GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Milioane de inimi, același gând. Hai, România!

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 iunie 2024 11:41 / Actualizat sambata, 22 iunie 2024 11:41

Mai sunt doar câteva ore până la meciul anului pentru toți suporterii îmbrăcați în galben. Belgia – România, din Grupa E a Campionatului European, ridică și mai mult mercurul din termometre și oferă fanilor cele mai puternice emoții din 2024.

După victoria splendidă cu la 3-0 în fața Ucrainei, Edward Iordănescu strânge rândurile și are un singur obiectiv: CA – LI – FI – CA – RE! Milioane de inimi cântă alături de Nicolae Stanciu, Radu Drăgușin, Ianis Hagi și ceilalți jucători extraordinari. Nu pierde nicio fază din lupta unei generații!

Ce ți-am pregătit pentru acest mega-duel

Belgia – România înseamnă un moment intens și pentru pariorii pasionați, care vor beneficia de Avans 2 Goluri de la TotoGaming, dacă echipa pe care au mizat la Campionatul European pune o diferență de 2  goluri pe tabelă. Sperăm să fie România și să sărbătorim în stradă triumful alor noștri.

De Avans 2 Goluri au benenficiat toți pariorii care au mers pe mâna României cu Ucraina, în primul joc de la turneul final. Biletul a fost câștigat încă din minutul 53, de la superba reușită a mijlocașului Răzvan Marin.

În plus, ai la dispoziție cel mai modern instrument social din lumea pariurilor. TotoChat reprezintă locul în care povestești cu alți jucători pasionați despre partida cu Belgia. Suplimentar, ai șansa de a inspira și pe alții cu pariurile tale prin funcția Copy/Share Bet. Simți că ai găsit varianta norocoasă la duelul alor noștri? Nu ține doar pentru tine! Fii Campion, împărtășește biletele tale cu cei din Comunitatea TotoGaming.

Cele mai bune pariuri la Belgia vs. România

Deși e un meci pe care-l trăim în primul rând cu sufletul, ne uităm și la variantele de pariere existente înainte de startul jocului Belgia – România. O opțiune interesantă ar fi aceea de sub 2,5 goluri la disputa de la Köln, ținând cont de faptul că defensiva gândită de tehnicianul Iordănescu nu a încasat gol în ultimele 3 jocuri. Cota propusă este de 2,15 în oferta Toto. 

O altă opțiune interesantă este și România să înscrie, cu o cotă de 1,70 la TotoGaming. Moralul alor noștri este uriaș după cele 3 goluri marcate în poarta Ucrainei, apărată de Andrii Lunin de la Real Madrid. Vor recidiva și în fața portarului Koen Casteels?

Dacă Slovacia a reușit, noi de ce nu am face-o? X2 la partida cu Lukaku & Co. primește o cotă de 2,75 în oferta TotoGaming. Dacă te simți norocos și curajos, poți încerca această opțiune. Ține cont de faptul că aceste cote pot suferi modificări față de variantele afișate aici.

Nu rata nicio clipă esențială din încleștarea cu Belgia. România joacă pentru tine în Destinația Campionilor!

Cote Belgia vs România

Avans 2 Goluri

Tot ce ai nevoie pentru pariuri

Premii de până la 10.000 RON la Euro Trip! Înscrie-te pe TotoGaming și distrează-te gratuit în fiecare zi!

Citește și:

„Florin Niță nu s-a înțeles cu Gaziantep” » Turcii anunță unde se transferă portarul, după prestațiile de la EURO 2024
Nationala
„Florin Niță nu s-a înțeles cu Gaziantep” » Turcii anunță unde se transferă portarul, după prestațiile de la EURO 2024
Spaniolii de la AS, despre viralul „optimilor”: „Cel mai curios gest de la Euro este cel al României”
Nationala
Spaniolii de la AS, despre viralul „optimilor”: „Cel mai curios gest de la Euro este cel al României”
Erdogan vine la Olanda - Turcia, special din cauza lui Merih Demiral și a salutului „lupilor gri” » UEFA a luat o măsură radicală
Euro 2024
Erdogan vine la Olanda - Turcia, special din cauza lui Merih Demiral și a salutului „lupilor gri” » UEFA a luat o măsură radicală

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează