacteriile în mod eficient prin funcția HI-NANO. Asigură o temperatură optimă și o umiditate confortabilă în orice anotimp, chiar și cand este folosit pentru încălzire, când temperatura coboară până la -22c la exterior. Iar dacă plecați în vacanța de iarnă, funcția 8c Heating vă va proteja de îngheț animăluțul de companie și căminul. Funcția de somn confortabil vă ajută să dormiți mult mai bine în nopțile lungi de vară. Aerul poate circula în diverse direcții cu fluxul de aer Vertical&Horizontal, conform nevoilor și preferințelor utilizatorului. Are filtru 4 în 1, pentru a oferi aer mai sănătos, curățat de praf și alte particule. Funcția de reglare a intensității face ca utilizarea sa să fie chiar și mai confortabilă, iar întreaga gamă de filtre și funcții asigură că aerul furnizat este proaspăt și revigorant.

Joacă în echipa Hisense, campioana aparatelor de aer condiționat
Joacă în echipa Hisense, campioana aparatelor de aer condiționat
Joacă în echipa Hisense, campioana aparatelor de aer condiționat
Joacă în echipa Hisense, campioana aparatelor de aer condiționat

Citește și:

România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Nationala
România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează