GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Meciuri mai multe, câștiguri mai mari! WINBET îți oferă ”Bonus Progresiv” de până la 100%

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 septembrie 2023 11:43 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 12:05

WINBET îți oferă șansa să progresezi către câștiguri cu adevărat senzaționale! Dacă îți plac biletele cu multe meciuri, atunci iată vestea pe care o așteptai dintotdeauna: „Bonus Progresiv” îți mărește câștigul cu până la 100%.

Ești expert în a pune meciuri multe pe bilete pentru a avea câștigul și mai mare? Atunci avem o veste excelentă pentru tine! WINBET vine cu ”Bonus Progresiv”, ceea ce înseamnă că tu vei avea câștiguri suplimentare!

Pentru a beneficia de ”Bonus Progresiv” e nevoie să ai minimum 2 meciuri pe bilet, iar pariurile să aibă o cotă minimă de 1,25. De asemenea, se acceptă pariuri din toate sporturile și toate competițiile, cu mențiunea ca acestea să fie pre-meci. Așadar, cu cât biletul va conține mai multe meciuri, cu atât WINBET îți va mări câștigul final.

6 meciuri de cotă minimă 1,25 pe bilet îți vor aduce bonus de 10%, 10 meciuri vor fi răsplătite cu bonus de 30%, 15 partide vor avea 60% bonus, în timp ce un bilet cu minimum 20 de evenimente pre-meci va avea ”Bonus Progresiv” de 100%!

Campania se desfășoară în perioada 1 august 2023 - 1 ianuarie 2024, iar toate biletele care îndeplinesc condițiile de cotă minimă 1,25 și de pariu pre-meci vor beneficia automat de mărirea prin ”Bonus Progresiv”. La această campanie nu pot participa biletele tip sistem sau bilete care să conțină evenimente live.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează