Articol de GSP - Publicat joi, 01 februarie 2024 17:24 / Actualizat joi, 01 februarie 2024 17:25
RunInBucharest anunță lansarea produsului media “Start to Finisher”, care va fi disponibil începând 1 februarie, pe canalul YouTube RuInBucharest (https://www.youtube.com/@RunInBucharest). Ulterior, înregistrarea va fi disponibilă și în format audio, pe platformele Spotify și Google Podcasts.
Podcastul este sprijinit de către Raiffeisen Bank România și are misiunea de a aduce îndrumare și un plus de inspirație și motivație acelor care vor să-și atingă propriile obiective de alergare. Cu un format dinamic, de tip interviu în mișcare, sezonul inaugural al podcastului va avea 12 episoade. Invitații - oameni din comunitatea de alergare - vor oferi tehnici și perspective valoroase despre acest sport din ce în ce mai popular.
”De mai bine de 10 ani, suntem parteneri ai Bucharest MARATHON, o competiție deja de tradiție, alături de care împărtășim multe valori comune. Ne bucurăm să ne alăturăm unei noi inițiative în direcția stilului de viață sănătos, printr-un podcast care se anunță pe cât de dinamic, pe atât de antrenant” - Laura Mihăilă, Director de Marketing, Comunicare & CX, Raiffeisen Bank România.
“Start to Finisher” aduce în discuție atât teme curente, specifice alergării, cât și teme mai puțin discutate (unele aproape tabu), dar cu impact direct asupra sănătății fizice și mintale și a performanțelor sportive. Din această perspectivă, formatul este o premieră în România și, sperăm, va contribui la creșterea gradului de conștientizare a importanței educației și pregătirii premergătoare unui antrenament sau cursă de anduranță” - Valeria Răcilă van Groningen, Președinte, RunInBucharest.
Gazdele podcastului sunt Raluca Kișescu, Creative Business Strategist, cu o experiență de 16 ani în mediul corporatist, autor publicat și maratonist amator, alături de Alexandru Corneschi, alergător profesionist, primul român câștigător al Maratonului București.
Invitatul primului episod este Adrian Nartea, actor, om de televiziune și alergător, într-o discuție despre alergare ca formă de vindecare și claritate mintală.